İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
3 yil önce de bizim ekonomimiz kötüydü ve asil mallik o sartlarda '3 yil sonra sampiyonluk' vaadine inanipta bu sebepten ötürü oy verenlerle basliyor. O vaatle destek görenler simdi de hayli hayli destek görürler.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
-
Takım bir ivme yakalamışken, basamakları üstüne koya koya giderken birilerinin egolarına kurban ediliyorsa ve her şey yeniden yıkıma uğratılıp yerine vasatlık inşa ediliyorsa, hesap verecek o birileri, buna mecbur bırakmalı onları kongre üyeleri en azından hesabını sormalıİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yil önce de bizim ekonomimiz kötüydü ve asil mallik o sartlarda '3 yil sonra sampiyonluk' vaadine inanipta bu sebepten ötürü oy verenlerle basliyor. O vaatle destek görenler simdi de hayli hayli destek görürler.
Sonra ekonomi neden bozuk, bundan başarıyı hazmedemeyenler yüzünden yaşanan yıkımlardanBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Rezil kepaze yönetim.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya ile berabere kalmayı başarı sayanlar çok yazık vasat hallere düşmüşler şimdiden, buna altyapı sağlayan yönetime de başka bir şey söylemeye gerek yok.
3 yıl sonra şampiyonluk vaadiyle gelenler kümede kalma mücadelesi için başarı da der ve destek de görürler tabiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bizim midemiz kimi kaldırır mesala balıkçı çimşiri kaldırdı mı ya ilk evini bizim sayemizde alan kovuldugunda 14.sırada olan mra yı sadi tekeli oğlunu,hamiyi, milyonlatca avromuzu cepleyen tolunayı ne mide varmış bizde be.İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMidesi yerinde olan bir Trabzonsporlunun Abdullah Avcı yı ister misin sorusuna evet diyeceğini düşünmüyorum. Sistemin adamını bize yamamaya uğraştılar ve başardılar. BJK yı da maaş derdinden kurtardılar. Ha işini adam gibi yapar evet kendi çapında yapar. Ligi 5. bitirir çok sevimli sempatik takım olarak lige rengimizi katarız. Avcının olacağı en fazla 2. Ersun Yanal olmak olur fazlası olmaz. Götüreceği milyonlar da yanına kar kalır. Sahi biz batıyorduk değil mi?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bizim derdimiz Trabzonspor. Adam daha gelmeden hocaya laf etmeye başladılar iflah olmaz bu taraftar.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim midemiz kimi kaldırır mesala balıkçı çimşiri kaldırdı mı ya ilk evini bizim sayemizde alan kovuldugunda 14.sırada olan mra yı sadi tekeli oğlunu,hamiyi, milyonlatca avromuzu cepleyen tolunayı ne mide varmış bizde be.Geçsede yolumuz bozkırlardan,
Denizlere çıkar sokaklar..
Yorum
-
loıc remy aynı fiyata geldi attığı golde mest oldum o teknik vuruş kimde var. top yerden muz gibi gitti.İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu bu janiniyi bulup getireni izleyeni katkısı olan herkesi Allaha havale ediyorum bomboş bi topçu bomboş..hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Alanya ligin en formda bz ligin en formsuz takımıyız sonuçta.
ligin en formda takımına yarım pozisyon vermedik. Bu kim ne derse desin büyük iş.
djaniny denen şahıs iyi olsa yenerdik belki. Tony de yoktu saha da. Formsuz ekuban. Ömür allaha emanet.
Yorum
-
brezilyalı portekiz görmüş olanı bile hayır diyorum davidson bile berbat göründü. brezilyalı arjantinli adamlar yerine portekizli adamlar bizim ligde iş yapar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
sevgili renkdaşım. bizim mide bozulmuş zaten. her türlü şeyi kaldırır artık bu saatten sonra. değil mi kupamızı çalanları koruyanlara %70 destek veriyor bu şehir bize herşey müstehak. avcı kesmez hatta yanına bülent uygunu da eşantiyon olarak alsınlar futbol direktörü falan olsun 1 milyon falan da ona cukkalatsınlar. biz de futbol içerisinde mücadele ediyoruz diye kendimizi kandıralım.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim midemiz kimi kaldırır mesala balıkçı çimşiri kaldırdı mı ya ilk evini bizim sayemizde alan kovuldugunda 14.sırada olan mra yı sadi tekeli oğlunu,hamiyi, milyonlatca avromuzu cepleyen tolunayı ne mide varmış bizde be.
siyasete göbeğinden bağlı, emir eri olmuş bir yönetimden de fazlası beklenmez. biz "romantik" Trabzonspor taraftarları da eski Trabzonsporu bekleyip duralım.
deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş bizimki de o hesap.
el mahkum içimiz kan ağlaya ağlaya izliyoruz bu takımı napalım.
çooook daha bekleriz başarılı olmayı bu ortamda.from BOGAZIÇI
Yorum
-
İnşallahİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer türlü salaklıklarımıza binaen takım sezonu ilk üç içinde tamamlayacaktır.
Yorum
-
61-0 kaybetmedik maçı nasıl oldu acaba.
bazı arkadaşlar uzaklaşsada huzur bulsa forum. ezikliği yaymayın etrafa.
bu maçın en kilit olayı pereira'nın orta saha oynamasıydı. bu sayede orta sahanın aslında ne kadar hareketsiz olduğunu görmüş olduk. rahatsız eden kimse yoktu ama pereira bu açığı kapattı sağ bek haliyle.
trondsen ilaç olurdu bize aslında ama şanssızlık işte.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Kardes yalnız 1-2 macta bellli olmaz onlar.İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu bu janiniyi bulup getireni izleyeni katkısı olan herkesi Allaha havale ediyorum bomboş bi topçu bomboş..
Yusuf yazıcı icinde gecen sene lille taraftarı boyle demiştir.
Ama bizim takımın golcüsü afobe dir.13 Vitor Hugo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum