Takımı ileri çıkarmak lazım geriye çekilirsek Alanya bir şekilde golü bulur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kapasite bukadar.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKâmil Ahmet: "Top benden çıksın da nereye giderse gitsin."TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Adam solak değil.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKâmil Ahmet: "Top benden çıksın da nereye giderse gitsin."
Yorum
-
az şu kamil e bak yaa...Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Şampiyonluğa oynayan takımdan 1 puan iyiİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puana razı bizimkiler, biz de değişiklik bekliyoruz
Bizim de maç fazlamız olmasa sonuncu olurduk
Yorum
-
Çöp taraftarını da al git kul ahmetİlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğurcan oyunu yavaşlatmandan nefret ediyorum trabzonspora yakışmıyor.. leş taraftarlar için mi bunu yapıyorsun bilemiyorum.. onlar böyle şeylere bayılıyor forumda...
Şaka maka alanyadan 1 puanı kopardık kul ahmet maç sonu röportaja gelirmi ki
trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
Git su topu izleİlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğurcan oyunu yavaşlatmandan nefret ediyorum trabzonspora yakışmıyor.. leş taraftarlar için mi bunu yapıyorsun bilemiyorum.. onlar böyle şeylere bayılıyor forumda...
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapasite bukadar.Haksızlık etmeyeyim, ilk yarıdaki ara pası muazzamdı. Top tutamamayı vurgulamak istedim.İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam solak değil.
*
Orta saha düştü, Baker'ı almak lazım.
Nwakaeme oynamayacaksa Marlon da girebilir.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 17:33.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Değişiklik hakkını saçma şekilde harcadığımız için şu aşamada oyuncu değiştirmek büyük risk. Biri sakatlansa 10 kişi kalırız...İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puana razı bizimkiler, biz de değişiklik bekliyoruz
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum