Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımı ileri çıkarmak lazım geriye çekilirsek Alanya bir şekilde golü bulur...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kâmil Ahmet: "Top benden çıksın da nereye giderse gitsin."
      Kapasite bukadar.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kâmil Ahmet: "Top benden çıksın da nereye giderse gitsin."
        Adam solak değil.

Yorum

• az şu kamil e bak yaa...
          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Sanki bir pozisyon için diyoruz. Adam top benden çıksın kafasında işte bunu kabul etmeyecek ne var

Yorum

• 1 puana razı bizimkiler, biz de değişiklik bekliyoruz

Yorum

• uğurcan oyunu yavaşlatmandan nefret ediyorum trabzonspora yakışmıyor.. leş taraftarlar için mi bunu yapıyorsun bilemiyorum.. onlar böyle şeylere bayılıyor forumda...

Yorum

• maça 3 tane sağ bekle çıkma ancak bizim hocaların yeryüzünde yapableceği bir taktiktir ağzım açık kaldı büyük taktik yeminle yeyüzünde hiç bir hocanın aklına gelmez.

Yorum

• Takim simdi 10 kisiyle defans yapip 1 puana yatar kontrayi falan hic dusunmez ama yinede gol yer

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 puana razı bizimkiler, biz de değişiklik bekliyoruz
                      Şampiyonluğa oynayan takımdan 1 puan iyi Bizim de maç fazlamız olmasa sonuncu olurduk

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uğurcan oyunu yavaşlatmandan nefret ediyorum trabzonspora yakışmıyor.. leş taraftarlar için mi bunu yapıyorsun bilemiyorum.. onlar böyle şeylere bayılıyor forumda...
                        Çöp taraftarını da al git kul ahmet Şaka maka alanyadan 1 puanı kopardık kul ahmet maç sonu röportaja gelirmi ki
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          uğurcan oyunu yavaşlatmandan nefret ediyorum trabzonspora yakışmıyor.. leş taraftarlar için mi bunu yapıyorsun bilemiyorum.. onlar böyle şeylere bayılıyor forumda...
                          Git su topu izle

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kapasite bukadar.
                            İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam solak değil.
                            Haksızlık etmeyeyim, ilk yarıdaki ara pası muazzamdı. Top tutamamayı vurgulamak istedim.

*

Orta saha düştü, Baker'ı almak lazım.

Nwakaeme oynamayacaksa Marlon da girebilir.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 17:33.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hızıyla rakip stoperleri rahatsız eden bir tane adam vardı onu da çıkardı. Şimdi gol yemeyi bekleriz akın akın

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1 puana razı bizimkiler, biz de değişiklik bekliyoruz
                                Değişiklik hakkını saçma şekilde harcadığımız için şu aşamada oyuncu değiştirmek büyük risk. Biri sakatlansa 10 kişi kalırız...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim