Kadroya bakınca bir plan yapılmış gibi ama bir golle dağılacak havası da yok değil. Sadece mücadele yönünden bir beklentim var. Rakibi oynatmazsak şansımız olur belki. Oynamaya çalışmayalim zaten yoksa alanya hiç çaba sarfetmeden maçı alır. Uzun vurup, topu rakipten kaparak hızlı hücumlarla iş yapabiliriz belki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
VAR saçmalığının değiştirilmesi lazım süper ligde,
sürekli golleri iptal etme sürekli kararları değiştirme isteğindeler,bu nedir aga,antalyasporun golünü iptal ettiler az önce,premier ligde olsa aynı pozisyon oyna devam diyecekti hakem,TEKKEBALL
Yorum
-
Cok post-modern bir kadro olmus.İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"3 sag-bek ile kac farkli 11 kurulabilir" sorusuna cevap gibi.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
eger bu kadro dogruysa net skor ile yenilirizİlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
serkan yerine jp
kamil yerine edgar
edgar yerine campi
flavio yerine hosseine olmasi gerek
Yorum
-
Pereira------Edgar------Hugo------Serkan
----------Kamil-----Parmak---Flavio----------
------Abdu------------Djaniny---------Ekuban
Bu ortasaha ile alanya yi yenemezsin... Çok kötü kadro planlaması yapıldı... Devre arası baker afobe plaza gitmeli... 3 tane iyi topçu gelmeliEn son hofsaale tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 14:57.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
değişik ilk 11
sezona tek sol bek ile başlayıp sonunda o tek sol beki kulübeye atmak , gelinen kadro mühendisliği ibretlik
serkan asan ın yeni torpilli oyuncumuz olduğunu düşünüyorum,serkan asan dan önce bu isim türkmen idi
serkan ne defansif olarak iyi ne de set hücumunda akıl koyan bir durumu var,yani iç oyuncusu özelliklerine sahip değilTEKKEBALL
Yorum
-
cok iyi kadro kurmusİlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok post-modern bir kadro olmus.
"3 sag-bek ile kac farkli 11 kurulabilir" sorusuna cevap gibi.
keske edgar le sol bek
campi stoper oynasa
baker ve afobe bu kadro da olmamali
diabete zaten vitaminsiz cop
plaza gitsin agagoglunun golf cantasini tasisin onn icin aldi galiba
hosseini bu kadroda olabilirdi on libero olarak
Yorum
-
Bana göre takımın en kaliteli oyuncularından biri Baker.
Ortada topa hakim olan oyuncu pas vermek için arkadaşını arayacak, göreceğiz. İlk yarı boşa harcanacak. İkinci uarı Baker’a kurtar maçı denecek.
Formsuz evet, sürekli geride ve geriye oynuyor evet ama kalitesi de tartışılmaz bana göre.
Yanlış kadro.
Ekuban ve Djaniny oynarken Baker’i oynatmıyorsan topa hakim olsan da oyunu yönetemezsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum