Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Edgar'i bek yap ya da üçlü stoperde sağ tarafa koy, hoca olan çözüm çok.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada orta sahaya falan odaklandık da geçen yıl ligin en kaliteli beklerine sahibiz diye övünurken Novak'ın gidişi Perreira'nın iyice yaşlanıp sakatlıklardan sonra dönememesi ve Newton tarafından soğutulmasıyla bekleri inanılmaz vasat bir takıma dönüştük.
Şu an Perreira Serkan Kamil Marlon o kadar değersiz ve vasat bekler ki
Ayrıca modern futbolda arı gibi koşan ,kısa boylu bekler değil fizik yapısı kuvvetli,uzun boylu ve pozisyon bilgisi yüksek bekler iş yapıyor
Novak çok güzel örnekti
Yorum
-
Alanya‘yı rahat yeneriz, merak etmeyin.. Nasıl ki geçen sene siyaset istedi diye şampiyonluğu Başakşehir’e verdiysek, bu sene de FB’nin yolunu açma görevi verildi bize. Novak’lar Sosa’lar boşuna verilmedi. Rahat olun, sezonun en iyi futbolunu oynarız.En son Cihan Ince tarafından düzenlendi; 31.10.2020, 19:06.
Yorum
-
............İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19855[/ATTACH]
Bence maça bu ilk onbirle başlarsak farka gideriz ve averajımızı bile düzeltiriz. Ortasaha bırakın türkiyenin avrupanın en iyi ortasahasına sahibiz. Bizden puan alacak hiç bir rakip tanımıyorum.
Yani içiniz rahat olsun. Maçı farklı kazanacağız.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
yensen ne fark eder, yenilsen ne fark eder. bugün gs ankaragücü maçını izledikten sonra türk futboluna dair hiçbir umudum kalmadı. zaten yoktu da. kalitesiz lig, kalitesiz hocalar, oyuncular, hakemler. spor programlarında kısır çekişmeler. avrupa standartlarında a ya da b sınıfı demiyorum hatta artık c'yi de geçtik, d sınıfı bir takım olsan şu ligde 30 puan farkla şampiyon olursun. biz kimlerle oynuyoruz, ne hesaplar yapıyoruz. 7 maç oynadık, 630 dakika, toplasan 20 dakika futbol oynamışızdır geri kalan 600 dakika eziyet, çile. artık ayıp oluyor. gerçekten ayıp oluyor. o formanın hatrına izliyoruz maçları. 11 tane altyapı oyuncusuyla çıkalım 20-0 yenilelim en azından içim yanmaz bu ülkenin parası elin ahlaksız, düzenbaz yabancılarına gitmemiş olur.BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI
Yorum
-
beşiktaş bile durumu düzeltti 2 maç üst üste kazandı kazanıyor acilen bir hoca ile anlaşıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmamız lazım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
ee istanbul takımları her sene böyle uyuta uyuta şampiyon oluyor ligin kalitesi bu malesef. biz büyük takım olma özelliğimizi 96 da verdiğimiz şampiyonluktan sonra kaybettik. en basiti şu rezalet trabzonspor gaziantep, kasımpaşa ve denizlispor maçlarını almalıydı. alamazsan da adamlar sana böyle fark atıyor işte. acı gerçek şu ki nasıl türk takımları ile avrupa takımları arasında fark varsa ligimizde de istanbulun 3 takımı ile diğer anadolu takımları arasında fark var.
Yorum
-
Fena kadro değil denenebilir ne kaybedebiliriz bu saatten sonraİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.....................uğurcan
...........edgar.....hosseini....hugo
...serkan......flavio....parmak......marlon
.....ekuban......djanini.....nwakaeme
Yorum
-
Hiç sanmıyorum.Rencide olmadan yenilelim yeter.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım rahatlamıştır. Bu maçı alırız. Böyle garip bi takımız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum