Takımın özgüven kazanması açısından kritik bir maç. Milli maç arasına galibiyetle girmeliyiz lakin hoca ve kadro açısından birçok soru işareti var. Ekuban'ın dönüşü önem arz ediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Alanya normal şartlarda da bize ters gelen bir takımdı. Şimdi ise ciddi bir hedef haline geldiler. Üstelik Çavuşoğlu'nun Ağaoğlu'nun yaptıklarından dolayı takımına ekstra motivasyon sağlayacağı kesin. Hoca değişikliği yaşansa bile şu halimizle puan almamız ancak futbol mucizesine bağlı. Dolayısıyla önümüzdeki haftayı bay olarak kabul etmekte yarar var. Rencide edici bir mağlubiyet almayalım yeter. Alanya'nın ligin en çok gol atan, bizim de en çok gol yiyen takımı olduğumuz gerçeği ortadayken bunu nasıl başarabiliriz bilemiyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Bu maçı kafanızda unutun puan çıkması bile son bilmem kaç yılın en büyük mucizesi olur. Bugün izlediğim trabzonspor un türkiye liginde maç kazanma ihtimali yüzde 1 falan. gol dışında kalecinin 1 tane yere yatıp çıkardığı top yok. tam tersi adamlar bizi defansa hapsedip atak üstüne atak yapıyor. üzülürüm ki milli takım arasından sonra asıl zor maçlar serisi peş peşe geliyor.
Yorum
-
abdullah hoca yarın başlamalı aksini düşünmek bile istemiyorum.
--------------ugurcan------------------
-----husaini-----hugo----campi-------
pareira-----parmak-----baker----diabete
------semedo------afobe-----wakame----ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
veya serkan ortasahada oynamalı.
------------ugurcan-----------
joe-----husaini----hugo----diabete
serkan-----parmak----baker----wakame
-----------semedo--------afobe---------
ekuban muhtemelen iki hafta daha olmayacak.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bu kadro ile ilk yarıyı gol yemeden kapatabilirsek ikinci yarı campi çıkıp abdülkadir ömürü alarak belki balına bir gol kovalıyabiliriz.İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta forvetle çıkmanın bir anlamı yok
önerdiğim kadro
kale uğurcan
geri dörtlü perreira, hüseyin, vitorhugo, marlon
stoper önü/defansif orta saha campi, hosseini
orta saha flavio a parmak
sağ açık serkan asan, sol açık nwakame serkan nwakameTrabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
Aaaaağğğğ şeyyyy o kol hareketini unutmuslardır de mi, ay lütfen unutsunlarEn son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 31.10.2020, 01:46.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum