Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erzurum Ankaragücü Kayserispor Rizespor maçlarından puan kaybı ihtimali görmüyorum. Avcı Beşiktaş'ta bu sendelense bile yinede bu tarz serileri hem Başakşehir Hem Beşiktaş'ta yaptı. Beşiktaş'ta geçen sezon Sergen gelmeden önce 8 maçlık seri yapmıştı. Yine benzer bir fikstür ile birlikte. Daha sonra takım komple dağılmıştı. Başakşehiri saymıyorum bile bu tarz maçları neredeyse kayıpsız oynuyordu Başakşehir. Avcı'ya güvenim sonsuz benim. 6'da 6 gelecektir.
    Ben 12'de 12 bekliyorum zaten yarış dışı kalmak çok sıkıcı. Hiçbir oyuncuyu göndermesin milli takıma, aynı hatayı yapmayalım dağınıklık olmasın 2 hafta sonunda ciddi bir şekilde döneriz lige. Özellikle ekuban'i tesislere kitlesinler.

Yorum

• Bizim Trabzon insanı gerçekten çok romantik. Yok Avcı sistemin adamıymış yok öyleymiş böyleymiş. Kardeşim Trabzonun %70 i o sisteme oy veriyor. Neden bahsediyorsunuz?
      O yerlere göklere sığdıramadığınız Şenol Güneş gitti Beşiktaşta tdlük yaptı . Fatih Tekke Beşiktaşta oynadı vs...Demem o ki biraz profesyonel düşünelim, sakin olalım. Yarın Avcı bizi şampiyon yapsa yok arkadaş ben kabul etmiyorum mu diyeceğiz? Kişiler değil TS önemli!

Yorum

• Abdullah Hocaaaaaaaam'i ne zaman aciklayacagiz acaba?

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
        HY67...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben 12'de 12 bekliyorum zaten yarış dışı kalmak çok sıkıcı. Hiçbir oyuncuyu göndermesin milli takıma, aynı hatayı yapmayalım dağınıklık olmasın 2 hafta sonunda ciddi bir şekilde döneriz lige. Özellikle ekuban'i tesislere kitlesinler.
          Kadro kalitemiz o kadarına izin vermez hocam. Hem bizim taraftarın bazı kısmı nankör. Yer teknik direktörü uzun vadede. 6'da 6 yapar adam liderlik yarışına sokar takımı sonra ciddi maçlarda puan kayıplarında kelle isterler. Bugünü hemen unuturlar. Başkanda da aynısını yapıyorlar çünkü. 6 - 7 yediğimiz sezonlardan şampiyonluk yarışına tırmanırken takdir yok. İki sendelenmeye ağaoğlunu çöp kamyonuna atacaklar biraz daha.
          En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 07.11.2020, 23:33.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Alanyanin attigi gol temiz ama biz atsak eminim iptal edilirdi varda
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alanyanin attigi gol temiz ama biz atsak eminim iptal edilirdi varda
              Son haftalarda Beşiktaş'a nasıl kıyak geçiyor hakemler aklım almıyor. Bu kadarı tesadüf olamaz diyorum durup durup. Onca kıyağa rağmen adamlar çöp ordusu.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Avcı'nın yapacağı en iyi iş devre arası bu takımı potada tutmaktır. Liderle 5-6 puanlık fark olsa kafi. Sistemi oturturken puanları da toplayabilirsek harika olur. Devrede 2 orta saha takviyesiyle başka seviyeye çıkarabilir takımı.

Yorum

• Bugünkü maçtan sonra şu konular üzerinde özellikle durulmalı. Bugün takım koştu evet ama daha iyisi olmalı. Pas kalitemiz çok düşük ya bunu düzelteceğiz ya da rakip %60 topla oynayacak biz bozacağız 1-0 2-0 kazanmaya çalışacağız. Kısa vadede takımın oyuna hükmetmesi çok mümkün görünmüyor. Bir diğer problem şu duran top işini çözmek lazım. Hem kullanırken hem savunurken kötüyüz. En kötü duran top kullanan takım olabiliriz. Ortalar, frikikler tehlike bile arz etmiyor. Rakip kullanırken tedirginiz onu halletmek lazım. Ligin ilk yarısı bitene kadar iyi top oynayacağımızı düşünmüyorum ama bir şekilde puanları toplamalıyız. Avcıya karşı nötrüm ama bu işi başarabilecektir diye düşünüyorum. Sistemin adamı vs laflarına katılmıyorum Trabzon şehri zaten sistemin kendisi. Devre arası sadece 2 teknik pasör mücadeleci orta saha transferiyle bambaşka bir takım olabiliriz. Ömür dinlendirilmeli. Belki Avcı ile yükselişe geçer ama mental olarak sıkıntıda. Djaniny ısındıkça hücum hattı Waka-Djaniny-Ekuban şeklinde olmalı. Pereira mutlaka kadroda olmalı. Serkanı da oynatmalıyız. Avcı ile beraber Ömür orta sahaya geçebilir diye tahmin ediyorum. İlk yarının sonuna kadar ilk 6 nın içine gireriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim Trabzon insanı gerçekten çok romantik. Yok Avcı sistemin adamıymış yok öyleymiş böyleymiş. Kardeşim Trabzonun %70 i o sisteme oy veriyor. Neden bahsediyorsunuz?
                    O yerlere göklere sığdıramadığınız Şenol Güneş gitti Beşiktaşta tdlük yaptı . Fatih Tekke Beşiktaşta oynadı vs...Demem o ki biraz profesyonel düşünelim, sakin olalım. Yarın Avcı bizi şampiyon yapsa yok arkadaş ben kabul etmiyorum mu diyeceğiz? Kişiler değil TS önemli!
                    zaten ben bu şehri anlamadım. hayatın her alanında a haber, futbola gelince sistem karşıtı. yersen...

Yorum

• Malatya macindan sonra ilk defa Parmak-Flavio ortasaha ile oynadik yine ..Baker oynamis olsa daha etkin olacagimiz mutlakti. Ekuban döndü. Solbak Kamil Ahmet´in yaptigi iki Asist güme gitmese, bugün kazanmistik belki de. Kamil AHmet en iyi maclarini solda oynuyor, garip ama gercek. Eddie, Perreira´yi niye kesti, hala anlamis degilim!?
                      Takimda büyük bir özgüven eksikligi var, bu gecen sezonda vardi. Sörloth-Waka ikilisinin kisisel yaptiklari ile Ünal ve Hüseyin´i Hoca sandi bazilari...
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malatya macindan sonra ilk defa Parmak-Flavio ortasaha ile oynadik yine ..Baker oynamis olsa daha etkin olacagimiz mutlakti. Ekuban döndü. Solbak Kamil Ahmet´in yaptigi iki Asist güme gitmese, bugün kazanmistik belki de. Kamil AHmet en iyi maclarini solda oynuyor, garip ama gercek. Eddie, Perreira´yi niye kesti, hala anlamis degilim!?
                        Takimda büyük bir özgüven eksikligi var, bu gecen sezonda vardi. Sörloth-Waka ikilisinin kisisel yaptiklari ile Ünal ve Hüseyin´i Hoca sandi bazilari...
                        Ortada sörltoh yokken nwakame hocadan ayarı yemiş her aldığını tek oynarken son dönemin en iyi futbolunu oynadı takım, garip garip transferlerle kadroyu güçlendiremediler.

Yorum

• Başıma birşey gelmicekse ben maçta takımı beğendim. Bu kadar formsuz ve fizik olarak hazır olmayan oyuncuya rağmen lidere karşı iyi mücadele etti ihsan hoca. Maçın ayrıntılı istatistiklerine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takımı 2.5 senedir teknik direktörsüz oynatan avanaklara sormak lazım.

Onları Allah'a havale ediyorum.

Yorum

• İlacı alamadım da reçetenin tekrarını okuyabileceğim bir site var mı? Anlamayan şaşırmasın sorun sizde değil.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başıma birşey gelmicekse ben maçta takımı beğendim. Bu kadar formsuz ve fizik olarak hazır olmayan oyuncuya rağmen lidere karşı iyi mücadele etti ihsan hoca. Maçın ayrıntılı istatistiklerine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

https://tr.whoscored.com/Matches/149...or-Trabzonspor
                                Ihsan Hoca ile devam mi ?

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                                HY67...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim