Omuru keşke satsaydık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu ligde hangi takım olursa olsun gol yiyince hemen akabinde bir tepki verir birşey yapar.
Biz golü yiyince hepten geri çekiliyoruz.Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Brezilya gibi yumuşak bir ligden alınan hügo ve flaviodan ne bekliyodunuzki. Bu ligde itiş kakış çok oluyor heleki bizim takım gibi öksüzseniz hakemlerde çalmıyor.diyeceğim oki daha çok norveç danimarka izlanda tarzı klüplerden adam almamız lazım afobe gtyle gol attı bu arada
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ben golü yedik maçı izlemeyi bıraktım bıurada defalarca yazdım savundum bu takım ne çektiyse bu trabzon milliyetçiliğinden çekti diye abdülkadir ömür hala bu takımda neden oynuyor afobe ve baker nasıl kesildiyse bu ada neden kesilmiyor 1500 defa dedim abdülakdir parmak topçu felan değil Allah aşkına biri söylesin maçta kaç defa adını duydunuz hugo hugo dedik yaptığı hataalr ortada iyi topçu kendini belli eder yabanclar dersen hepten fiyasko bu takıma abdullah avcı da gelse morinhoda gelse kloop da gelse bu takım iflah olmaz.
Yorum
-
Bu kimin hatası bilmiyorum ama çok skandal bir karar...İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 değişiklik hakkını 20 saniye aralıklarla kullandı adam .dTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Hükmen yenilgi geliyor.İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyuncuları neden aynı anda değiştirmedi teknik ekip saçmaladı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum