İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Benim de aklıma yattı aslında.İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugunkü kadro el altından abdullah avcının direktiflerıyle kurulmus olablır mı?
Yorum
-
Premses Soner'i aldırdı adam başaka ayağı iyi, pasör diye. Avcı'nın sevmediği tek şey kazma adamdır. Mücadeleyi tek bir adamdan değil, takımın tümünden bekler. Kadroda payı olma ihtimali 0.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadroda Avcının doğrudan payı olabilir çünkü Avcı koşmayan oyuncuyu sevmez.Kompakt oyunu sever.Mücadele gücü düşük adamdan nefret eder.( ゚д゚)
Yorum
-
Nwakaeme unutmuşsun. O da koşmuyor.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇöpleri oynatsa daha mı iyi olacaktı.Suç İhsanın değil.Suç Ağaoğlunun.Çöpleri takıma doldurdu.Boktan bir kadro var.Adam ne yapsın.Bakeri alıyon koşmuyor.Afobeyi alıyorsun daha depar bile atamıyor.Marlonu alıyorsun becerip orta açamıyor.
Bu kadroyu yönetmek isteyecek bir tane adam tanımıyorum.Avcı da transfer isteyecektir mutlaka.
Yorum
-
Az once 53 yaşında arkadaşım beni arayıp ya Murat bunlar bize kafayı mı yedirmeye çalışıyor deyip küfürleri tesbih gibi sıraladı
dedim "abi benim gibi yap, sen arayıncaya kadar maçtan haberim dahi yoğdu"
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum