Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çöpleri oynatsa daha mı iyi olacaktı.Suç İhsanın değil.Suç Ağaoğlunun.Çöpleri takıma doldurdu.Boktan bir kadro var.Adam ne yapsın.Bakeri alıyon koşmuyor.Afobeyi alıyorsun daha depar bile atamıyor.Marlonu alıyorsun becerip orta açamıyor.

Bu kadroyu yönetmek isteyecek bir tane adam tanımıyorum.Avcı da transfer isteyecektir mutlaka.
    Hocam, onur’u, burak’ı gönderdiğimizde kimlerle oynamıştık. Bşr kez doğruyu yaptık ve 2 yıl ekmeğini yedik. Aynı yolu takip etmeliyiz

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bugunkü kadro el altından abdullah avcının direktiflerıyle kurulmus olablır mı?
      Benim de aklıma yattı aslında.

Yorum

• Bence kadro güzel olmuş. Djanny hareketli ve top ayagindayken de etkili. Umarım iyi bir maç olur.
        F I R T I N A

Yorum

Bu kadroda Avcının doğrudan payı olabilir çünkü Avcı koşmayan oyuncuyu sevmez.Kompakt oyunu sever.Mücadele gücü düşük adamdan nefret eder.
          Premses Soner'i aldırdı adam başaka ayağı iyi, pasör diye. Avcı'nın sevmediği tek şey kazma adamdır. Mücadeleyi tek bir adamdan değil, takımın tümünden bekler. Kadroda payı olma ihtimali 0.
          ( ゚д゚)

Yorum

Çöpleri oynatsa daha mı iyi olacaktı.Suç İhsanın değil.Suç Ağaoğlunun.Çöpleri takıma doldurdu.Boktan bir kadro var.Adam ne yapsın.Bakeri alıyon koşmuyor.Afobeyi alıyorsun daha depar bile atamıyor.Marlonu alıyorsun becerip orta açamıyor.

Bu kadroyu yönetmek isteyecek bir tane adam tanımıyorum.Avcı da transfer isteyecektir mutlaka.
            Nwakaeme unutmuşsun. O da koşmuyor.

Yorum

• Orta alanda tek eksik Flavio yerine Baker olsa daha iyidi.
              F I R T I N A

Yorum

• Hadi bismillah

Yorum

• Hahaha pereria göbek oynuyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Avcı caneri sol iç gibi oynatıyodu. Bu da öyle bir şey mi?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• yiyorduk
                      BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• Az once 53 yaşında arkadaşım beni arayıp ya Murat bunlar bize kafayı mı yedirmeye çalışıyor deyip küfürleri tesbih gibi sıraladı dedim "abi benim gibi yap, sen arayıncaya kadar maçtan haberim dahi yoğdu"
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Alanya baya onde oynuyor.Arkalara sarkabilirsek birseyler olabilir
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Hücum ribaundlarını alamıyoruz. Ortasahamız çok soft bir görüntü veriyor.
                            Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                            -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                            Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                            -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Serkan sağ kanatta çok içeriye giriyor arka taraf çok boş kalıyor.
                              F I R T I N A

Yorum

• Harika top oynuyoruz uuu beybii
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim