Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan önce yazdım 2010 2011 sezonu yine ankaragücü maçı 1-1 bitti, yıl 2020 yine ankaragücü maçı 1-1 bitti.

şampiyonluk gitti beyler herkese geçmiş olsun haftaya havlu atarız.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ünalı gönderip çimşiri getirince burada her maç ünala atıp tutanlar çimşiri ilk yiyenler olacak demiştim. Buyrun mal meydanda. Bunların derdi kulüp filan değil boş adam bunlar bomboş....

Yorum

• Arkadaş, hakem berbat maç yönetti bana göre ama sahada takımı gördükten sonra ona bile laf edecek durumum yok. Ankaragücü'nün yarısı kadar istekli olsak bu maçı farklı kazanırdık.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haftalardır beraber oynayan stoper ikilisini neden bozarsın be adam. İki haftada bitşrdin takımı
          Sene basindan beri oynayan ikiliiyi niye bozduk?

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yav sana inanamıyorum renktaş, Beni bu forumdan soğuttunuz.. Biz aynı eleştiriyi 6 ay önce yapıyorduk ve sen özellikle sen beni futbolu bilmemekle suçlamıştın..
            beni kimle karıstırıyorsun?
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bugün Fatih Terimin başında olduğu takım bu haftada bu şekilde oynayacak da görücez. Lan topçular götlerini yırtıp ruhunu teslim eder o adama bakınca kenarda böyle şampiyon oluyor adamlar zaten (hakemleri vs saymazsak). Hadi 1-0 öndeyken geriye çekildin pozisyona giremedin. 1-1 olduktan sonra 1 tane pozisyona girememek nedir abi üstelik adamlar 15-20 dk 10 kişi oynadı.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Özellikle genç arkadaşlarımız için yazıyorum.

Biz ligi Göztepe ve Denizlispor maçlarında verdik.

İlk yarıdan bahsediyorum.

Şampiyon takım kendi sahasında maç kaybetmez, en azından madara takımlara kaybetmez.

Pandemi sürecinden sonra dedim ki inşallah Göztepe bize diş geçirir çünkü en iyi hazırlanan 2 takımdan biriydi, diş geçirmezse ligte amacı olan takımlar amacı olmayan takımları yener gider.

Korktuğum başıma geldi ve Göztepe maçından sonra 7de 7 yapan ligi alır dedim. Alanya beraberliğinden sonra da lig tamamen bitti deyince linç yedik. Canlarınız sağolsun.

Buraya kadar yazdıklarım basit bir analiz.

Gençlere söyleyeceğim şey şudur.

The Last Dance denen bir belgesel var. Chicago Bulls ve Michael Jordan'ı anlatıyor.

Dünyaya damga vurmuş isimler sizce nasıl damga vuruyor eğer bir fikriniz olsun istiyorsanız bu belgeseli izleyin.

Yetenek işin yarısı bile değil. İSTEYECEKSİN.

Hayvan gibi isteyeceksin. Herkes çalışıyor, herkes çabalıyor, neredeyse benzer bir hal alıyorsunuz. Sonrası ne kadar istemenize bağlı.

İsterken de kural yoktur. Her türlü pisliği yapacaksınız. Günün koşul ve şartları nasıl kurallar bütünü oluşturmuşsa bu kurumlar çerçevesinde gerekeni yapacaksın. İtalya'da bu televizyonu bağlamaktır, atıyorum tamamen İngiltere'de siyasettir, Türkiye'de şike ve paradır. Attım bunları ama bulunduğun konumda olay ne ise onu ezip çiğneyeceksin.

Ben 30lu yaşlarımı bitirmek üzereyim, ailem beni mütevazı bir şekilde yetiştirdi. Ahlaklı ol dedi. Yardımsever ol dedi...

Ben bugüne kadar ne kazandıysam, hepsini tırnaklarımla kazıdım. Ne kadar çok kanım kanadıysa o kadar gıdım gıdım aldım alabildiğimi... Bir anlık yumuşamam yıllarca verdiğim uğraşılarımı çöpe atmayı bildi.

Günümüz dünyasında mütevazılık = enayiliktir.

Bugün Ganita'dan stada kadar meşale yakıldı?

Neden? Şampiyon olduk da ben mi görmedim? Bunların takımı motive edeceğini mi sanıyorsunuz...

Durun size bir ders daha.

Sporda en nefret ettiğim şey "sakinlik"tir.

Sakin oyna, sakin ol, sakin sakin sakin...

İnsan vücudu ne zaman maksimum kapasiteye çıkar biliyor musunuz? Panik Atak geçirirken... Görme yeteneği 270 dereceye kadar yükselir... makinelerin bile kaldıramadığı ağırlığı topa yükler İngiliz gemisi batırırsın. Sonra o adrenalin gidince de fotoğraf çektirmek için tekrar o mermiyi kaldırmak istediğinde o top yerinden kıpırdamaz... Düşünsenize savaşta komutanın size sakin arkadaşlar dediğinizi...

Ne sakini? Ben de spor yaptım, ben de sanatsal performanslar sergiledim 22000 kişiye konser verdim... Elimdeki yegane güçtür adrenalin, sakin olmak isteyen adama, korkan yanı başımdaki adama "kork" derim ben... Korku adrenalindir, adrenalin sana her şeyi yaptırır... Konsantre ol ve sakın sakin olma...

Bu takım genelde mütevazı oyuncularla kurulu bir takım. Ezik de diyebilirsiniz... Hiç bir hakem hatasına itiraz etmeyen dişini göstermeyen centilmen vefalı "sakin" bir takım... Ne bekliyorsunuz arkadaşım?

Futbolcu dediğin korkacak... O korkuyu kaldıramıyorsa da gidecek... Nabzı 100'ün altında olan topçu çöptür...

Başakşehir çok mu hırslı... Hırslı evet, özellikle saha dışında kompleks bir yapıda hırslı... Seninle savaşmak yerine Yunanlıları üzerine salacak kadar İngiliz futbola... Robinho dediğin adam boşuna Robinho olmuyor, suratı belli etmiyor diye adamları arzusuz zannediyorsan yanılıyorsun...

Gelelim teknik bir kaç küçük analize...

Hüseyin hocam belli ki çok çalışıyor ve teknik taktik üzerine kafa yoruyor... Ben de teknik taktiğe kafa yorarım... Ama teknik taktik işi sporda %30'dur.

Sen %30 taktikle iş yapar karşındaki taktik taktiksiz karşına çıkarsa 30-0 öndesindir... Sen %30 da motive ekledin takıma... Karşındaki ekip %70 konsantre olup motive olursa o maç gider...

Senin taktiğin ne zaman işe yarar? Sen %70 full motive karşındaki takım %70 full motive olduğunda %20 taktik gösteren takıma %25 ile üstünlük kurarsın... Ama senin atanın tutanın ortan sağın solun hırstan ağlamıyorsa bye bye canım...

Emre Belözoğlu denen karaktersiz neden Türkiye'nin en önemli futbolcusu ve şimdi teknik alana adım atıyor sence? %30 taktik bilgisinden mi? Hı hı evet...

Volkan Demireller, Emre Belözoğullar, bir çok yegane dengesiz topluluk... Senin gözünde başarısız olmak adına atılmış antiprofesyonel bir bakış açısı...

Göreceğiz seneye Feneri bu iyi insanlarla kurulu Trabzon ile nasıl oynayacak...

Uzun lafın kısası, isteyeceksin ve zorlayacaksın... Her türlü pisliği de yapacaksın... Soft karnını buldukları zaman, affetmezler...

Yorum

• Her sene en azından transfer dönemini filan heyecanla beklerdim ama bu sene onu da beklemem iyi kötü güzel giden bir şey Berbat bir hale getirildi iki 5 günde tepetaklak gittik, çok da canımı sıkıyor bu durum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  trabzonspor

Yorum

• Geçen hafta yaralandık bu haftayı bekledik yaralar sarılsın diye bıçak daha derine girdi.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Tutturdunuz bi Şenol Güneş, kesin o da teklif bekliyor ya zaten. Gelmez abi niye gelsin? Ben olsam gelmem, kaç kere küfür edilerek gönderildi bu takımdan, ne hakaretler edildi adamcağıza. Bjk’da gördüğü saygının yarısını görmedi Trabzonda. Boş boş hayal kurmayın yani.

Yorum

• Sosanın frikik tercihi de çok komikti defolup gidebilir adamı bilmesek bizi kandıracak yemezler

Yorum

• Başakşehir sitem takımı,oyun örgüleri
                          Yi ve çok önemli bişey diycem kimseyle kavga etmiyorlar,antipatik olmuyorlar..biz fazla hava yapıp kamuoyunda itici oluyoruz,takımların bize extra motivasyonla çıkmasına yardım ediyoruz...önceki mesajlarımda buna deyinmiştim
                          .....

Yorum

• Uğurcan ayakta kalan nadir adamlardansın git yurt dışına kurtar kendini
                            Perreira emekliliğini yaşıyor ciddiyet katkı 0
                            Hüseyin Türkmen seni 11e alanında kadroya sokanında...
                            Campi sıradan topçu
                            Novak mutsuz gözüküyor sene sonu gidici
                            Abdulkadir Parmak kötünün iyisi
                            Badou nerde o eski traktör gibi basip giden Badou
                            Guilherme Malatyada ne kadar kayısı varsa senin bi yerine girsin, s.. git bu takımdan
                            Abdulkadir Ömür seni futbolcu diye oynatanın...futbol katili seni
                            Sosa hurdaya çıkmış bişey demiyorum çok emeği oldu şimdiye kadar
                            Sörloth 1 metreden nasıl kaçırdın bilmiyorum ama 20 golün var yakışmadı
                            Bilal Futbolukapalıoğlu git nereye gidiyorsan git
                            Koray helal olsun sana bu kazmalıkla hepimizin hayallerini süsleyen yerdesin sen futbolcuysan ben genel kurmay başkanıyım sana bişey demiyorum seni oraya getirenlere bakmalı
                            Da Costa gibi adam varken nasıl 11de olmuyor aklı selim biri lütfen beni aydınlatsın aklım almıyor

Hüseyin Cimşir o kadar iyi bir hocasınki ligde baskı yemediğimiz takım kalmadı, tabi herkes ile oyuncak gibi oynayan Tony vesayre olmayınca böyle kabak gibi kaldın meydanda bu takımın hocası değilsin, Koray nedir arkadaş bu maçta neyin kafasındasın??? 10 kişilik lig 17.si takımı yenemiyorsan lan ne diyelim biz sana yazık değil mi lan bu taraftara? ulan gs fener kimse yok bir başakşehir var kafayı yicem yemin ederim

Ağaoğlu: tutkulusun eyvallah ama kurduğun kadro getirdiğin hoca bu işte, bitik adamları toplayıp dandik bir hocayı getirmekle şampiyon olunmaz

Yazıklar olsun ne diyim hepiniz paranızı alıp lüks hayatınıza devam edersiniz bu taraftara yazık...
                            En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 27.06.2020, 23:40.

Yorum

• Balıkesirden 50 tane adam alıyorlar.Bunlar akıllanmaz.Hüseyin türkmen,parmak,koray gibi futbolcularla alacağın başarı en fazla tesadüfen olur.Bize kaliteli futbolcu lazım.Trabzonlu veya yerli olması önemli değil.Futbol evrensel bir oyun.Ama bu kafalar 1970 te takılı kalmış.Bu zihniyet bitmeyecek.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sene basindan beri oynayan ikiliiyi niye bozduk?
                                Çünkü ortada ikili yoktu yarım Campi vardı, gerisi korner direği katkısı ancak sunabildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X