İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yani bu tur sonuca etki edecek pozisyonlarda karti olmayan ve kart sinirinda olmayan oyuncular hakeme itiraz etse inan hersey daha farkli olur. Ben her pozisyona itiraz edilsin demiyor bu tur pozisyonlar her macta 1 veya 2 kez olur. Saha icinde gucunu kullanacaksin. O gun o defansi attirsaydik bugun tum camia kenetlenmis durumda a.gucu macini bekliyor olacaktik. Su an basasehiri sampiyon ilan eden taraftar sayimiz bizim sampiyon olacagimiza inananlardan cok.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
-
Kimle alacaklar kadro da 11 cikarcak adamlari kalmadi neredeyse jimmyle senerle selcuklami yenecekler basaksehir avaraji duzeltir diye korkuyorum..İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs'nin o maçı kaybetme lüksü yok...
Mecbur ikinciliği kovalayacaklar. Bence yenseler bile ikinci olamazlar ama o maçı vermezler ...1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Gs maçı sonrası Trabzona lider dönersek bu iş benim için biter %99 şampiyon oluruz.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalan 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik şampiyon yapar hiç kafaya takmaya gerek yok.
Yorum
-
ohoo onu ben de derim abiİlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs maçı sonrası Trabzona lider dönersek bu iş benim için biter %99 şampiyon oluruz.
arenada alınacak 1 puan şampiyon yapacak bizi.
Yorum
-
Valla ne kadar nefret etsem de stres faktörü fazla maçları alma tecrübeleri, eksiklerine rağme bir haylı fazla...İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimle alacaklar kadro da 11 cikarcak adamlari kalmadi neredeyse jimmyle senerle selcuklami yenecekler basaksehir avaraji duzeltir diye korkuyorum..
Başak'ı yenerler bence ...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Yok aslında demek istediğim Gs maçı sonrası kimin lider kalacağı.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohoo onu ben de derim abi
arenada alınacak 1 puan şampiyon yapacak bizi.
Başakşehir lider kalırsa aynı şey onlar içinde geçerli %99 onlar şampiyon olur.
Önemli olan 1 puandan ziyade o haftayı lider kapatabilmek.
Öbür türlü çok zor.
Yorum
-
biz işimize bakalım bunlar takılacak hem de epey takılacaklarİlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok aslında demek istediğim Gs maçı sonrası kimin lider kalacağı.
Başakşehir lider kalırsa aynı şey onlar içinde geçerli %99 onlar şampiyon olur.
Önemli olan 1 puandan ziyade o haftayı lider kapatabilmek.
Öbür türlü çok zor.
Yorum
-
Yahu sadece bağırıp çağırsa orda işi bitirirdi, yani bunu da geçtim, bu takım faul yapmıyor, son dakikalara girmişsin, adam kendi ceza sahasındayken faul yapsana, ekran başında kendimi paraladım, düşürün şunları diye ama nerdeİlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi macta abdulkadirin faul pozisyonunun tekrarini izledim de resmen kirmizi karti es gecmis. Abi bir de su var futbol sadece ayakla oynanmiyor. Abdus orda ilk darbeyi aldiginda yaygarayi koparsa hakem durduracak oyunu ve vara gidilecek . Gerekirse 2 3 dakika kalkmasin yerden zaten ondeyiz. Salih nasil yaygarayi bastiysa huseyniyi attirdiysa o da attirsin. Ya da bi onceki hafta castonun oscarlik oyunculugunu da mi izledi. Futbolda bunlar da var.Malesef bunu beceremiyoruz.bence bunkonuda futbolculara egitim verilmesi gerekir .dedigim gibi futbol sadece ayakla oynanmiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs maçı bizim için ölçü değilİlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz de başakşehir de Gs yi rahat yener
Konya Denizli Antalya Kayseri...kayıp bu maçlarda olabilir iki taraf için de
gs o kadar kolay lokma değil
eksiklere rağman yine de iyi kadrosu var.
okan
mariano donk lemina saracci
seri belhanda
feguli emre ömer
onyekuru
bance hiç fena değilEn son matalar tarafından düzenlendi; 24.06.2020, 12:15.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
bu orta saha ve hücum hattı top alamaz başakşehir'den. seri-belhanda diye orta ikili mi olur. ben olsam stopere emin'i falan koyar, lemina'dan bir şekilde orta sahada faydalanırım. taylan da iş yapar orta sahada. bir forvetleri olaydı iyiydi.İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs o kadar kolay lokma değil
eksiklere rağman yine de iyi kadrosu var.
okan
mariano donk lemina saracci
seri belhanda
feguli emre ömer
onyekuru
bance hiç fena değil
düştük gs'nin derdine aq, bu ne biçim iş yaa
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum