Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden şampiyon olmakta bu kadar zorlanıyoruzun cevabı bu işte..

Trilyonların döndüğü sektörde delikanlı takılarak kimse sana madalya vermez. Etik davranan insanların bu ülkede gördüğü itibar da ortada zaten. Çalmayan, Hortumlamayan ve Adalet söyleminde bulunan insanlar nasıl ki cezaevlerinde hapsediliyorsa ve nasıl ki doğru haber yaptıkları için tutuklanıyorlarsa, Futbol'da da ahlaklı ve onurlu davranırsan '2 nasıl olsa bunlar erdemli '' sesleri çıkmaz diyerek seni bir taraftan pohpohlarlar ama bir taraftan da inceden tecavüz ederler.

Trabzonspor'luluk isyandır isyan ederken de neye isyan ettiğini bilen ve Trabzon'un asi duruşunu bilen oyuncu grubu olması lazım.
    Maçta alenen penaltıları verilmiyor alenen faulleri verilmiyor ve kendi aleyhine onlarca kez kararlar veriliyorken durup seyretmek ve hakemden adil davranacığını beklemek kaba tabirle salaklıktır ve salka olmaya devam ediyoruz..

20 senedir abartısız söylüyorum, Trabzonspor'umun izlemediğim maç adedi bir elin parmağını geçmez. Her maçı sanki ben oynuyormuş gibi sanki ben idare ediyormuş gibi izlerim ama gördüğüm şeyler maalesef hiç değişmiyor. Futbolcularımız acayip derece pasif ve korkak davranıyorlar. Emre belezoğlu gibi şerefsiz olmadan takımı için herşeyini yapabilecek kaç tane oyuncumuz var.. Adamlar 3 temmuz diye diye tarikat kurdular kendi cenaplarında ama o dönemin her türlü tecavüzü uğrayan biz olduğumuz halde ne eski ne de yeni bir Allahın kulu bu duygu ve bu hırsla takımını taşıyamıyor ve saha içinde egemenlik kuramıyor... Trabzonda kendi sahamızda bizi alenen beceren hakemler oldu yaa... Bu kadar pasif kalınır mı... Kart görmedik ve fair play ödülünü aldık diye övünenler var, şansal Buyuka bizim için ne efendi takım oldu Trabzon dendiğinde yüreğinin yağları eriyiğ , bütün kupalar sizin olsun biz efendilikle ayakta kalacağız diyerek takımıyla gururlanan taraftarı çok biliyorum... Bu kafave bu anlayışla devm ettiği müddetçe, Trabzonspor artık birilerinin 2. takımı haline gelmeye başlayacak ve çocuklarımıza bunu anlatırken de utanacağız..

Kısaca ; Saha içinde hakeme her türlü baskıyı kuracaksın, Maçı oynayan oyuncu taraftar gibi her anını takip edecek, Apaçık penaltı olduğu halde bunu maç içine pozisyon haricindeki bir çok oyuncumuz görmüyor ve ya iplemiyor. Sen iplemesssen hakem de seni iplemez.. Ligimizde özellikle VAR da bir çok karar hakeme baskı ve oyunu durdurarak alınıyor ama biz uyuyoruz.. Abdüş'e yapılan hareket faul ve kırmızı kart ama buna Abdülkadir'in kendisi bile inanmıyor.

Efendilik para etmiyor futbolda bu böyle biline
    Yani bu tur sonuca etki edecek pozisyonlarda karti olmayan ve kart sinirinda olmayan oyuncular hakeme itiraz etse inan hersey daha farkli olur. Ben her pozisyona itiraz edilsin demiyor bu tur pozisyonlar her macta 1 veya 2 kez olur. Saha icinde gucunu kullanacaksin. O gun o defansi attirsaydik bugun tum camia kenetlenmis durumda a.gucu macini bekliyor olacaktik. Su an basasehiri sampiyon ilan eden taraftar sayimiz bizim sampiyon olacagimiza inananlardan cok.
    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gs'nin o maçı kaybetme lüksü yok...
      Mecbur ikinciliği kovalayacaklar. Bence yenseler bile ikinci olamazlar ama o maçı vermezler ...
      Kimle alacaklar kadro da 11 cikarcak adamlari kalmadi neredeyse jimmyle senerle selcuklami yenecekler basaksehir avaraji duzeltir diye korkuyorum..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kalan 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik şampiyon yapar hiç kafaya takmaya gerek yok.
        Gs maçı sonrası Trabzona lider dönersek bu iş benim için biter %99 şampiyon oluruz.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gs maçı sonrası Trabzona lider dönersek bu iş benim için biter %99 şampiyon oluruz.
          ohoo onu ben de derim abi
          arenada alınacak 1 puan şampiyon yapacak bizi.

Yorum

• Gs maçı bizim için ölçü değil
            Biz de başakşehir de Gs yi rahat yener
            Konya Denizli Antalya Kayseri...kayıp bu maçlarda olabilir iki taraf için de
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimle alacaklar kadro da 11 cikarcak adamlari kalmadi neredeyse jimmyle senerle selcuklami yenecekler basaksehir avaraji duzeltir diye korkuyorum..
              Valla ne kadar nefret etsem de stres faktörü fazla maçları alma tecrübeleri, eksiklerine rağme bir haylı fazla...
              Başak'ı yenerler bence ...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ohoo onu ben de derim abi
                arenada alınacak 1 puan şampiyon yapacak bizi.
                Yok aslında demek istediğim Gs maçı sonrası kimin lider kalacağı.

Başakşehir lider kalırsa aynı şey onlar içinde geçerli %99 onlar şampiyon olur.

Önemli olan 1 puandan ziyade o haftayı lider kapatabilmek.

Öbür türlü çok zor.

Yorum

• Bunlar bize aslan kesilir

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok aslında demek istediğim Gs maçı sonrası kimin lider kalacağı.

Başakşehir lider kalırsa aynı şey onlar içinde geçerli %99 onlar şampiyon olur.

Önemli olan 1 puandan ziyade o haftayı lider kapatabilmek.

Öbür türlü çok zor.
                    biz işimize bakalım bunlar takılacak hem de epey takılacaklar

Yorum

• Mra’nın gönderilmesi bence iyi oldu. Bu şerefsizler olası Ankaragücü galibiyetimizi Mra üstünden lekelemeye kalkacaklardı.

Skor tahminim 5-0

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pazartesi macta abdulkadirin faul pozisyonunun tekrarini izledim de resmen kirmizi karti es gecmis. Abi bir de su var futbol sadece ayakla oynanmiyor. Abdus orda ilk darbeyi aldiginda yaygarayi koparsa hakem durduracak oyunu ve vara gidilecek . Gerekirse 2 3 dakika kalkmasin yerden zaten ondeyiz. Salih nasil yaygarayi bastiysa huseyniyi attirdiysa o da attirsin. Ya da bi onceki hafta castonun oscarlik oyunculugunu da mi izledi. Futbolda bunlar da var.Malesef bunu beceremiyoruz.bence bunkonuda futbolculara egitim verilmesi gerekir .dedigim gibi futbol sadece ayakla oynanmiyor.
                        Yahu sadece bağırıp çağırsa orda işi bitirirdi, yani bunu da geçtim, bu takım faul yapmıyor, son dakikalara girmişsin, adam kendi ceza sahasındayken faul yapsana, ekran başında kendimi paraladım, düşürün şunları diye ama nerde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gs maçı bizim için ölçü değil
                          İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz de başakşehir de Gs yi rahat yener
                          Konya Denizli Antalya Kayseri...kayıp bu maçlarda olabilir iki taraf için de

gs o kadar kolay lokma değil
                          eksiklere rağman yine de iyi kadrosu var.
                          okan
                          mariano donk lemina saracci
                          seri belhanda
                          feguli emre ömer
                          onyekuru

bance hiç fena değil
                          En son matalar tarafından düzenlendi; 24.06.2020, 12:15.
                          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gs o kadar kolay lokma değil
                            eksiklere rağman yine de iyi kadrosu var.
                            okan
                            mariano donk lemina saracci
                            seri belhanda
                            feguli emre ömer
                            onyekuru

bance hiç fena değil
                            bu orta saha ve hücum hattı top alamaz başakşehir'den. seri-belhanda diye orta ikili mi olur. ben olsam stopere emin'i falan koyar, lemina'dan bir şekilde orta sahada faydalanırım. taylan da iş yapar orta sahada. bir forvetleri olaydı iyiydi.

düştük gs'nin derdine aq, bu ne biçim iş yaa

Yorum

• Bu SAGLIK EKIBIYLE SAMPIYON OLAMAYIZ !!! LIGIN ACAK ARA EN FAZLA SAKAT VEREN TAKIMIYIZ !! YEDEKTEN GIREN OYUCULARIMIZ yok, ALANYA MACINDA CIMSIR KIMI SOKUCAKTI ???

Yorum

• İddaada şampiyonluk oranları güncenlendimi?
                                TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim