Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim ve sosyal medya hesapları neden hakeme yüklenmedi bu aksam.bildigin fırtına öncesi sessizlik gibi bir durum var.bu aksam da yine dograndik hala.kimse farkinda degil galiba.
    Bildiğin iyice kurbanlık kuzuya döndük.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana göre ofsayt değil, olsa neden uğraşıp yamuk çizsinler? Zaten oyuncu topa müdahale etmiyor ki.
      Bas anında büyük resimde Hüseyin e ve küçük resimde Hüseyin e bakın

Yorum

• Böyle gidecek şampiyonluğa üzülmem. Telafisi olmayan haftalarda 2 maç üst üste kötü oynayarak puan kaybediyosun. Zorlarsın bir türlü top kaleye girmez alamazsın maçı da ona üzülürsün, 2 haftadır aldığımız sonuçları hakediyoruz. 10 kişi kalmış ligin sonuncu takımına son 15dk şut çekemiyosun daha.

Yorum

• Bizimle oynayan takım ve futbolcular neden hayatlarının topunu oynuyor bunu oturup düşünmesi lazım teknik heyetin. Golü atıp taş devri futboluna dönerek kapanırsan rakip 90 dakika seni boğar.

Yorum

• Ulan hala Ünal hocaya sallıyorsunuz utanmadan,adam sezonun ilk yarısında elinde ekuban-ömür-ndiaye falan yokken seni potada tutmuş sen şimdinin faturasını bile ona kesiyorsun ayıptır ayıp...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olması gereken şey takımın oyun gücüyle pozisyon üretmesi. “Hakemi de yenmek lazım” diyenlerden değilim, ama senin oyuncu ve teknik ekip olarak kendine sorman gereken soru “ben niye koca 90 dakika adam akıllı bir pozisyon üretemedim?” olması lazım, “çizgi niye eğri çekildi?” değil.

Hakem konularında tavrını ortaya koyması gereken başta yönetim ve taraftardır. Sen oyununla ilgilenirsin, çünkü buna rağmen rakibi bugün yenmem lazımdı !

Sent from my iPhone using Tapatalk
              Hakem konularında tavrını koyması gereken başta yönetim ve taraftar ise buyrun tavrınızı koyun, bekliyoruz
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 02:15.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadromuz yetersiz, teknik kadromuz yetersiz, sağlık ekibi yetersiz, sahadaki oyun yetersiz, hakemler facia.

Allah sonumuzu hayır etsin.
                Herkesin oyununu Uğurcan ile Sörloth bozdu. Çimşir de ekmeğini yedi bu ikisinin. Yoksa bu kadar sakatla, rezil oyunla ve satılık hakemle 7. falan olurduk. Ama Uğurcan ve Sörloth aşırı taşıdı bu takımı. Eh bir yerden sonra da gitmiyor artık.

Ah iyi bir teknik ekibimiz olaydı..

Yorum

• Abi neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına bittik tükendik işte bu futbolla nereye şampiyon oluyorsun abi lig sonuncusu takım senden çok daha iyi top oynadı gol attın da golünü mü vermedi hakem Allah aşkına yapmayın yarın Başak yener burda herkes rahatlar bari...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Şampiyonluğu çok istiyordum, ama ondan daha çok istediğim bir şey varsa o da şampiyonlar ligi. Her şey bitmiş gibi davranmayalım.

Yorum

• Bu sene şampiyon olsak tarihin en farklı şampiyonluğu olur zaten.
                      Sebebi de şu, takımın sezon boyu mükemmel oynadığı maç sayısı bir ya da iki. Kazandığımız maçların çoğunda topu rakibe teslim edip kaliteli ayaklarla gol bulduk, kaliteli ayaklar olmayınca Denizli, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Antep, Göztepe gibi takımlara puan verdik. Dikkatli izleyin, hiçbir takım büyük takımlara karşı topa sahip olarak oynayamıyor biz hariç. Bizim en büyük sorunumuz bu. Rizespor'u evimizde 5-2 yendik ama öldük öldük dirildik. Kıçı kırık Rize 30 bin kişinin önünde rahatça pas yaptı ve topa hakim olarak oynadı, nitekim 1-0 da öne geçti. Ikinci yarı Nwakaeme oyuna girmese o maç puan kaybı yaşayacaktık. Ankaragücü bugün bizim sahamızda bizden daha fazla topa sahip olarak oynuyor. Bu takım ayağında top tutmayı bilmiyor. Geçen sene en iyi yaptığımız şey buydu, ama ayaklar bu seneki kadar kaliteli değildi.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim ve sosyal medya hesapları neden hakeme yüklenmedi bu aksam.bildigin fırtına öncesi sessizlik gibi bir durum var.bu aksam da yine dograndik hala.kimse farkinda degil galiba.
                        Bildiğin iyice kurbanlık kuzuya döndük.
                        Çok kötü oynadığımız için.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok kötü oynadığımız için.
                          Ama.hakem.normal.yonetse mac bizimdi.bu beraberlik sonrası şampiyonluk umudun de gitti.
                          Herhalde psikolojik çökme.yasiyor herkez.

Yorum

• Bu arada Koray allahtan o golü atamamış. Atsa ofsayttan iptal edecekti hakem. Bizim için daha büyük yıkım olurdu.

Ayrıca yönetim ne zaman açıklama yapması gerekse ortadan kayboluyor. Gerek olmadığında gördükleri her mikrofona konuşup dakika başı tweet atıyorlar. Maç öncesi takımın o görüntüsü hakkında biri çıkıp konuşmalı.
                            En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 02:37.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına bittik tükendik işte bu futbolla nereye şampiyon oluyorsun abi lig sonuncusu takım senden çok daha iyi top oynadı gol attın da golünü mü vermedi hakem Allah aşkına yapmayın yarın Başak yener burda herkes rahatlar bari...
                              Neyi mi tartişiyoruz???

Ofsayt için VAR'a gelen bir hakemi olabilir mi?
                              Faul bile olmayan bir pozisyonda Ömür'e sari veren hakemi olabilir mi?
                              10'uncu dakikada oyundan atmasi gereken adami 82'ci dakikada atabilen hakemi mi?

Skandal bir ofsayt çizgisi ile geçiştirilen net bir penalti pozisyonu olabilir mi?

9

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ama.hakem.normal.yonetse mac bizimdi.bu beraberlik sonrası şampiyonluk umudun de gitti.
                                Herhalde psikolojik çökme.yasiyor herkez.
                                Kardeşim ben sene başında şampiyonluk beklemiyordum zaten fb,başak veya gs şampiyon olur biz 3.oluruz diyordum.Ama 3 istanbul takımınında kötü olması bizi bu noktaya getirdi.Kadromuz harbiden komik sorloth sakatlansa forvetimiz yok novak sakatlansa sol bekimiz yok preria sakatlansa sağ bekimiz yok sosanın wakanın yanına yaklaşan tek bir oyuncun yok böyle bir kadroyla şampiyonluk mucizeydi mucizece bursanın ki gibi 100 yılda bir olur.Iyi ve alternatifli bir kadro kurmadıgımız sürece hicbir zaman şampiyon olamayacağız.Hele hele vasıfsız Trabzonluları kimliklerinden ötürü bu takımda tuttuğun sürece ağlar dururuz .
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim