Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2019-20 ZTK Final Maçı | Trabzonspor 2-0 A.Alanyaspor | KUPA BİZİM

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akşam ki maçta sizce abdulkadir ömür mü maçın yıldızı yoksa sörloth mu ? Bence ikisi de ama sörloth 1 gol 1 asist ile oynadığından ödülü onun alması daha doğru olurdu.

Yorum

• Parmak guilherme ve sosa gibi formsuz, fiziksel gücü düşük üç ortasahayla taş gibi takimi yendik.

Yani takimda aslinda belli bir sistem varmiş ama baltalanmiş , yarim birakilmiş, geliştirilmemiş !

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 3 kere 3 e 3 3 e 2 kontra atağa kalkarken yavaşlayıp hücumları kestik 1 0 ken. ben bu zihniyeti istemiyorum arkadaş. isteyen var mıdır.
        Ekuban ve Nwaka sahada olsaydi mac 4-0 biterdi

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
        HY67...

Yorum

• Eddie takımı defansif olarak biraz disipline etti, hücumda ise özgür bıraktı. Kısa sürede yapabileceği de buydu zaten. Yani ufak tefek dokunuşlarla maçı kazandık. Her zaman söylediğim gibi; kaliteli bir kadromuz var. Biraz taktik bilen hoca alır yürür. Biraz üstü bilen de doğru takviyelerle kupaları süpürür.

Yorum

• Kupayi almak herseye ragmen cok güzel..hele hele o kol hareketiyle daha da güzel

Maca gelince, resmen 10 kisi oynadik, Sosa emekliye cikmis uzatmalari oynuyordu. Parmak ve Guilherme Ortasahada basmadik yer birakmadi, istediler, Ömür´ü de ekleyebiliriz. Ama 70´den sonra oyundan düstüler..Alanya´da daha cok kaleye gelmeyi basladi. Ortasaha calisinca, Stoperler daha iyi oynadi, özellikle Hüseyin, Novak´ta cikasiya kadar cok iyiydi. Kamil yine cok iyiydi, hirsi ile cok sey katiyor takima

Hücuma gelince, Ekuban´in sakatligi takimi geriye götürdü. Sörloth Kral ve mütevazi..ona ayak uydurabilen olsa mac farka giderdi. Bilal topu önüne aldiginda iyi isler yapabilir ama futbol zekasi Yusuf Sari gibi..

Kaleye gelince, kalede Erce olsa, dün yandan gelen toplardan birini kesin yerdi. Ugurcan güven veriyor..su ayaklarini da gelistir, dünyanin en iyisi ol!

Gelecek sene icin..su takima karakterli isimler transfer edin. Ben bu sene, zamaninda Salih Dursun, Erkan Zengin gibi hakeme diklenecek, gerekirse suratina o kirmiziyi vuracak oyuncu istiyorum. Ben bu ligin figürani olmak istemiyorum. Ben gerekirse hükmen yenilip, bu pislik ligin dünyaya rezil olmasini istiyorum!!!
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• https://twitter.com/AGencturkTS/stat...95774898384897

Yorum

• newton teknik ekipte kalmalıdır zaten.gelir gelir parasını verdikten sonra.adamın chealsede bir sürü bağlantıları vardır.avcının bu adama saygı duyarak transfer işlerinde de danışması şart.alman hocamız olsa kimyası uyardı.dikkat etmişsindir saha kenarındaki teknik ekip leş buradaki strateji aslında şu olmalı madem avcı geliyor newton da bizde kalacak o zaman avcının teknik ekibi dışındaiki tane ingiltere, iki tane hollanda ve iki tane almanyadan yabancı ek teknik ekip alınmalıdır.en az 6 ekstra.
                İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam bize bu adamdan daha iyi yabancı gelmez, gelse de kimyası uymaz. Şu adama destek verelim, takımın başında kalsın.

Yorum

• Yorum

• Tebrikler takım

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tebrikler Takım...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani biz ŞL'de gruplara kalsak bile Başakşehir kadar para almıyoruz öyle mi ?
                        Katılım payı değişmez. Performans payı gruptaki maçların sonucuna göre ortaya çıkar. Katsayı gelirinden ise daha fazla alırız. Tabii aramızda ne kadar takım olacağına bağlı. Örneğin bizim kat sayımız 34.000 onların 21.500. Aramızda da 3 takım varsa biz 4.4 milyon euro fazla alırız. Ancak market pool gelirlerinde onların daha fazla alma durumu var. Ama dediğim gibi kat sayı geliri uygulamasından sonra market pool rakamları çok düştü. Yayın ihalesi sonucu rakamların düşmesi de bunda önemli etken.

İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşım sağol güzel güzel anlatmışın da. Ben yine benim gibi anlamayanlar için soruyorum. Biz şimdi ikinci olarak şampiyon klüpler kupasına katılınca gruplara kalamasakta para alabilecekmiyiz?
                        İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Grup aşamasına kadar ödül yok.
                        Aslında var ama play off haricinde komik rakamlar.

Gelecek sezonun gelirleri açıklanmadı.

Geçtiğimiz sezon 2.ön elemede oynayan takımlara 380 bin euro, 3.ön elemede oynayan takımlara 480 bin euro, play off oynayan takımlara ise 5'er milyon euro verildi. 3.ön elemeyi oynayan takım Avrupa Ligi'ni garantilediği için oradan da 2.9 milyon euro katılım bedeli aldı. Kısacası buradaki kritik eşik play off. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamayıp play off'ta elenen takım 10 milyon euroyu garantiliyor...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          newton teknik ekipte kalmalıdır zaten.gelir gelir parasını verdikten sonra.adamın chealsede bir sürü bağlantıları vardır.avcının bu adama saygı duyarak transfer işlerinde de danışması şart.alman hocamız olsa kimyası uyardı.dikkat etmişsindir saha kenarındaki teknik ekip leş buradaki strateji aslında şu olmalı madem avcı geliyor newton da bizde kalacak o zaman avcının teknik ekibi dışındaiki tane ingiltere, iki tane hollanda ve iki tane almanyadan yabancı ek teknik ekip alınmalıdır.en az 6 ekstra.

Umarım uyumlu çalışırlar, abdullah avcı ego yapmadıkça, newton'ın sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Başkanın koyduk mu anlamına gelen hareketini görünce üzüldüm.

63 yaşında, eğitimli, kültürlü, itibarlı, makam mevki sahibi ve TS başkanı olan bir kişinin daha dikkatli olması gerekir.

Yanlışa yanlışla karşılık vermek acizliktir.

Bardağın dolu tarafından bakmak gerekirse, lig maçında yapılanlardan dolayı hayli dolmuş.

Maçtan sonra, küme düşmenin kaldırılması ile alakalı arefe günü ya da bayramın 1. günü açıklama yapacağım dedi.

Neler diyecek merak ediyorum? Kendisi de destek vermemiş miydi bu olaya?
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Katılım payı değişmez. Performans payı gruptaki maçların sonucuna göre ortaya çıkar. Katsayı gelirinden ise daha fazla alırız. Tabii aramızda ne kadar takım olacağına bağlı. Örneğin bizim kat sayımız 34.000 onların 21.500. Aramızda da 3 takım varsa biz 4.4 milyon euro fazla alırız. Ancak market pool gelirlerinde onların daha fazla alma durumu var. Ama dediğim gibi kat sayı geliri uygulamasından sonra market pool rakamları çok düştü. Yayın ihalesi sonucu rakamların düşmesi de bunda önemli etken.

Aslında var ama play off haricinde komik rakamlar.

Gelecek sezonun gelirleri açıklanmadı.

Geçtiğimiz sezon 2.ön elemede oynayan takımlara 380 bin euro, 3.ön elemede oynayan takımlara 480 bin euro, play off oynayan takımlara ise 5'er milyon euro verildi. 3.ön elemeyi oynayan takım Avrupa Ligi'ni garantilediği için oradan da 2.9 milyon euro katılım bedeli aldı. Kısacası buradaki kritik eşik play off. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamayıp play off'ta elenen takım 10 milyon euroyu garantiliyor...
                              Bunlar konaklama masrafı vb giderlerin karşılığı olarak veriliyor sanırım.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlar konaklama masrafı vb giderlerin karşılığı olarak veriliyor sanırım.
                                Dayanışma ödemesi diye geçiyor. Teselli ikramiyesi gibi bir şey. Zaten play off dışındaki turlar tek maç olduğundan kuraya göre konaklama ihtiyacı bile doğmayabilir...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X