Hak edenin kazanacağı güzel bir maç olması dileğiyle başarılar Trabzonsporum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2019-20 ZTK Final Maçı | Trabzonspor 2-0 A.Alanyaspor | KUPA BİZİM
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Zor maç olacak ama inşallah şampiyon olacağız ve bu sezon tüm kupalara ambargo koyacağız.İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHak edenin kazanacağı güzel bir maç olması dileğiyle başarılar Trabzonsporum
Vakeme en az 3 hafta oynamaması moralimizi bozdu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
-
Kazanacağız inşallah.
Yorum
-
Şampiyon olalım da yemişim bu maçı be âbi =)İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinal maçı büyük ihtimalle 29 Temmuz’da oynanacak. Olimpiyat stadı kararının da değişeceğini pek düşünmüyorum. Açıkçası şampiyon olursak o stres boşalmasından sonra bu maça nasıl konsantre olacağımız soru işareti...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Dün Alanyaspor maçını izledim. Adamlar güzel oynuyor. İstekli oynuyor, pas trafiğini istikrarlı ve isabetli yönetiyorlar.
Biz eğer -her ne kadar kazanmış olsak da- son 2 maçımızdaki futbol ile Alanya karşısına çıkarsak, kazanma ihtimalimiz yok.
Skor olarak güzel sonuçlar alıyoruz, doğru. Fakat oynadığımız oyun beni memnun etmiyor. Mutlak üstün, vura vura aldığımız bir maç yok. Son dakikaya kadar dokuz doğurduğumuz maçlar oynuyoruz sürekli.
Alanyanın oynadığı futbol ne fenere ne göztepeye benzemiyor, umarım Hüseyin Hoca kadro tercihini akıllıca yapar."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Yarınki Alanya maçı bu maça doğrudan etki edecekİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinal maçı büyük ihtimalle 29 Temmuz’da oynanacak. Olimpiyat stadı kararının da değişeceğini pek düşünmüyorum. Açıkçası şampiyon olursak o stres boşalmasından sonra bu maça nasıl konsantre olacağımız soru işareti...
Alanyaya yarın puan kaybedersek ve bu şampiyonluğa malolursa büyük intikam maçı olur ve kesin alırız.
Bu maça şampiyon olarak çıkarsak muhtemelen topçular bu maça psikolojik olarak hiç çıkmamış gibi bile olabilir. Gerçi takımdaki winner oyuncu sayısı çok psikolojisini üç gün sonra bu maça konsantre edebilecek kapasitede isimlerimiz de var.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum