Sırf sizin siyasi görüşünüze uymuyor diye eleştirip öteye beriye hakaret edemezsiniz. Her kim isterse Abdülkadir’i ziyaret edebilir. Kendinizi dev aynasında görmeyip, başkalarına saygı duyacaksınız
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5.Maç | Trabzonspor 0-1 Getafe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Sırf siyasette var diye tanınmış bir adamı, siyasi görüşüne uymuyor diye eleştirmeyecekler de neye binaen eleştirecekler? Hakaret etmemiş adam, küçük bir çocuğu siyasete alet etmeyin demiş; bu kadar basit. Dev aynası falan ne alaka?
Samimi olan adam, ziyaretini yapar geri döner; poz vermek için 40 kamera taşımaz yanında.
Şu "Benim cenahtan birini eleştirirsen hakarettir, üstten bakmadır, kendini beğenmişliktir." tribini bırakın artık. Biraz özgüvenli olun, bu kadar kompleksle hayat sürdürülmez.Naber?Yorum
-
Mesele tam olarak genç oyuncu oynatmak değil. Dün Erce'nin ne biliyim Abdülkadir'in yerine 17 18 yaşında çocukları oynatsak ilk on birin yaş ortalaması 19'a da inerdi. Takdir edilecek şey gençlerle gelecek başarıdır. Biz hepimiz 19 20 yaşındaki Yusuf'u Abdülkadir'i Gökdeniz'i de biliyoruz dünkü takımı da gördük. Bu dengeyi iyi oturtmak lazım. Aslolan sportif başarıdır gençlerle olsa daha da bir güzel olur ama ben sadece genç takımız diye ortada takdir edilecek bir şey görmüyorum maalesef..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum