UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5.Maç | Trabzonspor 0-1 Getafe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ccd6167
    • 10.01.2008
    • 10504
    • ÖĞRENCİ
    • Kuzey Amerika

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
    Benim söylediklerim ile 10 milyon euro alakası anlamadım?
    Yedek başladığımız iki maçta da oyuncuların büyük çoğunluğu sağlamdı yorulmasın diye oynatılmadı.
    Avrupa kupalarına en son ne zaman katıldık bir bak geçmişe böyle kolay feda edilmemeliydi neyse olan oldu umarım Ziraat Türkiye kupasında da gençlere şans verilir
    Ben diyorum ki hangisi mantıklı

Avrupa ligine gitmek ligden geçiyor. Ligde ilk 4 e girmezsen AL para alamıyorsun
    e gruptan çıksan zaten gidemiyorsun yine
    grupta krasnador ile getafe 160 milyon euro luk takımlar basit değil
    onazi ömür ekuban Sturridge gibi 4 adamın yok uzun zamandır

Seneye eksikler olmaz gruplara kalırız yine o zaman konuşuruz vefa mı ye

hem nie puan alacaksın?

az puan demek 2 sene sonra cl direkt katılım kalkması demek istanbul takımlarının 40 milyon euro az alması makasın daralması demek

Yorum

• İ. SARAL
      • 24.01.2009
      • 19493
      • Memur
      • Ankara

Fıratcan'ı nereden bulmuşlar, gerçekten inanılmaz. Borca karşılık alındı anlıyoruz ama bu nedir yani? Alt yapıdaki oyuncuların önünü bu gibi adamlar tıkıyor. Avdijaj ve Fıratcan gibi gereksizlerin aldığı süreleri, alt yapıdan çocuklar alsaydı belki 1 oyuncu daha kazanacaktık. Hoca bunları nasıl oynatıyor, onu da anlamak güç.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 12.01.2007
        • 20711
        • sistem mühendisliği
        • Rusya

Uefa avrupa liginde başarı, bugün hoca ve yönetimi eleştirecek en son zemin.

Her şey kademe kademe.
        Geçen sene avrupada yoktuk, bu sene varız. Gücümüz ve derinliğimiz gruplara kalmaya yetti, ama gruptan çıkma mücadelesine yetmedi.
        Seneye ş.ligine gidip orada var oluruz, ya da avrupa liginde daha fazla rekabete girer, gruptan çıkmak için daha iddialı oluruz.

Emeklemeden koşmayı beklememek lazım. Takım kadrosu hazır değil bunca ağırlığı kaldırmaya.

Bunu vatan hainliği sınıfına sokmaya çalışan İstanbul davarlarını ciddiye alırsanız aldanırsınız.
        Bunların kendilerinden başkasına faydası yoktur.
        Ayrıca vatanseverlik konusunda konuşabilecek ne hakları ne çapları vardır.
        Kuru gürültü.
        Konunun zaten vatanseverlik ile ilgisi de yok.

Hafta sonundan olan korkularının tezahürü sadece.

Bilmem kaç milyon euro para harcayıp Trabzonspor'un yarısı kadar top oynayamadan, onca hakem itelemesine rağmen lig sıralamasında da altında kalınca böyle ciyak ciyak bağırıyorlar işte.

Bakın maç sonunda, eğer beklentiler gerçek olur da maçı alırsak, Fatih Terim kesinlikle bu mevzuya değinecek, işi milliyetçilik zeminine çekip, biz tam kadro oynadık, onlar oynamadı diyecektir.

İstanbul'un adaletten zerre nasibini almamış soytarılarını ciddiye almayın.

Yönetimin ve hocanın buradaki uygulaması, gücü nispetinde doğru planlamadır bana göre.

İlk ciddi rotasyona girdiğimiz Krasnodar maçında da söylemiştim, o kadar doğru bir karar ki bu, geçen seneki Malatya maçı sonrası alınan karar gibi etkileri olacaktır diye.
        Emin olun çok doğru karar.

Burak-Onur kararı kadar doğru ve etkisi olacak bir karar.

Yorum

• artvints
          • 20.06.2012
          • 29952
          • öğrenci
          • Bursa

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi
          Fıratcan'ı nereden bulmuşlar, gerçekten inanılmaz. Borca karşılık alındı anlıyoruz ama bu nedir yani? Alt yapıdaki oyuncuların önünü bu gibi adamlar tıkıyor. Avdijaj ve Fıratcan gibi gereksizlerin aldığı süreleri, alt yapıdan çocuklar alsaydı belki 1 oyuncu daha kazanacaktık. Hoca bunları nasıl oynatıyor, onu da anlamak güç.
          u19'da hızlı kanat oyuncusu yok yeni emircan geliyor o da teknik sayılır. alsında rezerv takımın kanatları yusuf sarı ve salih olurdu ama biri a takımda oynuyor diğerinin sözleşme sorunu var. forvette koray uefa listesine yazılamadı. başka bir genç hücum üçlüsü ile maça çıkabilirdik yani.

Yorum

• Mehmet BAŞ
            • 27.02.2007
            • 7667
            • Hukuk, Sosyal Hizmet
            • Manisa

Uefa konusunda herkes bir şey konuşuyor ama bazı arkadaşlarımız eksik anlatıyor.
            Bir kere bu duruma gelmemizde eksik planlama, öngörülemeyen sakatlıklar ciddi rol oynadı.
            Eleştirmek kolay fakat ekonomik sıkıntı çekerken bazı işleri yapmak öyle forumda yazı yazmak kadar basit değil!
            Yönetim daha iyisini yapabilir miydi? Evet. Fakat bu şartlarda adamları eleştirmek insafsızlık olur.
            Onazi, Ömür, Ekuban, Mikel ve Sturridge sakatlıkları takımı sarstı. Zaten hangi takım olsa sarsılırdı.
            Bunca sakatlıktan sonra o dar kadro ile Avrupa'da yürümek imkansız hale geldi. Oyuncuların pestili çıktı.

Avrupa liginde ilk üç maçta baktığınız zaman kötü futbol oynamadık. Ama çok iyi de değildik.
            Orası farklı bir arena, skor alamadığımız için havlu attık. Haliyle bizim için artık ligi düşünme vakti gelmişti.
            Ben Ünal Karaman'ın Avrupa'da gençlere forma vermesinden çok memnunum. İyi yapıyor.
            Maşallah gençlerimiz de elinden geleni yapıyorlar. Nazar değmesin bazıları pırlanta gibi!
            Mesela Serkan! Çocuğu izlerken geleceğe dair sağ bek sorunu yaşamayacağımızı görüyorum.
            Pereira'dan öğreneceği ne varsa öğrenmeli. Bunu başarabilirse takımımız adına muazzam iş olur.

Şöyle gençler hakkında birkaç değerlendirme yapmak gerekirse;
            Muhammet, yaşı ve fiziği itibariyle iyi fakat top kontrolü ve saklaması zayıf! Vuruş becerisi de kötü.
            Kerem, topla birlikte güzel görünüyor. Olumlu işler de yaptı. Fakat fizik olarak güçlenmesi lazım.
            Abdurrahim'den ümitli değildim. Ama bu maçta beğendim. Dikkatli oynarsa bir kumaşı var. İzleyelim.
            Behlül az bir süre aldı. Ama fizik olarak iyi görünüyor. Önceki maçlarda iyi görüntü vermişti.
            İvanildo bence geri gönderilirse iyi olur. Yerine tecrübeli bir stoper almamız lazım.

Tabi şeylerden bahsederken kötüleri de konuşmak lazım. Mesela Donis'i konuşmak lazım.
            Bu arkadaşımızdan bence bir halt olmaz. Belli meziyetleri var ama tıpkı Emre Mor gibi futbol aklı kıt!
            Devre arasında bu arkadaş ile yolları ayırmak isabetli olacaktır. Kontenjan dahi işgal etmesin.
            Diğer bir arkadaşımız ise Fıratcan. Bu çocuk Donis kadar rezil değil, haddini bilerek oynuyor.
            Fakat yetenekleri Trabzonspor'da oynamaya müsait değil. Bu seviyelerin futbolcusu değil.
            Bence alt liglerde bir takıma kiralanıp gelişimi izlenirse daha faydalı olur.

Yorum

• Murat Keçeci
              • 30.12.2007
              • 4683
              • Trabzon

Gençlerin tecrübe kazanması açısından iyi maçtı.Genel olarak iyi mücadele ettık.Bu yaş ortalamasına ve düşük tecrübeye rağmen istatistiklerin çoğunda üstün olan taraf idik.Gençlerimize teşekkür ederim.

Performansı merak edilen gençler hakkında birkaç cümle edersek;

Serkan: Çabukluğu yerinde fiziksel açıdan güçlenir ve hücuma çıkarken daha doğru tercihler yaparsa önemli bir bek olabilir.

Kerem baykuş: Kumaşı iyi,pas kalitesi iyi ama çok güçsüz bu şekilde A takımda olma ihtimali yok.Alt yapıda 12-13 yaşından itibaren bu çocuklara dengeli beslenmeyi öğretseler hangi besinleri ne kadar yerseler ne kadar protein karbonhidrat alırlar çocuklara daha profesyonel yaklaşılsa şimdi kerem formaya göz kırpıyor olabilirdi ama şuan görülen daha uzun yolu var çünkü en küçük temas da yıkılıyor.

Muhammet Akpınar: Bu arkadaşta diğer gençlerin tam tersine biraz Allah vergisi biraz da kendi çabası fiziksel açıdan iyi beslenmiş bayağı güçlü ama tekniğinin gelişmeye ihtiyacı var.Pozisyon alması topu tutması 17 yaşındaki bir oyuncuya göre çok başarılı fakat yeterli değil kalıcı olmak istiyorsa eksikleri üzerine gitmeli sürekli gol vuruşu çalısması lazım ve sağ ayağını da geliştirmesi gerek.

Behlül: Teknik gençler içinde en çok umutlu olduğum oyuncu.Oyuna girdikten sonra birkaç kaliteli iş yaptı ama onunda fiziksel açıdan çok eksiği var ve temposu düşük oyundan çok erken düşüyor.

Fıratcan: Koşu temposu,hızı iyi ama çok basit top kaybı yapıyor bu seviyede tutunmak istiyorsa daha akıllı daha garanti oynamalı.

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                • 03.02.2012
                • 28168
                • Metalurji Mühendisi
                • Zonguldak

Aspor'da Taner denilen GS'lı olduğu bilinen paralı yorumcunun söylediklerini ciddiye almayın.
                GS 34 maçta 1 galibiyet almış Avrupa'da: Bu sezon 5. maçta ilk golü atmış.
                2 yıldır 11 yabancı ile oynuyor.
                Onlar için ülke puanı bahane.
                Hafta sonu bize yenilmekten korktukları için böyle konuşuyorlar.
                Ne yapacaktı Hoca? Takımın gruptan çıkma şansı yok, oynattı gençleri, deneme fırsatı yarattı.

Dün bizim maç sonrası BEIN SPORTS'da moderatör Güntekin ONAY bu konuya değindi ve gençlerin dün ezilmeden oynadığını ve bunun umut verici olduğunu söyledi. Önder ÖZEN de burada en büyük payı Ünal Hoca'ya yazmalıyız dedi. Çünkü 21 yaş ortalamalı çocukları -ki en yaşlıları Erce ve Parmak- oynatarak büyük risk aldı. Çünkü hezimete de uğrayabilirdi ama gençler gerçekten iyi mücadele ederek TS geleceği için umut oldular dedi.

Asıl doğru bakış açısı bu işte.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                  • 03.02.2012
                  • 28168
                  • Metalurji Mühendisi
                  • Zonguldak

Ivanildo denen -boyundan dolayı basketçi görünümlü- çocuğu sahada görünce moralim bozuluyor.
                  Bir türlü ısınamadım. Sezon sonu gönderilsin.
                  Golde yine kademesinde değildi.
                  Kim bulur, çok mu ararlar böyle yetersizleri?
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Nihat Güneş
                    • 09.11.2004
                    • 10274
                    • Eczacı
                    • İstanbul

Maçı canlı izyemedim gece izleme fırsatım oldu, hatta aynı zamanlı forumda yazılanlara da bir bakayım dedim ve şunu gördüm.

gerçekten bazı arkadaşlarda altyapıdan gelen oyunculara karşı inanılmaz bir ön yargı var.

Örneğin Kerem, adama hayran kaldım, iki tane tek pas yaptı ilk 20 dakikada o pasları bizim şu an takımda atacak Sosa dan başka adam yok o derece. Ama yorumlara bakıyorum, ekmeği kürekle filan yemesi lazımmış şaka gibi yorumlar . Kerem Behlül Serkan hepsi formayı 2 3 seneye alacaklar zaten. Hepimiz göreceğiz hatta Muhammed... 17 yaşında adam Aygır gibi maşallah, forvet dediğin adam hemen 17 yaşında olmuyor malesef. Çocuğun önünde 20 sene var

Bu çocuklar bu sayfaları okuyorlar, eski kaşar oyuncularla gençlere yaptığınız yorumlar arasında biraz fark olsun.

Yorum

• Şenol EKSİLMEZ
                      • 15.12.2009
                      • 6963
                      • Mak.Müh
                      • İstanbul

Kendimizi kandırmayalım, Gaza da gelmeyelim, Trabzon şoven duygular ile yorum yapmayalım
                      Dün akşam sahada yer alan hiç bir genç bana bir umut vermedi. Ben topçuyum A takımda oynatın beni diyecek bir tane oyuncu da hissedemedim.

Oyuncu yıldız ise kendini belli eder., yok olmaz bunlardan

Bu oyuncular Trabzonspor trübinlerinde bekleyerek de topçu olmazlar. Kıralık ver gitsin bir yerlere olursa geri dönerler ama kımse bizi kandırmasın, Dün akşam ki kadro değil A takım düzeyi, 1. lig düzeyinin bile çok altındaydı.
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şenol EKSİLMEZ
                        • 15.12.2009
                        • 6963
                        • Mak.Müh
                        • İstanbul

Bu arada nerede yazacağım bulamadım da.
                        Abdulkadir'in evinde, Siyasiler ile beraber ikide bir yer sofrasında poz veren Ağaoğlu'nu da duygu sömürüsü yapmasın diye uyarsın birisi. Siyasilerin karşılama merkezi Obdüsş'ün yer sofrası değildir, Saraylarda yaşayan insanlar bizim yer sofralarımız üzerinden toplumsal mesaj vererek siyaset yapmasınlar. Bu iğrenç ortamı hazırlayan ve bundan medet bekleyenleri naletliyorum.

Abdulkadir'i siyasi oyunlara ayak etmesinler.. Ettirmesinler

Sosyal medya da Abdülkadir'e masa almak için bağış kampanyası başlatmışlar, Bu duruma sebep olup 20 milyon Euro gibi rakamlar konuşulan bir oyuncumuzu medyaya sakız etmenin manası yok hemde bir siyasi parti temsilcisi ile birlikte poz vererek
                        Sinirlerimi de bozmasınlar, Dümdüz gidecem şimdi burda yapanlara
                        En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 29.11.2019, 11:36.
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Anıl C
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 07.05.2008
                          • 20045
                          • Mürşid-i Trabzonspor
                          • Almanya

Firatcan ve Donis'in hala neden oynatildiginin bi aciklamasi yok. Hadi Donis Almanya görmüs denilebilir ama Firatcan tamamen facia. Türkiye'de binlerce kulüp var. Hic mi yetenekli bi genc bulamiyolar eger altyapimiz yetersiz ise.
                          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 29.11.2019, 11:47.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          #23 #07

Yorum

• cakalkerem
                            • 20.02.2012
                            • 13476
                            • Mühendis
                            • İstanbul

fıratcan mı?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ahmet Taşçı
                              • 01.08.2013
                              • 5649
                              • Memur
                              • Kocaeli

Fıratcan ve Andjusic tam bi fiyasko transferler, lakin ikisi de biraz da mecburen alınan adamlar sanırım.

Yorum

• Harun-61
                                • 29.05.2004
                                • 20107
                                • Yönetici
                                • Trabzon

İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
                                Bu arada nerede yazacağım bulamadım da.
                                Abdulkadir'in evinde, Siyasiler ile beraber ikide bir yer sofrasında poz veren Ağaoğlu'nu da duygu sömürüsü yapmasın diye uyarsın birisi. Siyasilerin karşılama merkezi Obdüsş'ün yer sofrası değildir, Saraylarda yaşayan insanlar bizim yer sofralarımız üzerinden toplumsal mesaj vererek siyaset yapmasınlar. Bu iğrenç ortamı hazırlayan ve bundan medet bekleyenleri naletliyorum.

Abdulkadir'i siyasi oyunlara ayak etmesinler.. Ettirmesinler

Sosyal medya da Abdülkadir'e masa almak için bağış kampanyası başlatmışlar, Bu duruma sebep olup 20 milyon Euro gibi rakamlar konuşulan bir oyuncumuzu medyaya sakız etmenin manası yok hemde bir siyasi parti temsilcisi ile birlikte poz vererek
                                Sinirlerimi de bozmasınlar, Dümdüz gidecem şimdi burda yapanlara
                                Aslen Trabzon'lu olan, Trabzonspor tutkusu olan, Trabzon'lu bir bakan genc bir futbolcuya gecmis olsuna gelmis.
                                Büyütmeye gerek yok.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...