Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık maç sonuçları umrumda değil

yeter ki bilime önem verip hocanın hatasını anlayıp başkana bana kalifiye avrupadan işi bilen personel alın desin iş işten geçmeden

personel alımında maaş hesabı yapmadan bir dahaki sezona yönelik yaz ayına doğru personel maaşlarına en az 5 milyon euro bir bütçe ayırması gereklidir.bu para avrupalı kalifiye antrenör personel için gayet yeterlidir.

devre arası veya devre arası gelmeden boşta veya Trabzonspora gelecek almanyadan veya ingiltereden bilimsel teknikleri iyi bilen dört tane antrenör alıp sezon sonu bu sayıyı yükseltmek şart

hayırlısı bakalım

hoca şayet başkana personelde sıkıntı yok istemem diyorsa sene sonunda kendine yol verilmelidir

başkan hocaya karışmamalı evet ama başkan bak ben sana şu kadar bütçe verip yabancı personel almama sıcak bakar mısın diye bir öneri sunabilir büçte ayırabiliriz gibi...

hoca yok diyorsa hocayı ekibiyle beraber acil salmak lazım
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 07.11.2019, 22:45.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çocuğun fiziği de tekniği de kötü değil. Yaşına göre çok erken zamanda bu düzeyde en azından sahada fiziken durabiliyor 90 dakika.
      Tek başına boğuştu.
      Ben Emre Belözoğlunun 17 yaşında sahaya çıktığı dönemi hatırlarım.
      Yusuf'un 20 yaşında çıktığını hepimiz gördük.

Bu çocuklar oynayacak 20-25 maç bu seviyede önce.
      Gelecek 19-20 yaşına, fiziği tam oturacak (ki şu an bile son derece dinç) ondan sonra konuşulur olur mu olmaz mı?

Bugünün konusu mudur Muhammet Akpınar'dan topçu olur olmaz Allah aşkına?
      Çok haklısın. Ama böyle bir ortamda değil.

Emre kimlerin yanında pişti. Unutma. Hagili bir ortasahada. Ya bu genç kimim yanında pişecek. Anlata bildim mi?

Tecrübeli iyi futbolcu ile oynatılması lazım.

Yorum

• Gözümüz aydın. Ağaoğlu golü attı.

Yorum

• bu nasıl defans ayıptır yahu halı sahada böyle gol yenmez.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Gollerde husseini uyudu resmen bugun felaket kotuydu.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 3-0 iyidir dedim bildim sağolun çocuklar
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Golde Campiyi izleyin Kim izledi, kim önerdi bunu ya

Yorum

• Yok abi bu takım defans yapmasını öğrenemiyor, öğrenemeyecek
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Gooooooooool

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maça kaleci dahil yedek çıkıp saçma sapan işlere kalkışmışsın,sonradan farkı yiyince 70den sonra maçı kurtarmaya çalışıyorsun.

Akıl tutulması yaşıyor net.
                      Abi adam bu takımı yenebileceğine inanmamışki futbolcu inansın.hem şindi bahanede var gencleri oynattik diyecek.

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Buda çizgi kalecisi çıktı.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şu kadroyla bile belki koparabileceğimiz maçı yine saçma sapan oyuncu değişiklikleriyle heba ettik. 85 dk da oyuncu değişikliği için neyi beklersin Hocam , şu Doğan nasıl oluyorda sahada kalıyor hep vallahi bıktık ya. Daha ilk yarıdan Doğan çıkıp Nwakaeme girmeliydi madem değişmeyeceksin niye adamı 70 de alıyorsun oyuna nedir amacın çözemedik. Dünyada UEFA kupasından elensekte Lige dönsek diyen tek kulüp biziz herhalde. Şu Alanya maçında hele bir puan kaybedilsin o zaman görüşücez.
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Fark ikiye indi, haydi cocuklar
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• Adamlar ilk maçtan daha kötüydü yenebilirdik yani. Yazık oldu. Gençlerden de bi bok olmaz. altyapı da öğrenilmesi gereken hiç birşeyi öğrenmemişler
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Nasıl maç izliyorsunuz anlamak mümkün değil.Şu rakiplerimizin hepsi berbat.Savunmadaki hatalarımız ve Ünal efendinin sürekli oyuncularla oynaması yüzünden elendik.

Hala rakiplerimizi muazzam görenler var.Şu maça adam gibi kadroyla çıksaydı yenmemiz için hiçbir sebep yoktu.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X