Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Hoca kafa, ruh, dalak, böbrek.... olarak o kadar Rusya ya gelmemiş o kadar silik ki kamera hocayı çektiğinde benim gözüme hocanın arkasındaki dudakları şişik hatun çarpıyor.
    There is no spoon...

Yorum

• maçı kaybettik ve hiçbir oyuncu kazanmadık

kaybet kaybet rotasyonuna güzel bir örnek

gereksiz fazla rotasyon ve oyuncuların yerini değiştirmek.

aşırı yeteneksiz oyuncuların ilk 11 de fazlalığı.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3-0 iyidir dedim bildim sağolun çocuklar
        Bilemedin. 3:1

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3-0 iyidir dedim bildim sağolun çocuklar
          hadi enes geçmiş olsun kardeşim
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Golde Campiyi izleyin Kim izledi, kim önerdi bunu ya
            O kadar idman yapsam yeminle daha iyi olurdum bu faydasizdan

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çocuğun fiziği de tekniği de kötü değil. Yaşına göre çok erken zamanda bu düzeyde en azından sahada fiziken durabiliyor 90 dakika.
              Tek başına boğuştu.
              Ben Emre Belözoğlunun 17 yaşında sahaya çıktığı dönemi hatırlarım.
              Yusuf'un 20 yaşında çıktığını hepimiz gördük.

Bu çocuklar oynayacak 20-25 maç bu seviyede önce.
              Gelecek 19-20 yaşına, fiziği tam oturacak (ki şu an bile son derece dinç) ondan sonra konuşulur olur mu olmaz mı?

Bugünün konusu mudur Muhammet Akpınar'dan topçu olur olmaz Allah aşkına?
              Valla fiziği de kötü tekniği de. Hadi diyelim fiziği halletti ilerde. Fiziğin yetmiyorsa aklını kullanacaksın, o da yok. Benim gördüğüm bu. Herkes Muhammet aşağı Muhammet yukatı güzellemeler yapıyordu da, öyle bi olay yok yani demek istediğim o

Yorum

• Benim gözümde UEFA ülke puanına ihanet ettiğimiz bir maç . 17 yaşındaki oyuncular falan.. saçmalık.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bugun hocanin ne amacladigini biri anlatsin bana..oyuncu degisikliklerine dakikalarina bakiyorum birsey anlamadim zahmet edip gitmeseydik daha iyiydi 3 0 hukmen..mac olmus 2 0 waka shorth sariyi aliyorsun dakika 70 den sonra
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Hoca kafa, ruh, dalak, böbrek.... olarak o kadar Rusya ya gelmemiş o kadar silik ki kamera hocayı çektiğinde benim gözüme hocanın arkasındaki dudakları şişik hatun çarpıyor.
                    Ya BaşkanA. Ona ne diyeceksin?

Yorum

• İlk olarak Çılgınhamsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi adam bu takımı yenebileceğine inanmamışki futbolcu inansın.hem şindi bahanede var gencleri oynattik diyecek.

Gruptaki tüm maçlarımızı izledim,yenemeyeceğimiz bir tane rakip yoktu.Ünal efendinin saçma sapan oyuncufantezileri,savunmadaki hatalar,hatalı değişiklikleri bizi bu hale soktu.Başka açıklaması yok.

Rakiplerimizin hepsi yenebileceğimiz takımlardı.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal Hoca kafa, ruh, dalak, böbrek.... olarak o kadar Rusya ya gelmemiş o kadar silik ki kamera hocayı çektiğinde benim gözüme hocanın arkasındaki dudakları şişik hatun çarpıyor.
                        Hatunlar güzel müdür yspacak bişey yok[emoji16]

Yorum

• Defans oyuncularımız kötü kabul ama hoca da bu işi çözemedi cozemeyecek.
                          Bu takım oynadıgı her macta gol yer.
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            artık maç sonuçları umrumda değil

yeter ki bilime önem verip hocanın hatasını anlayıp başkana bana kalifiye avrupadan işi bilen personel alın desin iş işten geçmeden

personel alımında maaş hesabı yapmadan bir dahaki sezona yönelik yaz ayına doğru 5 milyon euro bir bütçe ayırması gereklidir.

devre arası almanyadan üç dört statt antrenör alıp sezon sonu bu sayıyı yükseltmek şart
                            Demez. Dese bu zamana kadar derdi. Inat etmiş, Karabük seviyesindeki ekibi ile acı yaşadığı için burada da beraber çalışacak. Başkan ağırlığı koyup şu adamlarla çalışacaksın demediği müddet böyle devam eder.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• rakip her ikili mücadele kemik sesi çıkarıyor, örnek almamız lazım. türkiye liginde zor tabi ama topa sert oynayacaksın her zaman. bizim lig sert deniyor yalan, güreş yapmayı biliyorlar sadece.

Yorum

• Genel anlamda Ünal Karaman'i elestiren biri olarak bu macta kendisine hic kabahat bulmuyorum. Conte bile kadro derinligi yüzünden isyan etti 2 gün önce. Bi taraftar olarak her gelen oyuncuya 2.5 milyon verilmesine göz yumduk. Bu sonuclara katlanacagiz. Kimse kusura bakmasin. Bugün ki kadro gecmis yönetimler ve bizim eserimiz
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

Yükleniyor...
                                X