Ünal Hoca kafa, ruh, dalak, böbrek.... olarak o kadar Rusya ya gelmemiş o kadar silik ki kamera hocayı çektiğinde benim gözüme hocanın arkasındaki dudakları şişik hatun çarpıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-0 iyidir dedim bildim sağolun çocuklar
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-0 iyidir dedim bildim sağolun çocuklarİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolde Campiyi izleyinKim izledi, kim önerdi bunu ya
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuğun fiziği de tekniği de kötü değil. Yaşına göre çok erken zamanda bu düzeyde en azından sahada fiziken durabiliyor 90 dakika.
Tek başına boğuştu.
Ben Emre Belözoğlunun 17 yaşında sahaya çıktığı dönemi hatırlarım.
Yusuf'un 20 yaşında çıktığını hepimiz gördük.
Bu çocuklar oynayacak 20-25 maç bu seviyede önce.
Gelecek 19-20 yaşına, fiziği tam oturacak (ki şu an bile son derece dinç) ondan sonra konuşulur olur mu olmaz mı?
Bugünün konusu mudur Muhammet Akpınar'dan topçu olur olmaz Allah aşkına?
Yorum
-
Bugun hocanin ne amacladigini biri anlatsin bana..oyuncu degisikliklerine dakikalarina bakiyorum birsey anlamadim zahmet edip gitmeseydik daha iyiydi 3 0 hukmen..mac olmus 2 0 waka shorth sariyi aliyorsun dakika 70 den sonra1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Hoca kafa, ruh, dalak, böbrek.... olarak o kadar Rusya ya gelmemiş o kadar silik ki kamera hocayı çektiğinde benim gözüme hocanın arkasındaki dudakları şişik hatun çarpıyor.
Yorum
-
İlk olarak Çılgınhamsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi adam bu takımı yenebileceğine inanmamışki futbolcu inansın.hem şindi bahanede var gencleri oynattik diyecek.
Rakiplerimizin hepsi yenebileceğimiz takımlardı.
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Hoca kafa, ruh, dalak, böbrek.... olarak o kadar Rusya ya gelmemiş o kadar silik ki kamera hocayı çektiğinde benim gözüme hocanın arkasındaki dudakları şişik hatun çarpıyor.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık maç sonuçları umrumda değil
yeter ki bilime önem verip hocanın hatasını anlayıp başkana bana kalifiye avrupadan işi bilen personel alın desin iş işten geçmeden
personel alımında maaş hesabı yapmadan bir dahaki sezona yönelik yaz ayına doğru 5 milyon euro bir bütçe ayırması gereklidir.
devre arası almanyadan üç dört statt antrenör alıp sezon sonu bu sayıyı yükseltmek şart( ゚д゚)
Yorum
-
Genel anlamda Ünal Karaman'i elestiren biri olarak bu macta kendisine hic kabahat bulmuyorum. Conte bile kadro derinligi yüzünden isyan etti 2 gün önce. Bi taraftar olarak her gelen oyuncuya 2.5 milyon verilmesine göz yumduk. Bu sonuclara katlanacagiz. Kimse kusura bakmasin. Bugün ki kadro gecmis yönetimler ve bizim eserimiz.
FrancescoTotti
Yorum
Yorum