Bos degil bombos bir takim oyle olmasa 2 0 olan macda tek gole tur atlarken en azindan koca 2.yari boyunca kaleyi bulan tek bir sut cekmeyi basarabilirlerdi birak turu getirecek direnci gostermelerini 2.yari one bile gecebilirdik macin son anlarinda bile baski kuramadilar doldur bosalt bile yapamadilar..rakibe 2 gol hediye etmis olmamiz aek nin kotu bir takim oldugu gercegini degistirmiyor..
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2.Maç | Trabzonspor 0 - 2 AEK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
6 numara , 10 numara şart diyoruz ya aslında bunun adı "orta sahada uyumlu bir kurgu". Ne demek bu? Onazi sakatlanana kadar Sosa-Onazi- Yusuf üçlüsü ile bir ritm yakalamıştık. Hiçbiri de klasik çapa, 6 no (Hüseyin Çimşir, Zokora, Mbia...vs.) değildi, oyunu oynayan, hücum seven bir üçlüydü. Onazi gidince ne olacak dedik, A.Parmak çıkıverdi düzen aynen devam etti.
Bugün ise Sosa-A.Parmak'a uyum sağlayacak 3.kisinin eksikliği hisediliyor.
4-2-3-1, 4-3-3 deniyor ama eldekine göre hiç birini oynayamayız. 4-3-3 için Obi denendi olmuyor. 4-2-3-1 için bir 10 numara yok. 4-4-2 veya 4-4-1-1'i sağ ve sol kenarda Nwakaeme ve A.Omur ile devşirme ile oynuyoruz şimdilik. 1 tane iyi orta eleman 6-8-10 fark etmez bulunsa 4-3-3 veya eski sistem 4-2-3-1 için ideal olacak kadro.
Veya Doğan - Mikel'den biri form tutacak.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Adam çok güzel vurdu. Taktik olduğunu düşünüyorum. Açık bıraktığı köşeye itiyor rakibi. Kolları ve boyuna güveniyor ama adam çok iyi vurdu.uğurcan penaltılarda çok kötü köşeyi tahmin etse bile çıkaramıyor ama bu maçta farkettim normalde bir kaleci eğer taktik değilse tam ortada durması gerekmez mi?
adam resmen orayı açık bıraktım vur demiş taktikse bile topa atlarken 1 adım atıp öyle sağına uçması gerekirdi..
[ATTACH]17937[/ATTACH]
[ATTACH]17938[/ATTACH]Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.Yorum
-
Sosa çok güzel oynadı. Çok çok başka oynadı.
Mikel olmaz arkadaşlar. Ben üstünü çizdim. O penaltı pozisyonunun bir izahı yok ya.
Şörlot için bence oyuna girdikten sonra top indirmesi alıp vermesi rakibi yorması çok önemli. Ne zaman şörlot geri dönerek oynasa Nweakame Ekuban pozisyona giriyor. Bu adamın özelliği bu.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.Yorum
-
sercan aslında çok da iyi vurmadı yani direk dibine değildi uğurcan taktik yaptıysa bile o köşeyi seçtiği için 1 adım atabilrdi aksine 2 resim arasındaki farktan anaşıldığı gibi atlarken çok hafif soluna gidiyor bu da köşeye uzanmasını zorlaştırdı.
1-2 penaltısında da farkettim bunu alabilceği toplar elinin dibinden gol oldu.
bunlara daha çok çalışmalı ben uğurcanın kaleciliğini beğeniyorum çok rahat 7-8 yıl idare eder kalede. tabi avrupaya satmazsak
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
Bünyamin Gezer'e göre o pozisyon sonrasında hakem maçı oynatmayacağını bildiğinden ve 2-0 ile 2-1'in de puan açısından bir getirisi olmadığından oynatmamış. Yoksa dün sağda solda kırmızının avantajı olmaz diye bir şey uydurdular ki öyle bir şey yok...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Maçın bu hale gelmesinin sorumlusu hocadır malesef, inşallah iyi bir ders olmuştur.
defansta rotasyon en son düşünülmesi gereken olaydır, hem maçı riske soktuk hem de sosa waka gibi asıl dinlenmesi gereken adamlara daha fazla yük bindirdik.
bu orta saha ile tek forvet oynayamıyoruz. Zaten orta alan yayla gibi ipini koparan geliyor, forvet tek olunca defanslarda rahat rahat gelirYorum
-
ben yapsam kadroyu sosa ve nwakaeme yi dinlendirirdim ama facianın da büyüğü o olurmus galiba.Cunku ikisi kurtardı turu.Dinlenme sadece fiziksel degil psikolojik de ise yarayan bir şey üstelikte sakatlıklardan da koruyor.
Stoperlerin ilk rotasyonda seçilmesi sebepleri 4 unun de birbirine yakin seviyede adam gibi görünmeleri bence,bir sosa abdulkadir omur ya da Novak gibi insanlarla yapılan rotasyonlar kağıt uzerinde de kaliteyi düşürüyor ve anca kupa maçlarında veya kopan maçların son 30 dakikalarında mumkun olacak gibi duruyor.Yorum
-
Yorum
-
olan sörloth'un muhtemel golüne oldu. adamın yüzünde ağlamaklı bi tebessüm vardı hakemin yanına gittiğinde.En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 30.08.2019, 17:20.#Yorum
-
Profesyonel futbol takımı oynu her ne kadar iyi olsada fiziği yetersiz parmak çocuklarla kesinlikle olmaz.
Dün AEK karşısnına çıkarılan kadroda iki Kadir'ler ve Mikel'in yerlerine başka oyuncu koyulmuş olunsaydı maça başlamadan önce
maçı kaymezdik ve bir galibiyet daha alırdık. Maçtan önceki kaygılarımı bu forumda yazmıştım. Rakip bir gol daha bulsaydı tur gitmişti.
2 - 0 geriye düştük bizi rahatlacak bir golü dahi bulamadık çok kötü bir sonuç oldu, bereket ilk maçta aldığımız avantaj kıl payı yetti.
Doğan Yusuf'dan daha iyiydi. Ünal hocayı anlayamadım takıma uyum sağlayamamış Mikel'i hangi akılla maça aldı. Zira yorgun Parmak çocuklar da öyle.
Neyse bir musibet 1000 nasihat gibiymiş. Yenilerek turu geçtik, bunun üstüne Fenerbahçe'den puan yada puanlar alırsak herşey unutulur.Yorum
-
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum