Resmen ayakta uyuduk arkadaslar.Cok endiseliyim! Yani hayal kirikligi yasadim bu aksam.Cok sükür gruplara kaldik!
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2.Maç | Trabzonspor 0 - 2 AEK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ünal hoca sattı diye bir şey dedim mi ben takım açısından konuştum. Ünal hoca satmadı ama madem satıldı bir şekilde o bölgeye Ünal hoca adam istedi mi? İstedi de almadılar mı? Veya bu takımın teknik direktörü olarak en gerekli transferi yaptıramadın mı? Bunları sorarlar adama.
Ha yönetim kafasına göre transfer yapıp Ünal hocaya al takım bu oynat bunları dediyse Ünal hoca teknik direktör falan değildir, istifa etmesi gerekir.Yorum
-
Sosa'nın yanina hakan yeşil ve Behlül'ü koysak muhtemelen daha akıcı top oynardık.
Tabi ki altyapı oyuncularının ilk maçlarında bu seviyeleri kaldırmaları zor ama oyuncu uyumuna çok inanıyorum. Ayrıca genç oyuncuyu fiziksel olarak hazırlamak da klubün, hocanın işi. Yusuf sarı 20 yaşında Behlül de 19. Ofansif ortasaha yoksa hazırlamaya başlayacaksın. Hem kotü oyunla kaybeder, hem de geleceğe birşey bırakmazsak tutunacak dal kalmaz.Yorum
-
yusuf sarı alanzinhonun biraz yerli versiyonu gibi bu takımın topçusu olmaya hazır olmayan yerli bir alanzinho var karşımızda.behlül demek ki hazır değil. teknik heyetin ne kadar vasat olduğunu düşünsem de herhalde behlülün hazır olmadığını bildikleri için oynatmıyorlar yani risk alamıyorlar.hazırsa ufaktan sürerler sahaya.Sosa'nın yanina hakan yeşil ve Behlül'ü koysak muhtemelen daha akıcı top oynardık.
Tabi ki altyapı oyuncularının ilk maçlarında bu seviyeleri kaldırmaları zor ama oyuncu uyumuna çok inanıyorum. Ayrıca genç oyuncuyu fiziksel olarak hazırlamak da klubün, hocanın işi. Yusuf sarı 20 yaşında Behlül de 19. Ofansif ortasaha yoksa hazırlamaya başlayacaksın. Hem kotü oyunla kaybeder, hem de geleceğe birşey bırakmazsak tutunacak dal kalmaz.Yorum
-
Malesef bu dediğiniz gibi yürümüyor. Obi mikeli Ünal karamanın isteyipte aldırttığına gram ihtimal vermiyorum. Kaç defa basın toplantısında bunla alakalı iğne batırır gibi alttan laf soktu.Ünal hoca sattı diye bir şey dedim mi ben takım açısından konuştum. Ünal hoca satmadı ama madem satıldı bir şekilde o bölgeye Ünal hoca adam istedi mi? İstedi de almadılar mı? Veya bu takımın teknik direktörü olarak en gerekli transferi yaptıramadın mı? Bunları sorarlar adama.
Ha yönetim kafasına göre transfer yapıp Ünal hocaya al takım bu oynat bunları dediyse Ünal hoca teknik direktör falan değildir, istifa etmesi gerekir.
İnşallah gelecek oyuncular hazır olur dedi.. Bugünki basın toplantısında yine aynı şekilde şeyler söyledi. Eski oyuncularımıza yine büyük yük düşüyor dedi. Bu ne demek eksik transferleri yapamadık demek.
Ünal hoca istediği transferler olmadı diye kulübü terkedecek bir karakterde değildir . Olamazda.TRABZONSPOR
https://twitter.com/MuticancolakYorum
-
Yani dediğin şuna çıkıyor. Yönetim kafasına göre transfer yaptı Ünal hocaya al bunları oynat diyor.Malesef bu dediğiniz gibi yürümüyor. Obi mikeli Ünal karamanın isteyipte aldırttığına gram ihtimal vermiyorum. Kaç defa basın toplantısında bunla alakalı iğne batırır gibi alttan laf soktu.
İnşallah gelecek oyuncular hazır olur dedi.. Bugünki basın toplantısında yine aynı şekilde şeyler söyledi. Eski oyuncularımıza yine büyük yük düşüyor dedi. Bu ne demek eksik transferleri yapamadık demek.
Ünal hoca istediği transferler olmadı diye kulübü terkedecek bir karakterde değildir . Olamazda.
-Mikel'i de Ünal hocanın istediğini sanmıyorum, hocam böyle böyle bi oyuncu var alalım mı ne dersin demişlerdir o da alın demiştir.- Mikel'i aldık hocam haberin olsun değildir yani olay.Yorum
-
-
Yorumları okudukça gülüyorum.. Tek tek alıntı yaparak kimseyi rencide etmeyeceğim..
Ya ne oldu ..dün AEK yı küçümseyenler bugün Yusuf yok diyor, iyi bir orta saha yoktu diyor..ya paf takım bile çıksa bunlar bizi yenemez, bizim takımın ölüsü bile bunlara fark atar , diyenler bugün rezilleri oynuyor..ben şunu gördüm ki bu sitede futbolu bilen bir kaç kişi var,gerisi futbolun kalıntıları..bir arkadaşın da üst sayfalarda yazdığı gibi bu forumda kazanacağım bir sey yok..biz hain olalım siz gerçek taraftar olun..
Sizlere iyi forumlar..FUTBOL DEHALARI !!!Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Yorum
-
Oyunculari alan kim sen çoluk çocuğu takıma doldur al bir fofoana gibi sağ kanat gör bakalım rakip nasıl dağılıyor büyük takım hocası değil bu sezon anladım.
GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
benim anlamadığım bir takım şeyler var:
1- sosa frikiklerin hepsini auta atmak için mi kullanıyor. şutları da kız çocuğu gibi atıyor. neden olabilir acaba.
2- ivanildi ve campi ne için transfer edildi, biri sarı biri kara al birini vur ötekine. ağır tekne misali her ikisi de.
3-Obu mikel isim benzerliği mi, aynı kişi mi?
5-abdulkadir parmak bu taraftara daha önce bir şey mi yaptı ? bu kadar hıyarın arasında en hıyarı o mudur?Yorum
-
genel olarak ilgimi çeken bir durum var kaç maçtır yerden pas atamıyoruz ve çoğu havadan paslarımız aşırı hızlı ve isabetsiz buna çözüm bulmak lazım
yusufun toplara koşu yapması gerekiyor ama diğer topçulara atılan paslara da dikkat edin malatya maçında da aynı şekilde hep isabetsiz paslar var
panik mi çalışma tekniğimi anlamadım
sosa en iyi pas atan adam
orta açmayı bilmeyen topçularımız mevcut
sakıncalı
bazı arkadaşlarımız sosa frikik atamıyor diyor demek ki çalıştırmıyorlar adam gibi antremanda aşırı yorgunluk var
sosada herşeyi o yüklendi bu haliyle birde frikik mı atsın bu kadar koşuya bunu anca messi yapabilir ki messinin bile kaybettikleri liverpool maçında pili bitmişti bir yerde güçten düşmüştü
o zaman 8-2 çıkaralım 6 mı olsun?
yoksa bugün 2-0 den sıfır mı çıkarmamız gerekiyor sevgili Ahmet başkanımız?
bence ders çıkaralım başkanımEn son erenslash tarafından düzenlendi; 30.08.2019, 07:05.Yorum
-
aek den livaja. Prag’dan kanga görüşleriniz neYorumları okudukça gülüyorum.. Tek tek alıntı yaparak kimseyi rencide etmeyeceğim..
Ya ne oldu ..dün AEK yı küçümseyenler bugün Yusuf yok diyor, iyi bir orta saha yoktu diyor..ya paf takım bile çıksa bunlar bizi yenemez, bizim takımın ölüsü bile bunlara fark atar , diyenler bugün rezilleri oynuyor..ben şunu gördüm ki bu sitede futbolu bilen bir kaç kişi var,gerisi futbolun kalıntıları..bir arkadaşın da üst sayfalarda yazdığı gibi bu forumda kazanacağım bir sey yok..biz hain olalım siz gerçek taraftar olun..
Sizlere iyi forumlar..FUTBOL DEHALARI !!!Yorum
-
Öncelikle gruplara kalan takımımızı tebrik ederim önemli bir iş başardılar geriye dönüp baktığımızda Prag ve Aek gibi gruplarda ilk ikiye girebilecek iki takımı eleyerek gruplara kalmak önemli bir iş.
Son doksan dakikaya değinirsek öldük öldük dirildik dersek yanlış olmaz.Maça çıktığımız orta saha ve santrfor hattı ilk sparta Prag maçında da iki gol yememize sebebiyet veren diziliş idi uzun bir süre bu onbiri denemememiz gerektiğini görmüş olduk.Orta sahanın mikel,sosa ve parmak santrforun ekuban olduğu diziliş bizi zor durumda bıraktı,mikelin kolay çalım yemesi ve santrforda ekubanın nereye koşulur nerde durulur bilgisinin olmaması bizi zor durumda bıraktı ne zaman sörloth oyuna girip ideal kadroya döndük o zaman takım tekrar aek dan üstün bir şekle döndü.
Bu maçın faciayla bitmesini engelleyen iki oyuncu vardı sosa ve nwakaeme ikisi mükemmel bir direniş gösterdi özellikle sosayı bu konuda biraz daha öne bile koyabilirim tek başına bir direniş sergiledi takım arkadaşları çok rahat gevşek görüntü verirken o sert pres yaparak takımını ateşlemeye çalıştı kaptanlık bandını hakettiğini gösterdi tebrikler kaptan.
Şuan bizim için en olumsuz durum aynı oyuncularla devam etmek zorundayız bunun sebebi rotasyonda iş yapacağını düşündüğümüz mikel,yusuf ve donis den henüz verim alamadık bu durum bizi zorluyor bu hem mental hem fiziksel açıdan oyuncuları yoracak umarım sakatlıklar falan yaşamayız özellikle fb maçı gibi yüksek tempodaki bir maçta başta sosa gibi oyuncularımız çok dikkatli olmalı.
Birkaç uyarı daha yaparsak Mikeli tam maç ritmini bulana kadar 6 numarada kullanmamalıyız önce 8-10 bölgesinde kullanıp fiziksel açıdan uygun hale getirmeliyiz ne zaman tamamdır dersek o zaman 6 ya çekeriz şu anki haliyle bize zarar veriyor her maç takımı yakacak ciddi hataları oluyor şimdilik kaleden uzak bölgelerde takılması bizim içinde kendi içinde daha iyi olacak.Bu süreçte doğan Erdoğana 6 numarada daha çok şans verebiliriz ama onunda dikkatini çekip isabetli pas yüzdesini arttırmasını sağlamalıyız.
Yusuf Sarı yetenekli çocuk ama oyun bilgisi açısından zayıf ikinci yarının başında uzak köşeye ayak içi tek vuruş yapması gerekirken yine saçma işler yaptı donisde de zihinsel açıdan eksikler var bunları takıma monte etmek kolay olmayacak Ünal hoca idmanda en çok bunlarla ilgilenmesi lazım.Bek rotasyonumuz zaten iyi değil açıklarda da rotasyonumuz zayıf kalırsa yarışı bitirmeye nefesimiz yetmez bu şekilde.
Aslında ideal kadro olarak gördüğümüz kadroda bile eksiklerimiz var örneğin sosa,parmak,ekuban üçlüsünde ekuban sosa ve parmakı yeterince tamamlayamıyor dolayısıyla geçen sezon ki gibi 500-550 pas yapan,topa sahip olmada %55-60 larda olan takım görüntüsünde şuan değiliz.Yazıcı gibi 8-10 özelliğinde bir oyuncu ihtiyacımız var ekuban faydalı işler yapsa da oyunumuz için kesin çözüm değil geçici idaretenlik bir çözüm gibi şuan içinYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum