4. bitirdik ama liderle puan farkı 6. Şu şartlarda 63 puan başarıdır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 34.Hafta | Ç.Rizespor 2-3 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. olurdukHerkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocamızı seviyoruz ama eleştirim şu: orta sahaya kamil ahmet i nasıl almazsın Hocam az kalsın yiyorduk.. bu kamil geldiğinden beri yan mevki olarak orta sahada denendi bütün kamplarda al adamı oyuna çıkar Yusuf’u neden takımı düşürüyorsun kamil enerjisi ile idare ederdi parmakla Ünal hocanın basireti bağlanıyor bazen.. al kamili al Cem’i arkana yasla
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadane piçi hosseini'ye tokat atmış son dakikada. iran'dan suikast timi çağıracak haberi yok.
var ne işe yarıyor acaba.
Şok oldum seni söverken görünce AHAHA
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa maçında bi dramatik son olacağını hissetmiştim, hiç izlemedim ama son dakikada kaçırmışlar, biz olsak onu yer 4. bitirirdik. Çok içime oturdu, bu takım grup aşamasına çıkmalıydı o heyecanı yaşatmalıydı biz ön elemeleri geçemeyiz, hadi ilkini geçtik son elemede aşırı ballı kura çekmedikçe işimiz zor.
Yorum
-
bir maçta böyle iki yönlü oyunu bu kadar iyi oynayan biri görmemiştim uzun süredir.
yanına sağlam bir ortasaha ile daha iyi olur sosa ile iyiler ama daha fizikli biri oraya direnç katar.
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon için teşekkürler herkese, acemice hataları seneye yapmamak dileğiyle. Buarada A.Parmak ne top oynadı ya yeminle Modriç izliyorum sandım.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Valla bugun, ben de kimseye kizamadim.
Aslinda iyi oynamadik, hatta 2 gol atan Rodellaga ve 3 asist yapan Nwakaeme'yi bile cok begenmedim.
Tek basina Parmak savasti.
Kasimpasa macinin son 10 dakikasini izledim, cidden biz bahtsiz bir takimiz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum