Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 34.Hafta | Ç.Rizespor 2-3 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4. bitirdik ama liderle puan farkı 6. Şu şartlarda 63 puan başarıdır.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2. olurduk
      Başakşehirde puan kaybetseydi ��
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Müthiş takımımız var, izlerken mest oluyorum. Bu takım bütün övgüleri hak ediyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocamızı seviyoruz ama eleştirim şu: orta sahaya kamil ahmet i nasıl almazsın Hocam az kalsın yiyorduk.. bu kamil geldiğinden beri yan mevki olarak orta sahada denendi bütün kamplarda al adamı oyuna çıkar Yusuf’u neden takımı düşürüyorsun kamil enerjisi ile idare ederdi parmakla Ünal hocanın basireti bağlanıyor bazen.. al kamili al Cem’i arkana yasla
          Kamil sağ bek. Ortasaha oyuncusu olan kişi murat cem. Dolayısıyla o oynamalı

Yorum

• Sezon için teşekkürler herkese, acemice hataları seneye yapmamak dileğiyle. Buarada A.Parmak ne top oynadı ya yeminle Modriç izliyorum sandım.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Rizeden her sene 6 puan alıyoruz. Ligde dursun bu keratalar.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadane piçi hosseini'ye tokat atmış son dakikada. iran'dan suikast timi çağıracak haberi yok.

var ne işe yarıyor acaba.

Şok oldum seni söverken görünce AHAHA

Yorum

• seneye daha az gol yemenin yolunu bulmalıyız. defansta çalışma şart
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• mükemmelllll
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kasımpaşa maçında bi dramatik son olacağını hissetmiştim, hiç izlemedim ama son dakikada kaçırmışlar, biz olsak onu yer 4. bitirirdik. Çok içime oturdu, bu takım grup aşamasına çıkmalıydı o heyecanı yaşatmalıydı biz ön elemeleri geçemeyiz, hadi ilkini geçtik son elemede aşırı ballı kura çekmedikçe işimiz zor.
                      Totem için çok erken bi dur

Yorum

• Bu kadar iyi şeylerin olduğu bir sezonda nasıl 4.oluyoruz nasıl Türkiye Kupası'nı alamıyoruz aklım almıyor bu nasıl bir şanssızlık. Seribaşı olmadığımız iki eleme oynayacağız da gruplara kalacağız hem de bu şansla
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• bir maçta böyle iki yönlü oyunu bu kadar iyi oynayan biri görmemiştim uzun süredir.
                          yanına sağlam bir ortasaha ile daha iyi olur sosa ile iyiler ama daha fizikli biri oraya direnç katar.

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon için teşekkürler herkese, acemice hataları seneye yapmamak dileğiyle. Buarada A.Parmak ne top oynadı ya yeminle Modriç izliyorum sandım.
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• iyi maç ve A.Parmağın yıldızlaştığı bir galibiyet oldu tebrikler uşaklar
                            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk yarıyı kaç puanla kapatmıştık ?
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Valla bugun, ben de kimseye kizamadim.
                                Aslinda iyi oynamadik, hatta 2 gol atan Rodellaga ve 3 asist yapan Nwakaeme'yi bile cok begenmedim.

Tek basina Parmak savasti.

Kasimpasa macinin son 10 dakikasini izledim, cidden biz bahtsiz bir takimiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X