Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 34.Hafta | Ç.Rizespor 2-3 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat cem var kapı gibi. Bi ton genç var. Ekici kaçtığında da kim var kim oynayacak diye ağlıyorduk
    Kapı gibi değil işte lafla olmuyor o işler
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sadece konya-kasımpaşa-fener maçları toplam 6 puan gitti
      onları alsak şampiyonluk için bile konuşabilirdik belki.
      gerçi bu pisLigde şampiyon olmak imkansız gibi ama en azından şampiyonlar ligi görme ihtimalimiz vardı ya da avrupa ligine doğrudan giderdik.
      sağlık olsun futbolcularımızın ayağına sağlık hocamıza da teşekkürler.
      bizlere bazen coşku bazen keyif bazen stres bazen eziyet yaşattıkları için

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşin garip tarafı 5 yada 6 maçta son dakikada yediğimiz gol nedeni ile çok puan kaybı yaşadık gerçekten onlara kahroluyorum
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Hocanın oyuncu değiştirmemesine ilk defa bir şey demedim. Çünkü 3-3 olursa hamle yapamam diye düşündü. 4-2 olsa hemen değişiklik yapardı.

Yorum

• Hocamızı seviyoruz ama eleştirim şu: orta sahaya kamil ahmet i nasıl almazsın Hocam az kalsın yiyorduk.. bu kamil geldiğinden beri yan mevki olarak orta sahada denendi bütün kamplarda al adamı oyuna çıkar Yusuf’u neden takımı düşürüyorsun kamil enerjisi ile idare ederdi parmakla Ünal hocanın basireti bağlanıyor bazen.. al kamili al Cem’i arkana yasla

Yorum

• Galatasarayı yenseydik şampiyonduk
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Kasımpaşa maçında bi dramatik son olacağını hissetmiştim, hiç izlemedim ama son dakikada kaçırmışlar, biz olsak onu yer 4. bitirirdik. Çok içime oturdu, bu takım grup aşamasına çıkmalıydı o heyecanı yaşatmalıydı biz ön elemeleri geçemeyiz, hadi ilkini geçtik son elemede aşırı ballı kura çekmedikçe işimiz zor.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sadane piçi hosseini'ye tokat atmış son dakikada. iran'dan suikast timi çağıracak haberi yok.

var ne işe yarıyor acaba.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabancı bi spiker olan yayından izliyorum.. söylediği aynen şu..
                  "They are playing like M.city"

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  O spiker Türk ben de ordan izledim. Ama hoşuma gitti tabi.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Galatasarayı yenseydik şampiyonduk
                    2. olurduk
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kapı gibi değil işte lafla olmuyor o işler
                      Gayet kapı gibi. Düne kadar parmak’a da ağız eğiyorduk. Bugün rizeyi yedi bitirdi çocuk. Saha kenarında adam yok diye ağlamak kolay tabii.

Yorum

• alışmış birbirlerini ezberlemeye başlamış bir kadro var elimizde.
                        bu gelecek sezon için çok iyi.

sadece sosa ve pereira dan şüpheliyim yaşlarından dolayı
                        ayrıca hertürlü ortasaha stoper ve forvet olmak üzere 3 topçu almalıyız.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sekiztas son dakikada yiyordu ah be yazik oldu.

Neyse saglik olsun TRABZONUM! Serefsiz LIG bitti!!! Memleketim olmasan maclarina bakmazdim fakat kan, kani cekiyor iste. 2010-2011 den sonra Türkiye serefsizlik sifatinda Level atladi.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gayet kapı gibi. Düne kadar parmak’a da ağız eğiyorduk. Bugün rizeyi yedi bitirdi çocuk. Saha kenarında adam yok diye ağlamak kolay tabii.
                              O yüzden orta saha yol geçen hanı gibi elini kolunu sallayan geldi
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadane piçi hosseini'ye tokat atmış son dakikada. iran'dan suikast timi çağıracak haberi yok.

var ne işe yarıyor acaba.
                                Instagram'da bir sayfa paylaşmış ne kadar doğru bilmiyorum Yusuf ve Uğurcan abisine mi kardeşine mi saldırmış Rizeliler ne kadar doğru bilmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X