Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33.Hafta | Trabzonspor 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen seneyi ben de anlamadim misal, dogru, ama bu sene net bir seklde seçim etkledi olan bitenleri... her seyi oluruna biraksalar bile 8 puan kapanmazdi, kapanmasinin sebebi kapattirilmak istenmesidir, hakem atamalarindan ve kararlarindan anlasiliyor bu...

Haydi hepsini geçtim, karaladigim kismi yazmak için saf olmak gerek... fb taraftarlarindan korkup kupamizi verdirmeyen , her nâneye burun sokan kimdi ? sirf fbli oldugu için mi yapti onlari ? tabi tabi yersen...
    Haaa aslinda evet bence de etkisi olmaz o kadar ama demek istedigim ülkeyi yönetenler çok çok etkisi olur diye düsünüp tir tir titriyor tirsak gibi korkuyor bu durumlarda... onlar utansin bundan....

Dediginiz gibi olsa 2011 olayi neden öyle gelisti ? haydi bakalim...
    2011 i bunun gibi olaylarla karistirmamak gerekir. Bu siradan bir sampiyonluk. Bizim davamiz ise sike ile. Hükümet ve bütün partilerin(HDP haric) suclulari aklama operasyonlarini izledik. Tabi ki onlar hep beraber vermediler bizim hakkimizi ama zaten secimi daha bir ay önce kazanmis bir partiye (veya diger partileri de icine sokabiliriz) oy icin yaptigini söylemek ne kadar denli dogru olur bilmiyorum. Cünkü gelecekte olan secim zaten 3 yil sonra olacakti. Türkiye de 3 yil icinde hersey unutuluyor. 3 yil önceki haklini hatirlayan yok.
    2011 de haklinin degil güclünün hakli oldugunu bize göstermek istediler. Insallah davayi kazanarak kimin hakli oldugunu gösterilir.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu ülkede delilsiz, sebepsiz seçim iptal ediliyor birader. biz şurada internette iki kıytırık muhabbet çevirirken delil mi gösterelim. geyik yapıyoruz altı üstü.
      Haklisin. Benim demek istedigim ülkemizde iftira atmak bu kadar kolay olmamali. Insan vicdanini sorgulamali. Utanmali. Ama memlektte hersey olursunuz rezil olamazsiniz. Buna üzülüyorum.
      Nefsin icin sevme

Yorum

• BMN'de bunlara çok göz yumuluyor. Göz yumuluyor dediğim direk gözler kapalı görmezden geliniyor. Takıntı konusunda çok haklısın. Ben de zamanında Yumlu'ya çok sallamıştım. Şimdi Yumlu burayı okusa nasıl kırılır ve üzülür değil mi?İnsanlara hakaret etmemek lazım. Lakin bu forumda böyle insanlar var yok değil. Bunları uzaklaştırmak BMN'nin görevi olmalı.
        İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        YUSUF ve ABDÜŞ ü satmayın ligi domine edelim..

bilimsel olarak açıklıyor adam 9.30 da başlıyor..

bide bmn yönetimi benim gözümde yanlış yapıyorsunuz
        belkide suçlusunuz
        bu site kindar dolu , kıskanç dolu , takıntılı adam dolu
        yok first touch mış yok bilmem neymiş
        Yusuf ve Abdüş katdettiği gelişmeyi göremiyorlar
        ve sallamak için fırsat kolluyorlar ve sallıyorlarda..

ben eleştiriye karşı değilim ama resmen artniyet var çoğunda yalan ve yanlış bilgilerle çocukları karalıyorlar
        ve siz bu duruma seyirci kalıyorsunuz
        yazık ve yazıklar olsun..
        sizin bu duruma müdahale etmeniz gerekir..
        bu forumun bi felsefesi olması gerekir..
        özdeğerlere sahip çıkılması gerekir..
        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
        Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yani tamam bizim iddiamız az gibi görünebilir de bjk nin şampiyon olma ihtimali bizim üçüncü olma ihtimalimizden daha mı fazla? Hiç sanmıyorum. Iddia oynadığım da yok gıcık etti sadece. Ayrıca biz sıralama falan ne olursa olsun böyle maçları kazanmak için oynuyoruz. İnşallah bugün de kazanırız.
          [MENTION=4985]cyberentalpi[/MENTION]
          Yani iddaa biraz böyle değerlendiriyor. Ünal Hoca mahçup etti beni. Kazanmayı geçtim ezdi Bjk yi. Tabi bunda abdüş ve Yusuf un ilk kez aynı anda çok iyi oynamasının önemi de var.
          13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X