Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33.Hafta | Trabzonspor 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    malum zat diyelim. herşeye rağmen yusuf ve abdülkadir'e katkısı oldu diye düşünüyorum fiziksel ve tempo olarak. bence doğru zamanda onbire monte etti. ama bizi kanser ettiği doğrudur. ayrıca yusuf'un gereksiz faul alışkanlığı ondan kalma, çok severdi bunları.
    Yusuf'un şu arkadan gelip göstere göstere sert faul yapma huyu da bu adam yüzünden.
    ( ゚д゚)

Yorum

• 2.yarı bence kötü oynadık. hele 60 dan sonra top göremedik gibi bir şeydi.. ilk yarı gibi degildi . kagawa kalite kattı kıramadık..

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2.yarı bence kötü oynadık. hele 60 dan sonra top göremedik gibi bir şeydi.. ilk yarı gibi degildi . kagawa kalite kattı kıramadık..
        Ünal hoca seyretti de ondan. Gerçi yedekte de kimi soksa ne değişebilirdi ki en azından takıma geri yaslanma diyebilirdi. Bunu yapabilirdi. Kagawa'ya gelince Allah'ın sıradan japonu bizi bu kadar zorladıysa avrupa liginde gruplara kalsak bile ilerisini zor görürüz.
        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
        Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Sizce takımın bu kadar kolay baskı yiyerek gol yemesi son dakikada goller yemesi şampiyonluğun kılpayı gitmesinin ana sebebi değil mi? Yani sırf önlibero olmaması bu kadar etkiledi takımı. Onazi'nin sakatlığı takımı mahvetti. Pareira ve sosa'da.
          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://twitter.com/maslamas11/statu...950844935?s=19
            Burak'a bak sen [emoji16]
            Pereira'ya güzel bi çalım atarak topu onune aldiktan sonra, Hüseyin kayarak çok iyi bir müdahale ile ayagindan aliyor topu.
            Ama pozisyonun ardından Burak, Hüseyin'e aferin oğlum diyerek hem tebrik, hem de motive ediyor cocugu.
            Ilginç bi şekilde kimsenin dikkatini çekmemis bu pozisyon [emoji16]

Bugun demek ki, o da Unal Hocaya zamaninda yamuk yaptiginin farkinda varmis.
            Sahada mac boyu Kucuk Emrah rolunde takildi. Oyle, ahim sahim bir ibnelik de yapmadi.

Demek ki bu adami sadece top ayagina gelince isliklayacaksin, kufur edip, maytap atip gaza getirmeyeceksin [emoji5]

Takdir ettim yine de...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Çok acı köpek gibi pişmandır Burak gittiğine. Asıl işgüzarlık yönetimin rakibine adam satarak rakibini üçüncü yapıyorsun. Bu benim görüşüm. Burak bjk'ye gitmese bjk ne bu kadar gol atardı ne de bizi geçip 3. olabilirdi. Ha biz de kalmalımıydı. Tabiki hayır. Mehmet Ekici tarifesi uygulanabilirdi Burak'a.
            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Abdulkadir ozel bir futbolcu
              Yusuf ise cok kaliteli futbolcu. Attigi gol muazzam, ayrica Yusufun en iyi ozeliklerinden biride Istanbul kuluplerine gol atabilmesi. Buyuk maclari oynamayi seviyor.

Unal hocam gun gectikce kendini gelistirdi, insallah bu cizgisini gorusunu hic bozmaz.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• YUSUF ve ABDÜŞ ü satmayın ligi domine edelim..

bilimsel olarak açıklıyor adam 9.30 da başlıyor..

bide bmn yönetimi benim gözümde yanlış yapıyorsunuz
                belkide suçlusunuz
                bu site kindar dolu , kıskanç dolu , takıntılı adam dolu
                yok first touch mış yok bilmem neymiş
                Yusuf ve Abdüş katdettiği gelişmeyi göremiyorlar
                ve sallamak için fırsat kolluyorlar ve sallıyorlarda..

ben eleştiriye karşı değilim ama resmen artniyet var çoğunda yalan ve yanlış bilgilerle çocukları karalıyorlar
                ve siz bu duruma seyirci kalıyorsunuz
                yazık ve yazıklar olsun..
                sizin bu duruma müdahale etmeniz gerekir..
                bu forumun bi felsefesi olması gerekir..
                özdeğerlere sahip çıkılması gerekir..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf asiri mal oynuyor. Ofsayt olmasa şunu kaleye vuracak demek. Sosa'nin şut çektiği pozisyonda da lakayıt vurduğu için dışarı attı.
                  İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Yusuf'a teklif varsa hemen göndersinler 1 dk dahi beklemesinler.
                  İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Besiktas ikinci yari hic kosmasa bile bu takimin bu maci almasi imkansiz. Eger su maci alsinlar hatta berabere bitirsinler bundan sonra tek kelime elestirim olmaz.
                  İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10 numarası Yusuf olan bir takım zaten beceriksiz demektir. Şaşırtmıyor yani bu durum artık. Hiç bir pozisyonu mantıklı bir şekilde sonuçlandıramayan 10 numara olmaz.
                  lütfen arkadaşlar

yukarıda Orhan Uluca isimli bir yorumcu var bu adam boş değil
                  tüm avrupa liglerini takip ediyor ve futbolu biliyor..

yukarıdaki videoyu bi izleyin 9.30 da başlıyor..
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lütfen arkadaşlar

Videoyu izlemeden telif yemiş, kaldırmışlar

Ben zaten kötü oynadığını söylemiyorum. Gayet iyi oynadı. Bizim takımda kötü isim de yoktu biraz Pereira sırıttı o kadar. (Roda artık değerlendirmeye dahil değil)

Ben Yusuf'un son tercihlerinden şikayetçiydim o yorumu yaparken. O yorumu yaptığım dakikada 2 tane pozisyon sonuçlandırıcı konuma düştü. Birinde Sosa vurdu, altı pasta Yusuf bomboş ne yapmaya çalıştığını anlamadığım, ciddiyetten uzak bir şekilde dışarı vurdu. Bir tane de ofsaytta kaldığı pozisyon oldu. Hakem devam ettirdi, içerde roda bomboş yapması gereken tek şey önüne yuvarlamak gitti kaleye vurdu. Bu temel şeyleri yapmayınca delleniyorum elimde değil.

Sirk cambazı yazmamışım, sadece gol asist sayısı üzerinden vurmamışım. Eleştiri kötü bir şey değil. Fenerbahçe maçında 5-0 olması gerekirken son dakika 2-2 olacaktı. Herkes müthişti ama son vuruşlarda aptallık yaptık. Şimdi bunu söylemenin ne kötü tarafı var mesela? Ben topçumuzdaki eksiği dile getiriyorum. Abdülkadir milyon tane adam geçiyor, geçen hafta arka direkte topu içeri atamıyor. Buraya bunu nasıl atamadın diye hayıflanmayak mıyız şimdi? Senin için söylemiyorum bunu ama bugünkü maçla ilgili Yusufla ilgili yaptığım tek kötü yorum bu, adamın biri altına düşman bunlar falan yazmış
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lütfen arkadaşlar

Orhan Ulucayı niye dinleyeceğim..

5-6 ya versinler elden çıkarsınlar demedim ki..Adam gibi teklif varsa gönderilmesinden yanayım.

Ondan gelecek 20 milyon civarı bir rakam ile hali hazırda ondan çok daha fazla katkı sağlayacak istikrarı olan bir adam alınabilir. Sonraki satıştan pay da olacak tabii..

Görende Yusuf çıktı dün oynadığı futbolu bu sezon 20 maça yaydı da biz eleştiriyoruz sanacak..

Yorum

• Dün enfes bir maç oldu

Yusuf bitiriciydi Sosa organizatördü Abdülkadir her ne kadar büyük takımların radarında olmanın verdiği heyecandan dolayı tutuk olsa da kilidi açan adam oldu ama bir kişiye ayrı bir parantez açmazsam çok büyük bir haksızlık yapmış olurum

ABDÜLADİR PARMAK bu çocuk akşam muhteşemdi Onazinin yokluğunda bununla idare edelim noktasındaydık ben şahsen Onaziyide burada vasat buluyordum çünkü bir Atiba gibi fizik bir güç ortaya koymuyordu onun yerine Batuhanı beklerken bir BJK maçında onu da kaybettik bu mevkiye kanattan devşirme Onazi fiziğinde bir çocuk monte edildi iki maçta uzaktan attığı gollerle durumu kurtarıyordu ama hala oyun kesme noktasında çok şeyler vermiyordu ama bu son maçta inanılmaz şeyler yaptı top kaptı kendi atağa çıktı bu çocuğun arkasında sağlam iki stoper olsa Yusuf Sosa ile birlikte 3. bir oyun kurucu oyun kesici kazanmış olduk ilk yarı diğer Abdülkadirin kaleye getiremediği topu bu kapsaydı bir kırmızı kart bile kazanabilirdik çok seri bir çocuk
                        Velhasıl ön libero ihtiyacını rafa kaldırıyorum bize sağlam bir stoper ve süratli bir sağ açık lazım çünkü oyunu iki yönlü oynayamıyoruz öne geçtiğimiz maçlarda kontratak takımına geçemiyoruz ve baskı yiyoruz burada hızlı bir topçumuz olsa hatırlayanlar bilir büyük Orhan vardı öne geçtiğimiz maçlarda takımlar üzerimize gelince onun devri başlardı yada Ekubanı buraya evirmemiz gerekiyor

Bir nokta daha çok sıkıntılı bir sezon geçirdik parasızlık vs. ama yüzdük yüzdük sonuna gedik bu çocukları satıp takımı bozmayalım bu çocuklar seneye şampiyonluğa oynar
                        En son oksoholu tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 09:52.
                        @ okşoholu

Yorum

• Son anlarda yediğimiz göller olmasa şampiyonmuşuz..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son anlarda yediğimiz göller olmasa şampiyonmuşuz..
                            Bjk 0-2 den 2-2, fb 0-1 den 1-1, kasimpasa 0-2 den 2-2, bursa 1-0 dan 1-1....ankaragucu 1-2 den 2-2...kuckaya yapilan faulu ankaragucune vermesi akabinde gol olmasi...alanya maci 0-0 devam ederken penalti kacirmamiz ve akabinde 0-2 kaybetmemiz...sivas ve alanya deplasmanlarinda tek kale oynayip 1-0 kaybedip ve 1-1 berabere kalmamiz...gs ve basaksehir maclarinda alenen katledilmemiz...+ kadro disilar...devre arasi transfer yasaklari....direkleri bilmem kac kez dovmemiz.....sampiyonluk uzak degildi be renkdaslar...
                            En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 10:28.
                            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Güzel bir gece daha yaşadık emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Maçın analizini yaparsak hem doğru oynadık hemde güzel oynadık ikisini birden başarınca baştan sona oyunu kontrol eden biz olduk.

Oynadığı oyundan keyif alan ve herkese keyif veren bir takım olduk.Hatta rakip bile oynadığımız futbola saygı duyarak oynadı.Onlara da oyunu çirkinleştirmedikleri için teşekkür ederim.

Maçın tek başına yıldızı yoktu bu maç birçok oyuncumuz belli dakikalar da sahneye çıktı.Takım olmak da tam da böyle bişeydi.Bazen antony sahne aldı,bazen yusuf sahneye çıktı,bazen ömür sahneye çıktı,bazen uğurcan sahne aldı bazen parmak bazende sosa ön plana çıktı,novak ve stoperleri de unutmamak lazım.

Özel paragraf açılması gereken bir kaç oyuncudan bahsedersek kritik dakikalarda sahneye çıkan uğurcan,maç kilitlenmişken sahneye çıkıp kilidi açan ömür,maç tekrar zora girdiğinde ön plana çıkan yusuf ve parmak büyük oynadılar.

Sezonun ikinci yarısında ideal orta saha üçlümüz bozulduktan sonra zor bir süreç geçirdik sosa ve yusufun yanına birtürlü üçüncü bir oyuncu monte edemedik batuhanı denedik olmadı,Kamil Ahmeti denedik olmadı,vahid amiri denedik olmadı,ekubanı denedik olmadı tam artık umudu kesmeye başlamışken artık bu sezon böyle bir aşağı bi yukarı şekilde geçer derken abdülkadir parmak diye bir oyuncu çıktı ve takımın gizli kahramanı oldu kendisine özel bir teşekkür ediyorum gelecek sezon kendisine güzel bir zam yapılmalı mutlaka.

Taraftarlarımız da güzel geceye ışık saçtılar maçı güzelleştiren başka bir unsur oldular.

Uefa konusunda birkaç cümle edersek amacı güya kulüpleri korumak olan bir kurumun avrupa ligine sizi alırız ama gelirinizin yüzde ellisini alırız maddesinden benim anladığım tek şey zor durumda olan bir kulübün bu durumundan nemalanmaya çalışmaktan başka bişey değildir.

Yorum

• Son dakikalarda gol yememiz normal çünkü öne geçince hemen defansa gömülüyoruz ve bu bizim hiç yapamadığımız bir şey.

Dün akşam da öyle oldu ilk golü attık ayağımızda top tutamamaya pas yapamamaya başladık ve anında golü yedik, yiyince de en iyi yaptığımız şey olan hücuma geçtik ve anında golü bulduk ve akabinde tekrar ilk golden sonra yaşanan şeyleri yaşadık ama çok şükür bi şekilde maçı tamamladık
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X