Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33.Hafta | Trabzonspor 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu forumda hükümetin veya devletin Basaksehri sampyon yapacagini söylüyordu. Onlar nerede merak ediyorum. Ülkmeizin en büyük sorun bos iddia veya iftira eden adam utanmiyor.

Olumsuz olan herseyi söylerler ama olmadigi zaman sus pus olur ama utanmaz gelecekte yine aynisini yapar.

Bundan sonra GS sampyon olmasinda kim olursa olsu. Ne kadar igrenc insanlar bunlar.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu forumda hükümetin veya devletin Basaksehri sampyon yapacagini söylüyordu. Onlar nerede merak ediyorum. Ülkmeizin en büyük sorun bos iddia veya iftira eden adam utanmiyor.

Olumsuz olan herseyi söylerler ama olmadigi zaman sus pus olur ama utanmaz gelecekte yine aynisini yapar.

Bundan sonra GS sampyon olmasinda kim olursa olsu. Ne kadar igrenc insanlar bunlar.
      Az biraz oturup dusunsen , o "basaksehir hukumetin takimi" diyenlerin gs nin secim sonrasi apar topar sampiyon yapilmasiyla ne kadar hakli çiktigini anlardin .
      Basaksehir hukumetin takimi algisi ilkokul siralarima kadar dusmus .
      Kritik bir secim oncesi sureci .
      Ekonomik kriz .
      Ve toplumu yonetmek icin afyon niyetine kullanilan futbol ...
      İktidar bu riske girermiydi saniosun
      61

Yorum

• Yorum

• https://twitter.com/TSerdarSx/status/1130394045321289729

Su videoyu gördukten sonra insallah Yusufa daha laf atmasiniz burda

Yorum

• İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sezon bizim sampiyon olamamamiz ve futbolun "f" sini bile oynamayan gsnin sampiyon olmasi futbol adina en hafiften ihanettir…...Onceden soylendi zaten ne tur problemlerle takimimizin bogustugu...ona ragmen Trabzonda 3 istanbulun cucuklerini eze eze yenmeleri beni sahsen mest etti...Gelecek sezon yine ayak oyunlari olacaktir fakat takimi muhafaza edip 3 nokta transferlerle cok iyi bir yerde bitirecegimizden adim gibi eminim...Helal olsun size cocuklar...
            tek ve en büyük sorun puan kaybedilmeyecek maçlarda puan kaybetmemiz. tamam 2.ci yarı mükemmel maçlar oynadık maç maç düşünerek ilerlememiz lazım. tek tek. atıyorum feneri inanılmaz bir oyunla yendin sonraki hafta erzuruma yenilirsen veya puan kaybedersen şampiyonuluğu unutacaksın.

Yorum

• Bu sezon fb gs bjk'yi içerde ezerek yendik.
              Geldiğimiz seviye gayet iyi bir halde.
              Bundan sonra her yıl bunun devam etmesi dileğimiz

Deplasmanda da en az 1 puan alırsan şampiyonluk için yeter

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az biraz oturup dusunsen , o "basaksehir hukumetin takimi" diyenlerin gs nin secim sonrasi apar topar sampiyon yapilmasiyla ne kadar hakli çiktigini anlardin .
                Basaksehir hukumetin takimi algisi ilkokul siralarima kadar dusmus .
                Kritik bir secim oncesi sureci .
                Ekonomik kriz .
                Ve toplumu yonetmek icin afyon niyetine kullanilan futbol ...
                İktidar bu riske girermiydi saniosun
                Tabi tabi. Gecen sene de secim vardi ondan önceki sene de secim vardi onun icin sampiyon yapmadilar onlari. Yani secimleri sadece Basaksehirin sampiyonluguna bagli. Etken bile olamaz. %0,000001 bile bir etkisi yoktur eger varsa zaten vahim olan o olur.
                Bos bos komplo teorileri. Hic bir delil yok. Ülkenin ana sorunu. Ne belge ne delil hic bisey.
                Türkiyede hic bir takim GS kadar kollanmiyordur. FB dahil.
                En son ~UniCef~ tarafından düzenlendi; 20.05.2019, 23:13.
                Nefsin icin sevme

Yorum

Tabi tabi. Gecen sene de secim vardi ondan önceki sene de secim vardi onun icin sampiyon yapmadilar onlari. Yani secimleri sadece Basaksehirin sampiyonluguna bagli. Etken bile olamaz. %0,000001 bile bir etkisi yoktur eger varsa zaten vahim olan o olur.
                  Bos bos komplo teorileri. Hic bir delil yok. Ülkenin ana sorunu. Ne belge ne delil hic bisey.
                  Katılıyorum, dikkat edersek Trabzon spor futbol dünyasında yer edinmeye başladığı zamanlardan itibaren tam 14 yıl gs şamiyon olamamış. Resmi şampiyonluğumuzun bulunmadığı 35 sezonda ise en fazla şampiyon olan takım gs.

Yorum

Geçen seneyi ben de anlamadim misal, dogru, ama bu sene net bir seklde seçim etkledi olan bitenleri... her seyi oluruna biraksalar bile 8 puan kapanmazdi, kapanmasinin sebebi kapattirilmak istenmesidir, hakem atamalarindan ve kararlarindan anlasiliyor bu...

Haydi hepsini geçtim, karaladigim kismi yazmak için saf olmak gerek... fb taraftarlarindan korkup kupamizi verdirmeyen , her nâneye burun sokan kimdi ? sirf fbli oldugu için mi yapti onlari ? tabi tabi yersen...
                    Haaa aslinda evet bence de etkisi olmaz o kadar ama demek istedigim ülkeyi yönetenler çok çok etkisi olur diye düsünüp tir tir titriyor tirsak gibi korkuyor bu durumlarda... onlar utansin bundan....

Dediginiz gibi olsa 2011 olayi neden öyle gelisti ? haydi bakalim...
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

bu ülkede delilsiz, sebepsiz seçim iptal ediliyor birader. biz şurada internette iki kıytırık muhabbet çevirirken delil mi gösterelim. geyik yapıyoruz altı üstü.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kondisyoneri sorgulamadim, oyle anlasildim galiba.
                        Bu arada istatistiki bilgiler icin tesekkurler.

Misal oyuncu bazinda Sosa, Parmak ve Yazici tam anlamiyla, sezon basindan itibaren 90 dakika tam kondisyonlu bir sekilde sahada kalamadi.

Bundan da illa kondisyoner sucludur anlami cikmasin.
                        Gokhan Kandemir'i biliyorum.
                        Ankaragucu'nde gorev alirken de, calistigi oyuncu grubu kondisyonu konusunda baya methedildi basinda bile.

Sezon basi kampinda da Unal Karaman, zaten antrenmanlarin yarisinda takimi Gokhan Kandemir'e emanet edecek kadar cok guvendi.

Belki oyuncularin alternatifi olmadigi ve hic dinlenemedigi icin bunlar oldu.

Gorucez yeni sezonda.

Yoksa Gokhan Kandemir gitsin demedim ben de, o etkiyi bizde de gostersin..

Teknik ekip biraz daha guclendirilsin..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Ankaragücünde kimin kondisyonerliginu yapmış ? Hangi sezon acaba

Ismail Kartal gibi gozukuyor. Alakalari ne acaba..
                        En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 21.05.2019, 00:42.

Yorum

• ne belge ne delil diyo yaa, ahu Belediyenin bütün iştirakları adamlara sponsor.. İGDAŞ Doğal gazı aldığın yer o bile sponsor, sen evde kombi yakıyorsun adamlara para gidiyor, sana mantıklı geliyor mu bu durum ?
                          Önceki seçimlerde İstanbul elden gidiyo muydu ???? Az oku, araştır, hükümet tellalığı yapma burda, git biraz objektif olmayı öğren..İstanbul elden giderken ve tüm Türkiye hükümet başakşehiri şampiyon yapıyor derken, bir de adamları korumaya devam mı edecekler.. 31 Mart seçimine kadar adamlar gram puan kaybetmedi de , seçimden sonra adamların penalttıları çalınmamaya başladı, deliler gibi puan kaybettiler bu kadarı da mı tesadüf...

********************************************************
                          » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
                          » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Uygunsuz hareket/Yazım Kuralları).
                          » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
                          » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
                          » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
                          **********************************************************

En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 21.05.2019, 23:07.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• 6 derbiden 5'ini kaybetmeyen Trabzonspor (Akyazı'da hepsini top göstermeden yenmiş)
                            Yenildiği 3-1'lik GS maçta doğranan Trabzonspor
                            26 TOPU DİREKTE PATLAMIŞ
                            TRANSFER TAHTASI KAPANMIŞ
                            ONAZİ İLE BAŞLAYAN SAKATLIKLAR GÖZ AÇTIRMAMIŞ
                            HAKEM-VAR HAKEM ÇETESİ HAKKINI YEMİŞ
                            5-0'LIK MALATYA MAÇINDAN SONRA ONUR RECEP KIVRAK VE BURAK YILMAZ A.Ş.'NİN KADRODAN ATILMASI SONRASINDA DAĞILMASI BEKLENEN

Benim gönlümde bu sezonun şampiyonu TRABZONSPOR
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 derbiden 5'ini kaybetmeyen Trabzonspor (Akyazı'da hepsini top göstermeden yenmiş)
                              Yenildiği 3-1'lik GS maçta doğranan Trabzonspor
                              26 TOPU DİREKTE PATLAMIŞ
                              TRANSFER TAHTASI KAPANMIŞ
                              ONAZİ İLE BAŞLAYAN SAKATLIKLAR GÖZ AÇTIRMAMIŞ
                              HAKEM-VAR HAKEM ÇETESİ HAKKINI YEMİŞ
                              5-0'LIK MALATYA MAÇINDAN SONRA ONUR RECEP KIVRAK VE BURAK YILMAZ A.Ş.'NİN KADRODAN ATILMASI SONRASINDA DAĞILMASI BEKLENEN

Benim gönlümde bu sezonun şampiyonu TRABZONSPOR
                              Aynen oyle abi, kaybettigimiz puanlarin cogunda ya 1 ya 2 farkla ondeydik ustelik….insan uzuluyor ama oynanan futbola ve sahadaki usaklari goruncede ister istemez mutlu oluyor….
                              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

ilgilenelim renkdaşlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X