Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33.Hafta | Trabzonspor 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=44085]alperrr[/MENTION]

Ustad bu oyunculara astronomik bir teklif ( Misal Yazici icin 20 milyon euro ve ustu ) gelmedikce satilmaz.

Bir de satilmalarina gerek kalmamasi icin bir secenek daha var onumuzde. Bankalar Birligi ile kulupler arasindaki anlasmanin yururluge girmesi.

Iste o zaman kendi kendimizi dondurecek bir butceye sahip olacagiz ve kur farki belasindan kurtulacagiz.

Bu olaylar olmazsa, istemesek de birisi satilacak bu cocuklardan. Tahminim de Yazici olur.

Olay bizde bitmiyor. Gitsin ya da gitmesin demekle olsa keske.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Novak bu sene gizli golcü oldu.
      Başarı için şarttır her zaman defans oyuncuların da skora katkı yapacak sadece forvetler değil.
      Yanılmıyorsam 8 golü etti muazzam bir istatistik.

Bu tarz oyuncuları bulup getireceksin fiyatı uygun, iş ahlakı olan problemsiz
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hepsine katiliyorum ama bana gore kondisyoner sikintimiz var.
        Ya da soyle soylemek daha dogru olur.

Bu takimin sahaya 90 dakikaya yayacak kondisyonu hic olmadi. Sezon basindan itibaren.

Saglik ekibinin yanlis teshisleri, oyuncularin yanlis calismalari veya uzun sureli sakatliklar yasamamiz da, gelecek sezon icin onlenmesi gereken hatalar..

Cunku gorunen, seneye de yine maximum 15-16 kisilik kadroyla yarisacagimiz.

Uzun sureli bir kilit ismin sakatlanmasini ( Allah korusun ), seneye bircok taraftar boyle hosgorulu karsilamaz.

Ben teknik kadronun egitimlerini ve yeterliliklerini cok iyi bilmiyorum ama sorunlari gorebiliyorum herkes gibi.

Uzun lafi kisasi bunlara simdiden onlem almak lazim..

Sakatlıklarımızın nerdeyse hepsi darbeye bağlı sakatlıklar hatta kırıklardı.

Sadece son dönemde Pereira bir hafta kas sakatlığı nedeniyle oynamadı bir de Uğurcan sakatlanmıştı, onu da fiziksel olarak da kaleci antrenörü ekibi çalıştırıyor, kondisyon ekibi kalecileri görmüyor bizde.

Mesela dünkü maçta 70'ten sonra fiziksel olarak mı düştük, yoksa pas, şut, dribling tercihlerini mi yanlış yaptık? Benim gördüğüm 90. dakikada bile hem ileride basıyorduk hem de bir oyuncuya genelde en az iki kişi ile basıyorduk. Zaten aşağıdaki istatistiklere de yansımış gayet iyi olduğumuz. Fiziğe dayalı her istatistikte ezmişiz bjk'yi.

Ekran Resmi 2019-05-19 16.31.07-min.jpg

Modern futbolda fiziksel gücün en önemli kullanımı topu geri hızlı kazanma. Barcelona ile başlayan, City ile Liverpool'un son dönemde en iyi temsilcileri olduğu husus. Bu konuda da lig ortalamasının çok üzerindeyiz.

4765b270-787b-44a5-9c5a-295f613cb80f.jpg

Gs kondisyonerini övüyoruz ama baskıyı genelde hakem desteği ile kuruyorlar bence. Yabancı hayranlığı ile iyi gelen skorların karışımı adamın şansı oldu. Yetersiz biri olsa gs getirmez zaten ama onu överken bizimkinin kellesini istememiz sıkıntı. Zira bu tarz işlerde esas olan devamlılıktır. Aşağıdaki görsel de gs'nin bir tık abartıldığına dair.

29483b5b-3f5b-4bcd-8d9e-88fcfdfea1e7.jpg

Özetle, son dakikada verdiğimiz maçlar, kadronun darlığı ile tecrübesizliği ile alakalı net bir biçimde.
        Örneğin bjk maçının 90+'sında Batuhan Artarslan o pası geçirse 1-3 yapacaktık ama rakibe taktı ve yan toptan 2-2'yi buldular.
        Biz o dönem Batuhan'ı oynatırken gs zaman zaman N'diaye'yi ilk 18'e almama lüksüne sahip.

Biraz daha insaflı olmamız lazım...
        Ekli dosyalar
        En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 16:31.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• dün gece takımımla gerçekten gurur duydum ve çok mutlu bir gün geçirdim. teşekkürler ayaklarınıza saglık
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Evet yedigimiz golden sonra gosterdigimiz tepkiden fiziksel bir eksigimiz olmadigi net. Oyuncu tipiyle alakali tamamen. Eger yanlis antrenman veriliyor olsaydi nwakeme coktan sakatlanmisti. Alisik olmadigi bir tempoya ve oyun anlayisina uyum sagladi. Kondusyoner trabzonlu, ingiltere'de master yapmis yanlis bilmiyorsam.

Tabi ki ekip gelistirilebilir. Ben doktorlarda problem olabilecegini dusunuyorum. Mesela onazi 'deki sakatlik riskini daha iyi anlatip oynamasini onleyebilirlerdi. Ayrica ebrar'in ameliyatlarinda sorunlar oldu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet yedigimiz golden sonra gosterdigimiz tepkiden fiziksel bir eksigimiz olmadigi net. Oyuncu tipiyle alakali tamamen. Eger yanlis antrenman veriliyor olsaydi nwakeme coktan sakatlanmisti. Alisik olmadigi bir tempoya ve oyun anlayisina uyum sagladi. Kondusyoner trabzonlu, ingiltere'de master yapmis yanlis bilmiyorsam.

Tabi ki ekip gelistirilebilir. Ben doktorlarda problem olabilecegini dusunuyorum. Mesela onazi 'deki sakatlik riskini daha iyi anlatip oynamasini onleyebilirlerdi. Ayrica ebrar'in ameliyatlarinda sorunlar oldu.
              Nwakaeme dün kendisi maçtan önce antreman seviyemizi öven açıklamalar yapıp kendisini bir üst seviyeye taşıdığına dair bir şeyler söyledi.
              En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 17:08.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nwakaeme dün kendisi maçtan önce antreman seviyemizi öven açıklamalar yapıp kendisini bir üst seviyeye taşıdığına dair bir şeyler söyledi.
                paylaştığınız istatistikler hangi siteden merak ettim?
                En son artvints tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 17:26.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  paylaştığını istatistikler hangi siteden merak ettim?
                  tff'de çalışan bir arkadaş, gönderiyor zaman zaman.

Yorum

• Dün asporda dediler bireysel hatalardan dolayi en cok gol yiyen takimiz bunu gelecek sezon degistirmemiz lazim sayet Sosa dün yine dehset bir Futbol oynadi lakin yedimiz golde onun lavabali verdigi pasdan geldi birtek sosa degil konya macinda nwakaeme de yapti bunu golu yedik konsentrasyon eksikli oluyolar kolay oynamamiz lazim

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok iyi bir noktaya parmak basmissin.
                      Sezonun ilk yarisi 70'den sonra cogu macini 2-0'dan bile verdi cincon.
                      Ne yapti Terim devre arasi.
                      Gitti, Italyan kondisyoner Bartelli'yi getirdi.

Hakemle, oyla, bunla kazaniyorlar ancak 90 + 5'te bile her oyuncusu hala inanilmaz kosuyor.

Kondisyoner cok onemli. Azicik paraya kiyip, isinin ehlini getirmeliler.

Teknik kadro saglik ekibi, kondisyoner ve hatta mumkunse savunma futboluna hakim yardimci hocalarla guclendirilmeli.

Suan ki kondisyoneri taniyormusun? Nerde okumus, kendini nerde gelistirmis bi fikrin var mi?

Londra'da kondisyonerlik uzerine universiteyi bitirmis birinden bahsediyoruz. Yukarida yazan arkadasin dedigi gibi: takim bu sezon alternatifsiz oldugu icin, her mac aynin11le sahaya cikip neredeyse ayni 11 ile bitirmis bi takimiz. O yuzden takimin yorulmasi gayet dogal.

Yorum

• Kondisyoneri sorgulamadim, oyle anlasildim galiba.
                        Bu arada istatistiki bilgiler icin tesekkurler.

Misal oyuncu bazinda Sosa, Parmak ve Yazici tam anlamiyla, sezon basindan itibaren 90 dakika tam kondisyonlu bir sekilde sahada kalamadi.

Bundan da illa kondisyoner sucludur anlami cikmasin.
                        Gokhan Kandemir'i biliyorum.
                        Ankaragucu'nde gorev alirken de, calistigi oyuncu grubu kondisyonu konusunda baya methedildi basinda bile.

Sezon basi kampinda da Unal Karaman, zaten antrenmanlarin yarisinda takimi Gokhan Kandemir'e emanet edecek kadar cok guvendi.

Belki oyuncularin alternatifi olmadigi ve hic dinlenemedigi icin bunlar oldu.

Gorucez yeni sezonda.

Yoksa Gokhan Kandemir gitsin demedim ben de, o etkiyi bizde de gostersin..

Teknik ekip biraz daha guclendirilsin..

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 18:29.
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam bilimsel bilgiyle tezinizi desteklemeniz harika..

maçı izlerken arkadaş dediki Uşaklı fanatik TS li....
                          Roda yürüyor ve baskı yiyoruz Ekubanın girmesi lazım
                          geröektende Ekuban girer girmez prese ve baskıya başladı ve takım geride rahatladı bjk üzerimize gelemedi..

hatta Amirinin de Lens le mücadelesinde ekarte olmayıp güçlü durması ve faulu alması bizi rahatlattı..
                          En son alperrr tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 18:28.
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İnşallah başakşehir şampiyon olur. İstanbul'un üç büyütüp

İnşallah başakşehir şampiyon olur. Galatasaray büyük travma yaşar yıllarca etkisinden kurtulamaz��

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnşallah başakşehir şampiyon olur. İstanbul'un üç büyütüp

İnşallah başakşehir şampiyon olur. Galatasaray büyük travma yaşar yıllarca etkisinden kurtulamaz��
                              Ama oldular eger büyük takimsan oyuncu satmicaksin iste yoksa daha cokkkk seyrederiz iskeleti yakalamasin iki üc oyuncula o Terim denen ... susturacaksin iste

Yorum

• Oyuncu satarsan büyüyemezsin.Iskeleti bozmayacaksın üzerine nokta takviyeler yapacaksın.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X