Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 32.Hafta | Atiker Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim kaleci güven vermiyor. Eski kalecimiz Tolga yı hatırlatıyor bana. Ben Arda da ısrar edilmesinden yanayım.
    +1
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sosa çıktıktan sonra takım Bayburt il özel idare’ye döndü..
      Olmadığı zaman takımda olmuyor, çok büyük sıkıntı aslında seneye için.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Katılıyorum..
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Takımı kesinlikle begenmiyorum.Sosa ve wakayeme hariç takımda maç kazandıracak oyuncu yok.Yusuf ve abdulkadir yıldız degiller yildız 34 maçın 24 unde kayiplarda olmaz.Defansimiz ligin en kötü defansı kalecimiz yetersiz.Bu tip kadroyla seneye 4. de olamayız.
          En son nakzo tarafından düzenlendi; 12.05.2019, 22:45.

Yorum

• Ünal bu kadroyla yapabileceginin en iyisini yapmıştır.Bence basarılıdır devam edilmelidir.

Yorum

• Takımda birlikte oynama olayı eksik.. Herkes gol atıp kendini göstermek istiyor.. Ekubanın yaptıgı sagında abdüş bomboş kaleye vuruyor wakeme öyle kendi almaya çalışıyor yusufa pas vermiyor (bazen haklı) ama tek başına 10 kişilik defansı geçemezsin her zaman. Birlikte oynayacaksın ki zevk alasın. Rodallega bahsetmeye gerek yok ...

Yorum

• Ekuban ve roda ikiside bizim forvetimiz olamaz hele ekuban tipik zayıf anadolu takımı forveti neden ve nicin satın alma opsiyonu kulllanıldı?????????

Yorum

• Sosa’nın pozisyonunu tekrar izledim, pozisyon ceza sahasının dışında. En fazla faul olabilecek bir pozisyon. Burada bazı arkadaşlar kendini heder etti penaltı diye

Yorum

• Para var ya da yok, onu bilmem!
                    Bir şeyi çok iyi biliyorum: Seneye orta saha güçlendirilmeden ve komple defans hattı yenilenmeden hiçbir kulvarda bu takım yarışmaz.
                    Ligi yıllardan beri bilen bilir, hani bir ara Gençlerbirliği vardı, iyi top oynuyorlardı ama ne UEFA'ya gidebiliyor ne de şampiyon olabiliyorlardı.

Heh işte, biz bu ligin yeni Gençlerbirliğiyiz! Genç oyuncularımızdan dolayı demiyorum, puan cetveli açısından söylüyorum. Gençlerimizde ışık var elbette ve sabır da gösterilmesi elzem. Ama günümüz futbol ekonomisinde saha başarısı da şart oğlu şarttır.
                    Trabzonspor, yapılanıyorum, gençleşiyorum diye 2-3 sezonu gözden çıkaramaz. Çok fazla borca harca girilmeden, eldekileri de iyi fiyata çıkararak eksik ve yetersiz kısımlara mutlaka takviyeler yapılması şart!

Çok kolay gol yiyen bir takımdan başarı beklemek saflıktır! Hele hele Avrupa arenasında adama acımazlar! Bjk gibi 8 tane çakar yollarlar geriye.
                    Oyuncuların yaz kamplarında fiziksel açıdan güçlendirilmesi de şart! İkili mücadelede sanki ortaokul takımı biz, rakip lise takımı gibi bir görüntü veriyorlar. Güç idmanları artırılması mutlaka şart.
                    Ve açık açık söyleyeyim, koşu hızı düşük futbolcuyu hemen satmaları lazım. Hele ağır stoper ve bekler mayın gibidir. Bu bölgeki oyunculara hız antrenmanları şart.

Günümüz modern futbolunun temel parametreleri bunlardır.

Ben bu forumda bakıyorum, genelde herkes başkan gibi konuşuyor. Oynanan daha doğrusu oynanamayan futbolu konuşanların sayısı çok az.
                    Bu da meseleye yıllardan beri yanlış açıdan baktığımızı gösteriyor.
                    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konyanın 2 penaltısı verilmedi bana ve yorumculara göre 1 puanı hakem ile aldık.
                      Son pozisyon hadi faul diyelim dışarıda oluyor. Diğer bahsettigin pozisyon ise umarım ömer ali ile Toure'nin pozisyonu değildir

Yorum

• bizim taraftar çok ilginç, maçı izleyemedim fakat aykut gibi konuşanlar var, yapmayın! bu adamın haklı olma ihtimali yok, isyan ettiği pozisyonu gördüm sadece, faulü rakip yapıyor. sırf Trabzonspor düşmanlığı için 1 haftadır yaptıklarına bakın bizim kalibremizde değiller cevap vermeye bile değmez, rezilliklerinde boğulsunlar!
                        En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.05.2019, 02:54.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konyanın 2 penaltısı verilmedi bana ve yorumculara göre 1 puanı hakem ile aldık.
                          tek penaltısı bile yok konya'nın nerede 2 penaltı?

Yorum

• Konya deplasmanında ancak bu kadar olur. Aykut Kocaman gibi garantici ve takım savunmasını öne çıkaran bir hocaya karşı oynanan futbol ümit verici. Takımın ciddiyetini beğendim, eskiden bu tip maçlara gazozuna gözüyle bakardık takım salardı kendini şimdi lig bitecek olmasına rağmen galibiyet için özveriyle oynadı takım.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son pozisyon hadi faul diyelim dışarıda oluyor. Diğer bahsettigin pozisyon ise umarım ömer ali ile Toure'nin pozisyonu değildir
                              Evet o pozisyon dışarıda ama omer ali toure pozisyonu sonradan özetlere baktığımda penaltı gibi geldi kolay düştü ama göremediğimiz temas var. Ve Ömer ali topu içerden çevirmişti muhtemelen gol olurdu o pozisyon. Bize yapılınca sesimiz çıkıyorsa bunda da çıkabilir.
                              Y cuales deseos me vas a dar?
                              Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                              Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim taraftar çok ilginç, maçı izleyemedim fakat aykut gibi konuşanlar var, yapmayın! bu adamın haklı olma ihtimali yok, isyan ettiği pozisyonu gördüm sadece, faulü rakip yapıyor. sırf Trabzonspor düşmanlığı için 1 haftadır yaptıklarına bakın bizim kalibremizde değiller cevap vermeye bile değmez, rezilliklerinde boğulsunlar!
                                Ayağını Sosa nın önüne koyuyor sosa jahovice vuruyor burada jahovic faul yapmış olamaz herhalde.
                                Y cuales deseos me vas a dar?
                                Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                                Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X