Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 32.Hafta | Atiker Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Necmi Perekli’nin yazısında ‘hiç olmazsa bir puan alıp rakiplerinin önüne geçmeye çalıştı’ cümlesinden sonra Trabzonspor’u ne kadar iyi takip ettiğini anladım ve yazının gerisini bile okumaya gerek duymadım
    Tam da şimdi onu yazacaktım, hangi rakibi geçiyoruz bir puanla çok merak ettim, adam paralel evrenden yazıyor herhalde[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Bir oyuncu öyle veya böyle yıllık bir miktara anlaşıyor
      iyi oynadığında futbolcunun bir yerlerini neyse...
      şımartmayacaksın....
      yok 10 gol atarsa 100 bin euro alırım
      yok 10 asist yaparsa 100 bin euro alırım
      böyle anlaşmalara sıcak bakmıyorum ben
      abartmıyorum dünkü maçta 3 puan alamadıysak

ne kadarda penaltı yaptırdıysa,abdülkadire nokta atış pas verdiyse(alda at tarzında)
      en baş sorumluya;
      *makayemeyi yazarım.

yazıcı,ömür, novak dün ne oynadınız?yakıştımı size bu verimsiz oyun
      bjk maçı öncesi.

ekuban 45.dakika oyuna girdin..uzatma dahil 53.dakika sahada kaldın sende verimsizdir.
      sanada yaramamış transferin uzatılması...
      (kafa topu direkten döndü diyenler olabilir.ona rağmen beğenmedim.)

ünal hocam;olcay o kadar kötümü dün 10 dakikada olsa şans vermedin adama
      bazen size de çok şaşırıyorum.
      sosa sakatlanmasaydı 90+4 de amiri yi bile almayacaktın.
      ömürün yerine 70 veya 75 te olcayı alsaydın diye düşünmedim değil..

neyse olan oldu
      elimize geçen şansları bir bir itekliyoruz elimizim tersiyle
      22 yıldır yenemediğimiz fb karşısında 1-0 öndesin
      rakip 10 kişi kalmış yenemiyorsun.
      üçüncü olma fırsatı eline geçmiş +konyayı uzun yıllar sahasında yenemiyorsun
      öne geçiyorsun oyuncumuzun biri çıkıyor uğurcanın 15 metre ötesinde peş peşe çalımlar deniyor
      gördük çalımlarının bedelini.......

ne hayal kurmuştum
      cumartesi bjk maçına gideceğim diye...

gerçi hala bitmedi bu hayal
      bu akşam oynanacak maçta bjk yenemezse cumartesi inşallah trabzon'dayım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        topun hakimiyetini tam almadan sosa'nın hareketini kısıtlayacak şekilde ayağını sokuyor, topa da dokumuyor, niyeti de yok zaten. klasik engelleme hareketi. buna hakemler hep hücum faul çalıyor kimse de itiraz etmiyordu. şimdi mi değişti anlamadım. yorumcular da hakemler kadar yeteneksiz.
        Aynen ben de bunu ifade etmeye çalışıyorum.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Necmi perekli nin bugün ki köşe yazısı.
          Hani insan maçı hiç izlemese bile şöyle bir yazı yazamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          TS gol kralı birinin böyle bir yazı yazması, hayal kırıklığı
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Necmi Perekli deniş ki; konyaspor sahanın her alanına hakim gözüktü. Hadi taraftar olarak yanlı davrandım, Gözlerim beni yanılttı!... Maçın istatistiklerine ben oluşturmadım. Pas sayısı, isabetli pas yüzdes, işut sayısı, topa hakim olma vs vs her alanda üstün Trabzonspor. Şimdi bu adam bu işten para kazanıyor. ��
            BMN TRABZON

Yorum

• Bu sezon hep final maçlarını kazanamadık.
              Yenseydik haftaya kendi ipimizi kendimiz kesecektik belki de
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• kötü değiliz önümüzdeki fırsatları değerlendiremiyoruz tabi ki kadrodaki eksik kritik durumların etkisi var

ancak bu defansla bu kadar puan toplamak büyük başarı

iki stoper şart hemde iyisinden güçlü ve uzun boylu stoper konusunda paradan kaçmamamız şart! bir halt olmaz yoksa emeklerimize yazık olur

tabi ki ortasaha ve forvet de şart kafadan beş transfer şart
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar direk, Trabzonsporun forvetlerinin bilerek gol vurusu yapmadiklarini, karambole vurduklarini ve asla takimi sampiyonluga tasiyacak adamlar olmadiklarini gosteriyor.
                  Nokta...
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcayın bu takımda yeri yok
                    Kimin yeri var bu takımda. g.birliginde bile oynayamayacak kadar vasat olan ekubanın mı ,hayatında 15 golu gecmemiş rodanın mı, liverpool mu alsa barcelonaya mı gitse kapışılamayan 34 maçın 24 ü de sahada varlık dahi gösteremeyen bomboş topa bile ıska geçip vuramayan bücürlerimiz mi,berbat ötesi hüseyin türkmen mi türkiyenin en kötü defans oyuncusu toure mi?Barakın bu isleri önce sahadaki takıma bak sen.
                    En son nakzo tarafından düzenlendi; 13.05.2019, 17:31.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimin yeri var bu takımda. g.birliginde bile oynayamayacak kadar vasat olan ekubanın mı ,hayatında 15 golu gecmemiş rodanın mı, liverpool mu alsa barcelonaya mı gitse kapışılamayan 34 maçın 24 ü de sahada varlık dahi gösteremeyen bomboş topa bile ıska geçip vuramayan bücürlerimiz mi,berbat ötesi hüseyin türkmen mi türkiyenin en kötü defans oyuncusu toure mi?Barakın bu isleri önce sahadaki takıma bak sen.
                      Diğerlerini bilmem. Olcay’ın yeri yok.
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 13.05.2019, 21:00.

Yorum

• İlk olarak serdaracýl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Diðerlerini bilmem. Olcay’ýn yeri yok.
                        Hoca olcay'in biletini kesmis belli, sessiz sakin bir sekilde butun dinazorlari gonderdi. Hicbir basari olmadigi gibi bir de trip cekiyorduk. Sahada muthis bir takim var farkinda degil cogu kisi. Bu nankorluk cezasiz kalmaz diye korkuyorum.

Yorum

Hoca olcay'in biletini kesmis belli, sessiz sakin bir sekilde butun dinazorlari gonderdi. Hicbir basari olmadigi gibi bir de trip cekiyorduk. Sahada muthis bir takim var farkinda degil cogu kisi. Bu nankorluk cezasiz kalmaz diye korkuyorum.
                          Mutiş takım felan yok becerip ümraniyeyi bile yenememis kume dusen akhisar kadar olup kupayı alamamıs.Su kötü ligde zorla 4.olan bir takım var ha maliyeti düşürdük 4.olduk derseniz oda ünal sayesinde seneye fb nin böyle olmayacağıni varsayarsak maliyeti biraz daha dusurup bu seferde 5.oluruz konya ve malatyayla aramızda bir tık kaldı zaten hemen hemen seviyeyi eşitledik.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mutiş takım felan yok becerip ümraniyeyi bile yenememis kume dusen akhisar kadar olup kupayı alamamıs.Su kötü ligde zorla 4.olan bir takım var ha maliyeti düşürdük 4.olduk derseniz oda ünal sayesinde seneye fb nin böyle olmayacağıni varsayarsak maliyeti biraz daha dusurup bu seferde 5.oluruz konya ve malatyayla aramızda bir tık kaldı zaten hemen hemen seviyeyi eşitledik.
                            gs'nin rize'de kazandığı gibi 3 tane maçı var. bize de benzerini ekleyelim biz de şampiyonluğa oynarız. sen ligdeki sıralamayı geç, ikinci yarıları hakemler belirliyor, yıllardır böyle. tuttuğun takımın şartlarını hiç umursamıyorsun, sürekli ağır eleştiri. bir yere varılmaz böyle.

Yorum

topun hakimiyetini tam almadan sosa'nın hareketini kısıtlayacak şekilde ayağını sokuyor, topa da dokumuyor, niyeti de yok zaten. klasik engelleme hareketi. buna hakemler hep hücum faul çalıyor kimse de itiraz etmiyordu. şimdi mi değişti anlamadım. yorumcular da hakemler kadar yeteneksiz.
                              Aynen,, eger penalti ya da faulse o, o zaman EmreAkbaba da dogrusunu yapmis, ayagi kirilsa da rakibine kirmizi göstertmis, karar dogru =)
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• O pozisyonda faul Sosa'ya yapılmadı mı arkadaşlar?

Ben mi göremiyorum yoksa başka pozisyondan mı bahsediyoruz?

Yanlış mı hatırlıyorum?
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X