Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence normalde bitmemesi, Toure felan bir 30 sn yedi girmesi zaten.
    Evet bence de,, aamaaa , bu bizim salak hakemler ve hele hele cücü, 3 degisiklik yapsan bile 20 sâniye fazladan zor oynatirken hemen maçi bitirirken yillardir söyledigim gibi bu hakemler hep bize gelince kuralci oluyor, milim ofsayti görmeye basliyor, pozisyonlari müthis süzüyor (aleyhimize)
    Bu uzatmanin uzatmasini bir tek premier ligde adam akilli uyguluyorlar, hattâ fazla bile oynatiyorlar sirf yalandan zaman kazanmaya çalisan takimlarin inadina,,, bizde ise bunu hep elestirirdim ama bizim maçi buldu premier lig tutumu yapacak anasini satayim,,, serefsiz...

(maglubiyetin bahânesi bu mu, hayir, degil tabi ki)
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hatalardan ders almalıyız ki bu gençler öğreniyor.

sezon başındaki maçların özetlerini izledim biraz

gerçekten gelişim var.

gelişime açık olmayan oyuncu almayalım zaten

sosa roda nwakeme gibi profosyoneller ile biz bu işi başarırız

o kadar çok keşke var ki fb maçıyla ilgili.

kafayı taça doğru vursa maç bitecek, olcak rodaya atsa maç bitecek, sosa arkasını dönmese sadece dursa maç bitecek vs vs vs

diğer maçlarda da öyle

ama bunlar inşallah Ünal hoca ile futbolcularımız için tecrübe olur

hakem için ise; ilk defa fb maçında hakem etkili değildi

açıkçası başkanlarının değişmesi ve söylemleriyle iyi yolda olduklarını düşünüyorum.

şike süreci yasal olarak devam etmeli tabi ki ama futboldaki holiganizme varan durumlar bize hiç yaramıyor. hakemin etki etmediği her durumda saha içi mücadelede TS her zaman yarışın içinde olacaktır.

o yüzden var eskiden daha iyi bir adalet sağlayacak

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        El yok orada vücuduna çarpıyor.
        harbi eline carpmıyor ulan yan hakemın yaptıgına bak

yavaslatınca vucut oldugunu farkettim bu nasıl ayıp ya

Yorum

• Arkadaslar maci indirebilecegim bir sayfa var mi? Fullmacizle de cok donuyor.
          Nefsin icin sevme

Yorum

• ilk yari kornerde top dirarin elline carpior...yayin kurulusu o pozisyonu hix konusmadi tabi...

hakemden önce ama kendimize kizmaliyiz...10 kisi kalan rakibi ezmeliydik...
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk yari kornerde top dirarin elline carpior...yayin kurulusu o pozisyonu hix konusmadi tabi...

hakemden önce ama kendimize kizmaliyiz...10 kisi kalan rakibi ezmeliydik...
              O pozisyonda önce Hosseini'nin eline çarpıyor ordan ona geliyor top vara gitse fener lehine verirdi.
              Y cuales deseos me vas a dar?
              Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
              Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Hala sikebahce macini mi konusuyorsunuz dostlar.Bosuna kendinizi yormayin dostlar...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet bence de,, aamaaa , bu bizim salak hakemler ve hele hele cücü, 3 degisiklik yapsan bile 20 sâniye fazladan zor oynatirken hemen maçi bitirirken yillardir söyledigim gibi bu hakemler hep bize gelince kuralci oluyor, milim ofsayti görmeye basliyor, pozisyonlari müthis süzüyor (aleyhimize)
                  Bu uzatmanin uzatmasini bir tek premier ligde adam akilli uyguluyorlar, hattâ fazla bile oynatiyorlar sirf yalandan zaman kazanmaya çalisan takimlarin inadina,,, bizde ise bunu hep elestirirdim ama bizim maçi buldu premier lig tutumu yapacak anasini satayim,,, serefsiz...

(maglubiyetin bahânesi bu mu, hayir, degil tabi ki)
                  Kırmızı karttan sonra kesinlikle kontrolden çıktı hakem, orası eleştirilir kesinlikle.

Aklım hala 95:00 da Olcay 3 e 3 gidebilecekken ve önü bomboşken acaip saçma topu şişirmesinde. Olacak iş değil. Gireli 15 dk olmuş, tecrübeli futbolcusun güya, yok böyle birşey. Atak yapsak oyun bitecek.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• skertel rodallega'nın iflahını kesiyor topa diye işaret yapıyor. mehmet topal attığımız golde kendinden çok emin bir şekilde elini kaldırıyor yardımcı hakeme ofsayt diye işaret yapıyor. hüseyin'in açıkça dizine çarpan top için birçok futbolcu el diye ellerini açıyor. hasan ali kendini bıraktığı halde elllerini açıp penaltı istiyor. benzer bir pozisyonda abdülkadir kalkıp devam etti. top açıkça dirar'ın ayağından aut'a çıkıyor, hem dirar hem h.ali korner istiyor. soldado hüseyin'e faul yapıyor gidiyor çocuğa tepki gösteriyor. sadık parmak'ın yüzüne tokat attığı halde ben dokunmadım diyor. ben böyle birşey görmedim. karşılarında düzgün çocuklar olmasa kavga çıkar. bunlar yetmiyor volkan'ın sözleri üzerine fb muhabirleri uydurma haberler giriyor. hocası, yöneticisi hakemden şikayet ediyor. maç kazanmak için bu kadar pislik yapan bir camia başka neler yapmaz kimbilir! göz göre göre bu kadar yalan olmaz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      skertel rodallega'nın iflahını kesiyor topa diye işaret yapıyor. mehmet topal attığımız golde kendinden çok emin bir şekilde elini kaldırıyor yardımcı hakeme ofsayt diye işaret yapıyor. hüseyin'in açıkça dizine çarpan top için birçok futbolcu el diye ellerini açıyor. hasan ali kendini bıraktığı halde elllerini açıp penaltı istiyor. benzer bir pozisyonda abdülkadir kalkıp devam etti. top açıkça dirar'ın ayağından aut'a çıkıyor, hem dirar hem h.ali korner istiyor. soldado hüseyin'e faul yapıyor gidiyor çocuğa tepki gösteriyor. sadık parmak'ın yüzüne tokat attığı halde ben dokunmadım diyor. ben böyle birşey görmedim. karşılarında düzgün çocuklar olmasa kavga çıkar. bunlar yetmiyor volkan'ın sözleri üzerine fb muhabirleri uydurma haberler giriyor. hocası, yöneticisi hakemden şikayet ediyor. maç kazanmak için bu kadar pislik yapan bir camia başka neler yapmaz kimbilir! göz göre göre bu kadar yalan olmaz.
                      **
                      İnanılmaz güzel tespitler.
                      tebrik ediyorum.
                      *
                      kazanmak için bu kadar pislik yapan takım,
                      hırsızlığın en büyüğünü,en şerefsizliğini,
                      şampiyonluk kupamızı ÇALARAK yaptılar.

Yorum

• Benim de bu maçtan sonra acayip sinirim bozuldu ama artık takılmamak lazım. TRde işler böyle ne yazık ki. Ama artık son 4 hafta. Büyük ihtimalle 4. bitireceğiz zaten. Bundan sonra enerjimizi sezon sonu yapılması gerekenlere harcamalıyız. Her sene UEFAye gidebilelim ve gruplara kalalım benim için yeterli kısa vadede. Ben Trabzonu hiç görmemiş biri olarak ve eskiden GSli biri olarak bu takımı sürekli şampiyon olsun diye tutmadım. Gerçekçi bir isyan olsun bu düzene diye tuttum. Bunun ekonomik, kurumsal ve sportif altyapısı kurulsun.

Biraz sabır ve doğru hamlelerle 5 sene sonra bu ligteki herhangi bir takım avrupada bile bordomavi görse eli ayağı titrer.

Yorum

• arkadailar bu sene yıllardır yaşamadığım mutluluğu yaşattı bana bu takım. Üstelik de bunu geçmiş yıllara göre çok daha genç ve kısıtlı bir kadro ile yaptı. inanın bu sene için üzülecek birşey görmüyorum ben.TS varolma savaşı verdiği bu sene için böylesi bir sezon çok muazzam bir başarıdır. Bakın son yılların en iyi sıralamasını yakaladık. Biraz şansımız olsa rakipler sürekli kazanmasa 3. 2. olmak işten değildi. Genç oyuncularımız ve birkaç oyuncumuz daha seviye atladı ve piyasa yaptı. İstikrar yakalayabilecek bir yönetim ve kendini TS'da ıspatlamış uzun yıllar çalışabilecek bir hoca da kazandır. Türk futbol camiasının müthiş sempatisini kazandık. Oynadığımız büyük maçların sadece 1 ini kaybettik veiçerdeki bjk maçında da takımımıza güvenebiliyoruz artık.
                          Gelecek adına karamsar olmayalım. Bırakalım hoca ve yönetim işini yapsın. Artık işi bilen adamlara bırakalım kulubu. benim gelecek adına tek beklentim her sene avrupada olan bir TS. Gerisi zaten gelir.
                          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kırmızı karttan sonra kesinlikle kontrolden çıktı hakem, orası eleştirilir kesinlikle.

Aklım hala 95:00 da Olcay 3 e 3 gidebilecekken ve önü bomboşken acaip saçma topu şişirmesinde. Olacak iş değil. Gireli 15 dk olmuş, tecrübeli futbolcusun güya, yok böyle birşey. Atak yapsak oyun bitecek.
                            Orda Ekuban'in da suçu var, öyle yerinde bekleyecegine kosup firlayacakti, o zaman bence pasi verirdi aptal Olcay
                            İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            skertel rodallega'nın iflahını kesiyor topa diye işaret yapıyor. mehmet topal attığımız golde kendinden çok emin bir şekilde elini kaldırıyor yardımcı hakeme ofsayt diye işaret yapıyor. hüseyin'in açıkça dizine çarpan top için birçok futbolcu el diye ellerini açıyor. hasan ali kendini bıraktığı halde elllerini açıp penaltı istiyor. benzer bir pozisyonda abdülkadir kalkıp devam etti. top açıkça dirar'ın ayağından aut'a çıkıyor, hem dirar hem h.ali korner istiyor. soldado hüseyin'e faul yapıyor gidiyor çocuğa tepki gösteriyor. sadık parmak'ın yüzüne tokat attığı halde ben dokunmadım diyor. ben böyle birşey görmedim. karşılarında düzgün çocuklar olmasa kavga çıkar. bunlar yetmiyor volkan'ın sözleri üzerine fb muhabirleri uydurma haberler giriyor. hocası, yöneticisi hakemden şikayet ediyor. maç kazanmak için bu kadar pislik yapan bir camia başka neler yapmaz kimbilir! göz göre göre bu kadar yalan olmaz.
                            Bundan daha iyi özetlenemezdi
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              **
                              İnanılmaz güzel tespitler.
                              tebrik ediyorum.
                              *
                              kazanmak için bu kadar pislik yapan takım,
                              hırsızlığın en büyüğünü,en şerefsizliğini,
                              şampiyonluk kupamızı ÇALARAK yaptılar.
                              fenerli yorumcular da şu maçtan sonra abdülkadir kendini çok atıyor diye yorum yaptı. allah ıslah etsin ne diyelim.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Bu maçlarda Onazi’nin yokluğunu çok fazla hissediyoruz" diyorsun

Ben bu onazi yüzünden kaybettiğimiz bir fener maçını hatırlatmak isterim ama hatırlayamazsın ctesi maçta düşünülemeyecek tek adam belki de Onazidir bu takım fiziken eziliyor sen kurtarıcı olarak düşündüğün adama bak neyse

bize sağlam bir ön libero lazım bu Parmakla olacak iş değil fizikle oynayacak ve rakibi ezecek dün BJK maçında Atiba olmasa ilk yarı paramparça olmuşlardı ama maçın skoru 4-1 rizede de aynı maç 7-2 direnç koyacak bir adam yumuşak orta sahanız zaaflarını kapatacak bir ön libero

yoksa onazi olacağına parmak olsun daha iyi en azından koşuyor
                                Onazi’den ne beklediğine bağlı... Sen Onazi yüzünden kaybeytiğin fener maçında kalmışsın ben Onazinin katkısıyla kazandığımız bir çok maçta.
                                Ağasarlı_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X