Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fenerbahçe ne kadar kötü de oynasa bu sezon evinde sadece 2 karşılaşmada mağlup olmuş, özellikle büyük maçlarda iyi top oynuyorlar. Hatırlayın ilk yarıdaki karşılaşmayı 7-8 atacağımız maçı az daha berabere kalarak bitiriyorduk o kadar iyi oynamamıza rağmen.. Kısacası bu maçların havası farklı olur yok şöyle dağıtırız böyle dağıtırız diyerek boşa hayal kurmayalım. Ben gollü beraberlik bekliyorum 2-2 berabere kalırız.

Fb: %30 Beraberlik: %60 TS: %10
    İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İddaa maçın favorisini fb gösterdi mantıklı olan da buydu.. Şu leş fb ne olursa olsun bize kaybetmez , savunmada sıkıntı yaşamasak belki kazanabiliriz diyebilirdik ancak savunmamızda ciddi sorunlar var. Tekrar diyorum maçın sonucu 2-2 ..
    Karşılaşma beklediğim gibi geçti ilk yarıyı önde kapatıp ikinci yarı gol yiyeceğimize çok emindim ve beklediğim gibi de oldu. Sadece skoru tutturamadım 2-2 dedik 1-1 bittik.

Yıllardır maçları izlerim bizim en büyük sıkıntımız büyük maçlarda rakibe teslim olmamız sonuç ne olursa olsun rakip son 20 dakikada hep baskılı oynar ve gol yeriz bu durum yıllardır değişmedi değişmez de.

Biz hep kendimizi çok övüyoruz ancak gerçekleri görmemiz lazım. İlk yarıdaki maçta bile adamlar son 15 dakika bize baskı kurdular o kadar iyi top oynamamız rağmen aynı şekilde beşiktaş maçı da öyleydi. Bunun önüne nasıl mı geçilir ? Bu iş karakter işidir kimlik işidir iki günde takıma bunu aşılayamazsın.

Son 20 yılı göz önünde tutun bu İstanbul takımlarıyla oynadığımız hangi maçta son 20 dakikasını inanılmaz baskıyla oynadık. Cevap hiçbirini sürekli olarak ezilmişlik psikolojisiyle sahadayız. Kardeşim büyük takımım diyorsun ona göre oynacaksın 10 kişide baskı yemeyeceksin ortaya bir kimlik koyacaksın..

He bazı arkadaşlar diyor ki şu maçları kaybetmesek şampiyonluğa oynardık. Bu takımın şampiyonluğa oynama ihtimali yok. Başakşehirin yerinde biz olsaydık aynı şekilde puan farkını kaybederdik. Bizim futbolcularımız kaliteli ancak şampiyonluğa oynayabilecek psikoloji yok bu ağırlığı ve baskıyı kaldıramazlar. Bu takıma en az 3 tane üst düzey şampiyonluklar yaşamış tecrübeli futbolcu eklenirse o zaman umutlu olabiliriz.

Futbolcu kardeşim büyük olmak istiyorsan SAVAÇACAKSIN, KORKMAYACAKSIN, YILMAYACAKSIN..
    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Hakemlik bence de bir şey yoktu..

Sahada Sosa dışında iyi oynayan topçumuz yoktu neredeyse..

Öndesin son dk ya girmişsin insan evladı 3 pas yapıp oyunu soğutamaz mı.

Hosseini nin 90+3 te şişirdiği topa hakem ne yapsın ..Ben hoca olsam tekme tokat dalarım ona..

Hoca bostan korkuluğu gibi kenarda uyuyor oyuncu sahada gevşek sonra biz böyle kahroluyoruz işte..

Ulan iki pas yapsak bitereceğimiz maçı beceripte bitiremedik yazıklar olsun.

Yorum

• bahattin duran denen it....
        olmayan faulü bayrak kaldırarak ekubanı durdurdun
        yetmedi
        ayağınla topu dürterek fb nin çabuk kullanmasını sağladın
        şerefsiz bahattin duran sana ne ulan sana ne
        4 yıldır bizim maçlara verilmiyordunuz
        bir 4 yıldır daha beklersiniz kişiliksizler....

**
        makayeme.....
        makayeme o kadar övdün o kadar övdün ki
        tarifsiz
        bu maçta abdülkadirin yazıcıya attırdığı golde
        abdüşe verdiği pasın dışında
        90+7 dakika boyunca sıfır katkıyla oynadı
        yakışmadı sana makayeme yakışmadı
        ayakların yere bassın
        sen bana alanya rize ankaragücü bursa malatya vs vs maçlarında lazım değilsin
        böyle kritik 22 yıldır adamları sahasında yenemediğimiz maçlarda lazımsın.
        hiç yakıştıramadım sana makayeme
        çok kızdım sana ve ünal hocaya
        ha şimdi bir şey yapar
        ha şimdi bir şey yapar
        diye ünal hoca seni 97 dakika sahada tuttu.
        şimdi aklıma geldi o kadar formsuzdu ki makayeme
        kendini maça veremedi....
        bir pozisyonda abartmıyorum boş kaleye kafayla gol yapamadı
        dışarı vurdu....

**

ders ders ders
        ne bitmeyen dersim kardeşim
        ankaragücü maçı
        2-1 öndeyiz son sanayi golü
        maç skoru 2-2

bursa maçı 1-0 öndeyiz
        son sanayi golü
        maç skoru
        1-1

bjk maçı 2-1 öndeyiz
        son sanayi golü
        maç skoru
        2-2

k.paşa maçı 2-1 öndeyiz
        son sanayi golü
        maç skoru
        2-2

ve cumartesi
        1-0 öndeyiz
        rakip 10 kişi
        son saniye golü
        maç skoru
        1-1

canım ünal hocam; bu maçlardan sonra ders çıkaracağız ders çıkaracağız diyorsun
        ama ders çıkartılmadığını
        son dakikaları takım nasıl geçireceğini bilmediğini
        ellerinin ve ayaklarının bir birine dolandığını gördük
        bu kadar zor mu be kardeşim
        1 kişi eksik oynayan takıma karşı ayağa 2tane pas yapmak
        bu kadar zormu?

**

gelelim Volkan ayısına
        lan şerefsiz adi herif
        sen kimsin ki
        takım otobüsümüzden adam alacaksın
        özür istiyormuş
        eğer trabzon şehri,yani bizler
        bu itten bu şerefsizden bu ettiği kabadayılığından dolayı
        bir yaptırım uygulatılmazsa bizlere de yazıklar olsun...

**

bir diğer üzüldüğüm konu
        rakip 10 kişi kaldı,bizim dengemiz bozuldu
        ya arkadaşlar yapmayın lütfen
        görende biz 10 kişi kaldık zanneder
        adamlar bizi hapsetti son dakikalarda sahamıza
        halbu ki 1-0 olan skoru iyice açmamız gerekmiyor muydu...?
        22 yıldır yenemediğimiz bu kişiliksizleri niçin yenemedik
        1-2 dakika adam yere yatar,vurur kırar ,yalandan sakatlanır bu maçın
        1-0 bitmesini sağlardı...
        cüneyt denen adama ağır küferler edilince takdir haklarını fb ye çaldı
        her ne olursa olsun
        1-0 öndesin
        rakip 10 kişi
        ne yapıp ne edip
        maçı
        y e n e c e k s i n n n n n

Yorum

• Olcay Sahan.

Kac yasinda adamsin.

Bu ligde sampiyonluk gormus tecrubeli bir topcusun.

O topu en son vurulacak yere atmak da, bir ozel yetenek ister (!)
          Su topu rakibe hediye ederek, maci da verdin.

4 hafta sonra kurtuluyoruz cok sukur senden.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 29.04.2019, 10:49.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://twitter.com/MaviBordom/statu...890560512?s=19
            Olcay Sahan.

Kac yasinda adamsin.

Bu ligde sampiyonluk gormus tecrubeli bir topcusun.

O topu en son vurulacak yere atmak da, bir ozel yetenek ister (!)
            Su topu rakibe hediye ederek, maci da verdin.

4 hafta sonra kurtuluyoruz cok sukur senden.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Maç sonunda küçük bir kare ekrana geldi zaten. Ünal Hoca Olcay'a topu niye ileri vurdun diyordu.
            There is no spoon...

Yorum

• roda yerine bir sağlam forvet bir sağlam 1.93 falan stoper bir ön libero ile seneye ilk 2 ye oynarız 3 tane ilk 11 oyuncusu almamız yeterli yusuf ya da abdüş giderse onların yerine de birileri gerekebilir. Abdüşün performası ve yusufun performansının yükselmesi lazım henüz yeterli değiller.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakemlik bir şey mi yok?

Sen maçı izledin mi?

Yahu adamlar her pozisyonda bizimkilerin bileklerine çalıştılar...
                Topal denen herif kart bile görmedi, ismini unuttum fenerli bir herif direkt bileğe girdi, net kırmızı...

edit: Jailson'ın Parmak'a direkt hareketi...

Hem de daha ilk yarıda...

Nasıl hakemlik bir şey yok?
                Maçın skoruna etki edecek bir hakemlik hata yoktu bence daha önce nice eyyamlar gördüğümüz için bu saydığın hatalar deve de kulak hakem bahsettiğin gibi fb çalışsa emin ol Zargo'nun pozisyonuna penaltı çalınırdı VARA dahi gitmeden salağa anlatır gibi eli karnına yapışık ısrarla anlattı ben buna anlarmaya çalışıyorum 10 kişilik takımı yeneceksin 1 değil iki atacaksın 10 kişilik takıma hala daha hakemi konuşuyor isek suçu kendinde aramamız gerekiyor

Yorum

• Olcay arkadaşımız taç çizgisine doğru top sürse, bir faul aldırsa ya da son sürat diğer yarı sahaya doğru yardırsa ah ah ne desek boş. Oyuna da yeni girmişsin yorgun değilsin, düdük çalana kadar sende kalacak top arkadaşım, rakibe ver-me-ye-cek-sin!
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Sakın bu maçtaki beraberlik kimseyi üzmesin. Nedeni Bu kadroyla oynanan oyun galibiyeti kaçıran taraf olmak vb. Onlar düşünsün. 22 yıl da neymiş bu tamamen medya tarafından pisikolojik bir savaş başkada hiçbirşey değil. Sakın bu bizde bir defekte yol açmasın. çok şeyin kazanıldığı bir sezon geride kaldı. küllerimizle yeniden doğduk. Kırılgan anlar tecrübe gerektirebilir. o da zamanla olacak.
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçın skoruna etki edecek bir hakemlik hata yoktu bence daha önce nice eyyamlar gördüğümüz için bu saydığın hatalar deve de kulak hakem bahsettiğin gibi fb çalışsa emin ol Zargo'nun pozisyonuna penaltı çalınırdı VARA dahi gitmeden salağa anlatır gibi eli karnına yapışık ısrarla anlattı ben buna anlarmaya çalışıyorum 10 kişilik takımı yeneceksin 1 değil iki atacaksın 10 kişilik takıma hala daha hakemi konuşuyor isek suçu kendinde aramamız gerekiyor
                      Aynı fikirdeyim.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçı kalabalık bir ortamda seyretmek zorunda kaldım. Çok fazla tercih etmediğim bir durum çünkü saçma sapan yorum yapan insanlardan maça konsantre olamıyorum.

şikeciler 10 kişi kalınca ön tarafta maçı izleyen dayı bağırarak şimdi Yusuf’u al Ekuban’ı sok çekelim fişlerini bu yavşakların diye söylendi.Değişiklik gelene kadar da Ünal hocanın ne korkaklığı kaldı ne adamlığı. Maç sonunda aynı dayı öfkeyle ve yakışıksız bir üslup ile utanmazca arsız şekilde Yusuf’u ne çıkarırsın zaten öndesin çıkar Rodagelayı koy Ekuban’ı devam et senden hoca olmaz diye devam edince uçup giden galibiyete mi üzüleyim yoksa böyle yanar döner bilinçsiz taraftarımızın olduğuna mı üzüleyim bilemedim.

Kardeşim bir arkadaşının vasıtasıyla maçı statta izledi. Söylediği tek şey hoca ısrarla çıkın diye çabalamasına rağmen takım bir türlü çıkamadı sürekli geri çekildi.

Bu maçlarda Onazi’nin yokluğunu çok fazla hissediyoruz. İlk yarıda gs karşısında aldığımız net skorun en önemli mimarı Onazi. Sahipsiz kalan tüm topları topluyordu. Akşam Onazi oynamış olsaydı bu maç kesinlikle böyle olmazdı.

2011 de makina gibi işleyen takımın hocasına burada yazılanlar aklıma geliyor da Ünal hocam Allah sana sabır ve sağlık versin ateşten gömleği giydin. Bu takıma futbol oynatmayı öğrettiğin için çok teşekkür ederim.
                        "Bu maçlarda Onazi’nin yokluğunu çok fazla hissediyoruz" diyorsun

Ben bu onazi yüzünden kaybettiğimiz bir fener maçını hatırlatmak isterim ama hatırlayamazsın ctesi maçta düşünülemeyecek tek adam belki de Onazidir bu takım fiziken eziliyor sen kurtarıcı olarak düşündüğün adama bak neyse

bize sağlam bir ön libero lazım bu Parmakla olacak iş değil fizikle oynayacak ve rakibi ezecek dün BJK maçında Atiba olmasa ilk yarı paramparça olmuşlardı ama maçın skoru 4-1 rizede de aynı maç 7-2 direnç koyacak bir adam yumuşak orta sahanız zaaflarını kapatacak bir ön libero

yoksa onazi olacağına parmak olsun daha iyi en azından koşuyor
                        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olcay arkadaşımız taç çizgisine doğru top sürse, bir faul aldırsa ya da son sürat diğer yarı sahaya doğru yardırsa ah ah ne desek boş. Oyuna da yeni girmişsin yorgun değilsin, düdük çalana kadar sende kalacak top arkadaşım, rakibe ver-me-ye-cek-sin!
                          Olcay o topa vurduğunda 95. 01 di normal şartlar altında o uzaklaştırma ile bitmesi lazım maçın 95.15 te fbli oyuncu topu anca alıyor Olcay da pek suç bulmuyorum süreden haberi olup vurduğunu düşünüyorum hakem bitirmedi orası ayrı.

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olcay o topa vurduğunda 95. 01 di normal şartlar altında o uzaklaştırma ile bitmesi lazım maçın 95.15 te fbli oyuncu topu anca alıyor Olcay da pek suç bulmuyorum süreden haberi olup vurduğunu düşünüyorum hakem bitirmedi orası ayrı.
                            son top şuursuzca vurulmaz. pas açısı var üç kişi topla çıkacak, rakip geri dönmüyor zaten sen bir şans daha veriyorsun, çok büyük hata. genç bir oyuncu yapabilir ama uzatmanın uzatmaları oynanır bu statlarda bilmesi gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence normalde bitmemesi, Toure felan bir 30 sn yedi girmesi zaten.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Azıcık sakinleşince ,
                                Sosa nasıl muhteşem oynayıp hayran bıraktırdıysa
                                Antony de o kadar hayal kırıklığı yarattı.çiğ et yedi yuttu dedik, bildiğin kedi çıktı. biraz ya biraz inanç . başka istediğimiz birşey yok.gerisi zaten geliyor. Roda 26. Saniyedeki şut haricinde yok. Takım bizim ceza alanında çırpınırken gel bari. Bizi son dakikalarda kurtaracak bu ikiliydi. Uğraşmadılar, istemediler.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X