Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eline geliyor ekubanin malesef
    El yok orada vücuduna çarpıyor.

Yorum

• Allah kahretsin ya kahrolduk dün akşam..son faulde gol olacağını hissettim izlemedim anasını satıyım...

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kıyım olacak,sen sahaya taktik sunacaksın,rakip 10 kişi kalınca kurduğu düzen bozulan biri ile şampiyon falan olamazsın,rakibin berbat anında sahaya müdahale edemeyen biri ile yürümek akıl işi değil.
        Bu kadro ligdeki en nitelikli kadrolardan biriydi sezon başında,Okan veya Sergen olsa şampiyon bile yapardı.
        Takım bütünüyle topun arkasına geçtik. Şok baskınlarla rakibi surkalise edip önemli pozisyonlara girdik. Bizden on kat daha puana ihtiyacı olup 40 bin taraftarı önünde 75 dakika rakibi bu denli bozan başka bir büyük takım yok. 22 yil önce bunlari sahalarinda duman ettigimiz mactan 1 gun once macin bilet parasini kazanmak icin bit pazarinda 1 tezgah simit satmis ben o günden beri bu stadda seyircili oynanan hic bir maci kacirmadim, oyuncularimizin bu stadda kazanamama streslerini yerinde defalarca hissettim. Nitekim dün yine dejavu senaryosunu gencecik cocuklar son saniyeye kadar engellemeye calisti fakat olmadi canlari sagolsun kolay degil. Bu kadronun deger katan oyuncularinin buyuk kismi alt yapidan ve yeni transferlerden geldi. Gecmis donem transferlerinin 2-3 harici gerisi osuruk. Baskandan Allah razi olsun sicmik 3 heriften kurtarinca takım bir şeye benzedi. Okanlarla Sergen ler gelsin bir büyük takım çalıştırsinlar görelim façalarını.

Yorum

• şu takıma iki tane lider oyuncu şart melo song tarzında sürekli arayan yılmayan orta sahamızda ön libero yok. dün bir iyi bir ön libero olsaydı rahat gecerdik. sagolsun ünal hocada orta sahayı boşalttı
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bursa bugun maci alsaydi ciddi ciddi yusuf yusuf olcakdi şikeciler bursa kendi ayagina sıktı şikecileride kurtardi ..altda ki takimlar birbirleri ile oynayacak kurtarir şikeciler her turlu..bursanin isi cok zor artik..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu maçta hakemlik durum yok bence hakem güzel bir maç yönetti art niyetli bir yönetim olsa Zorgo'nun son dakikada elini kapatmasýna raðmen penaltý verirdi hakem vara gitmeden karar verdi ve maç daha 1-0'dý biz ne eyyamlar gördük yalan yok ben kesin penaltý verecek dedim ama þaþýrttý beni Cücü
              Keske penalti verseydi sonra var incelemesinden ofsayt karari ciksaydi.

Yorum

• hakemlik durum yok biz malız.

Yorum

• 3 puanı hiç hak etmedik. Hakemlik bir şey yok gayet iyi yönetti maçı. Rakip 10 kişi kalmış ve çok etkisizler, üstelik en önemli iki defans oyuncusu sarı kart yemiş,sen son 20 dakika sırf savunma yapıyorsun. Onu da düzgün yapamıyorsun.

Bu sezon ne zaman geriye yaslandıysak hep etkisiz olduk. Bu takım savunma yapacak oyuncu şablonuna sahip değil, topa sahip olunca etkili oluyoruz.

Biz maçın son anlarında Sosa hariç mücadele etmedik. Bitmiş tükenmiş şikecilere zorla gol arttırdık.

Hocanın kararları çok geç ama doğruydu.

Bu sezon ders çıkarma sezonu olur ve seneye bu tür maçları daha iyi kaldırırız inşallah.

Gesendet von meinem MI 5s mit Tapatalk

Yorum

• Sadece bir tane oyuncumuz eksikti. Yusuf'un yerine girip oyunu devam ettirebilecek adamımız yok. Orada denge unsuru olabilecek bir orta saha girmeliydi ama yok. Kesici yok hava topu alacak uzunun yok. Haksızlık etmeyin kimseye. Son anlardaki puan kayıplarının major sebebi budur. Kısmet şanssızlık iki, teknik kararlar üçüncü sırada bana göre.

Yorum

• İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece bir tane oyuncumuz eksikti. Yusuf'un yerine girip oyunu devam ettirebilecek adamımız yok. Orada denge unsuru olabilecek bir orta saha girmeliydi ama yok. Kesici yok hava topu alacak uzunun yok. Haksızlık etmeyin kimseye. Son anlardaki puan kayıplarının major sebebi budur. Kısmet şanssızlık iki, teknik kararlar üçüncü sırada bana göre.
                      Alt yapı ortasaha kaynıyor. Hocanın yanında oturan genç 2 hafta önce topu tavana dikti. Cesaret edip sahaya sürebilmek mesele

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        El yok orada vücuduna çarpıyor.
                        Elini yaliyor gibi gordum yakinini bulamadim

Cok bakmistim ama?

Yorum

• Ayrıca bu macta dirar sag baldıra basıyor bizim novakın olabilir macın 15.dk sı filan görüntüsü olan var mı?

Dk 19.18 de dirar novak a temas etmıs bence sarı kart ama kırmızı olmazmıs net.
                          En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 28.04.2019, 21:23.

Yorum

• Maçı kalabalık bir ortamda seyretmek zorunda kaldım. Çok fazla tercih etmediğim bir durum çünkü saçma sapan yorum yapan insanlardan maça konsantre olamıyorum.

şikeciler 10 kişi kalınca ön tarafta maçı izleyen dayı bağırarak şimdi Yusuf’u al Ekuban’ı sok çekelim fişlerini bu yavşakların diye söylendi.Değişiklik gelene kadar da Ünal hocanın ne korkaklığı kaldı ne adamlığı. Maç sonunda aynı dayı öfkeyle ve yakışıksız bir üslup ile utanmazca arsız şekilde Yusuf’u ne çıkarırsın zaten öndesin çıkar Rodagelayı koy Ekuban’ı devam et senden hoca olmaz diye devam edince uçup giden galibiyete mi üzüleyim yoksa böyle yanar döner bilinçsiz taraftarımızın olduğuna mı üzüleyim bilemedim.

Kardeşim bir arkadaşının vasıtasıyla maçı statta izledi. Söylediği tek şey hoca ısrarla çıkın diye çabalamasına rağmen takım bir türlü çıkamadı sürekli geri çekildi.

Bu maçlarda Onazi’nin yokluğunu çok fazla hissediyoruz. İlk yarıda gs karşısında aldığımız net skorun en önemli mimarı Onazi. Sahipsiz kalan tüm topları topluyordu. Akşam Onazi oynamış olsaydı bu maç kesinlikle böyle olmazdı.

2011 de makina gibi işleyen takımın hocasına burada yazılanlar aklıma geliyor da Ünal hocam Allah sana sabır ve sağlık versin ateşten gömleği giydin. Bu takıma futbol oynatmayı öğrettiğin için çok teşekkür ederim.
                            En son Sezgin Öztürk tarafından düzenlendi; 28.04.2019, 19:59.
                            Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Doğru pas oyunu, sahaiçi yerleşimi yok.

Hüseyin, Houseini, Novak, Abdülkadir Parmak topla mesafe kateden isimler değil.

Dolayısı ile hücum oyuncularını suçlamak abesttir

Örnek vermek gerekirsek Lyunduma ve Marcao'nun gelmesiyle

Çöp denilen Belhanda, Feghouli ve Onyekuru'ya nasıl seviye atlattığını gördük.
                              O zaman novak bu takımın sol beki midir? Digerleri genç tamam ama novak? Bir bindirme yapıp topla hucum pereira gibi topun bizde kalmasına katkı saglayabilirdi..

Hosseini ve Huseyinle ilgili dediklerine katılmıyorum çünkü ayakları topla dribblingleri yaşla çok alakalı bir şey.. Zaman lazım onlar için

Novakın bazı yaptıklarına minnettarım ve eger ki tek ayagı kotu olan o olabilr kabulumdur ama bazen aklıma geliyor
                              En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 28.04.2019, 20:00.

Yorum

• bu takımı böyle oynatan, hiç bir maçta ezdirmeyen, gençlere şans veren, ismini bilmediğimiz adamları alıp 11 oynatan, transfer cezası alıp üstüne burak,onur,kucka,onazi gibi üst düzey oyuncular gitmesine rağmen takımı toparlayan, ciddi hakem hatalarına ve son saniye kayıplarına rağmen hala daha şl yi kovalayan bir takım yaratan Ünal hocamı tebrik ediyorum

bu çocuklar genç ve tecrübesiz

helal olsun size

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X