Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 28. Hafta | Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf Erdoğan hayatının maçını oynadı fakat takımıyla beraber küme düştü. PTT liginde başarılar.

Uşaklar kötü de oynasa kazanmasını bildi. Üstümüzde ki götten ballılar haftalardir haybeye kazanıyor, kargayi geçeriz de galtaksaray zor.

Yorum

• Yusuf Yazıcı'yı milli maçta izlemişsinizdir.
      Oyuna girdi geniş alanlarda pek bişey yapamadı aslında kendisine topta vermediler pek.
      Fakat oyunu rakip kaleye yıkınca milli takım,kalabalık içerisinde al-ver yapıp hemen pozisyon buldu Yusuf.
      Yusuf böyle bir oyuncu.
      Adam geçme,dripling gibi yetenekleri çok kısıtlı olan,aksine basit oyunda çok yüksek potansiyeli olan,sıkışık bölgelerden pas alışverişiyle çıkabilen,tek dokunuşlarıyla oyunun akışını kesmeden devam eden,müthiş oyun zekası ve kilit pas yeteneği olan bi oyuncudur.
      Maalesef ki popülist yaklaşımlar,Yusuf gol atsın,serbest vuruştan atsın,kornerden atsın,40 metreden atsın,50 metreden atsın şeklindeki yönlendirmeler bu çocuğa asli işlerini ve en doğru yaptığı şeyleri unutturmaya başladı.
      Yusuf 40 metreden atınca biz üzülecekmiyiz?
      Geyette gurur duyarız tamam ama esas mesele o değil ki.
      Esas mesele bu çocuktan olmadığı bi şeyi beklemek.
      Adam geçsin.
      Geçemiyor kardeşim belki ilerde geçer ama ge-çe-mi-yorrrrr.
      Dripling yapsın.
      Yapamıyor kardeşim ya-pa-mı-yor.
      Yahu nedir bu popülizm?
      Bu çocuğun ilk A takıma katıldığı zamanı hatırlayın.
      Zekasına hayrandım.
      Olcayla uyumuna hayrandım.
      Al-ver oyunundaki başarısına hayrandım.
      Dar alanlardaki paslaşmasına ve o dar alanlardan pas trafiğiyle minik üçgenlerle çıkışlarına hayrandım.
      Oyun görüşüne hayrandım
      Akıcı oyununa hayrandım.
      Kimse kimseye kızmasın.
      Bu çocuğu bu hale popülist beklentiler soktu.
      Gol atsın,şut çeksin,serbest vuruştan atsın,kornerden atsın hatta stadın dışından atsın.
      Nedir bu yaa.
      En iyi yaptığı işlerde köreldi.
      Potansiyelini bilmesem tek kelime yazmam şuraya Yusuf için.
      El birliğiyle bu çocuğuda yeni bir Yusuf Erdoğan olmaya itiyorlar maalesef.
      Şimdi elimizde 40 metre top sürüp duvara çarpıp geri dönen,rakiplerin içinden geçmeye çalışan,akan oyunu durduran,arkadaşlarına yaklaşmayan yada daha az yaklaşan,al ver yapmayan yada daha az yapan,topu akitmaktan çok topun üzerine gereksiz basan,rakipten top kazanmak yerine top kaybeden,kötü oynasa bile oyundan çıkarılamayan bi Yusuf var.
      Mübarek olsun.
      Bunu bizim popülist yaklaşımımız yaptı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf Erdoğan hayatının maçını oynadı fakat takımıyla beraber küme düştü. PTT liginde başarılar.

Uşaklar kötü de oynasa kazanmasını bildi. Üstümüzde ki götten ballılar haftalardir haybeye kazanıyor, kargayi geçeriz de galtaksaray zor.
        3.lü olmak icin kalan 6 macin 5 ini kazanmamiz gerekecek.

Bunu basarmamiz münkünmü bence evet ama kolay degil
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• iyi oynamayarak kazanmakta önemli bu maçta bunu gerçekleştirdik..seriyi devam ettirmek açısından önemliydi moral motivasyon üst seviyede kaldı..takımı tebrik ediyorum haftasonumuzu güzel geçirmeye sebep oldular..

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim sen anlamadın sanırsam diğerleri derken zaten korner ve frikileri yusuf atıyor ben yusuf un asist ve gol anlamında icraati yok demek istedim
            Geçen sene 10 gol 10 asisit yaptı yine bu boş laflar ediliyordu. Milletin agzinin suyu akiyor Yusuf diye,bizim taraftar beğenmiyor. Çok komik taraftar kitlemiz var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hakemler galip geldiğimiz maçları hep güzel uzatıyor bunların alayı şerefsiz. Hangi Bizans takımın maçını 10 dak uzattı galip durumdayken
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• abdulkadırın golu spor medyasına feguli nın golunu hatırlattı .
                Bana ise abdulkadirin alt yapıda iken attıgı golü hatırlattı .
                61

Yorum

• Şu penaltıları köşeye yerden sert vursalar kalecilerin çıkarma şansı yok. Eleme maçı oynasak iş penaltılara kalsa demek halimiz harap, takım penaltı atamıyor. Takıma penaltı çalıştırmak lazım.

Yorum

• Sosa maçı tam anlamıyla katletti ama 1-2 kişi buna değindi. Ama Yusuf’a, Hüseyin’e geldi mi maşallah cellat kesiliyor millet.

Hüseyin hata yaptı ama gol öncesi attığı topla ve çok kritik hızlı müdahaleleriyle üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.

Yusuf yine çok yüksek pas isabetiyle oynadı(%90 üzeri) Ve Sosa-Parmak’a çok yardım etti. Bu yaşına rağmen gerçekten büyük özveri gösteriyor.

Yusuf’un kullandığı bölgeler;

2A8B32CF-15A4-4DFC-97FC-FDB99B06E5AE.jpg

Sosa bütün maç aldığı topları rakibe atmanın dışında bir de penaltıyı kaçırıp tüy dikmiş oldu.

Bunu kimseye çatmak için söylemiyorum ama kendi çocuklarımıza niye haksızlık ediyoruz bunu anlamıyorum?

Yusuf mental olarak güçlü bi çocuk ama Ömür öyle değil, daha yakın zamanda ropörtaj verdi ve taraftarın tepkilerinden ne kadar üzüldüğünü ifade etti. O çocuğa o açıklamaları yaptırdığımız için vicdanımızın sızlaması lazım aslında. Bakın sakatlığı atlatınca neler yaptı dün.

Bursa’lı topçuların çaresizliğini gördünüz mü? Resmen ezdi geçti bütün bir rakip sahayı kullandı. Topu ordan oraya pire gibi taşıdı durdu. Sanat eseri bir de gol attı.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok kotu oynadik bence.
                      Malatya ile bu oyuncu toplulugunun hesabi var.
                      O macta Allah yardimcisi olsun Malatyasporun.

Hayirlisiyla onu da 3 puan ile gececegiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      aslında genele yazıyorumda kötü oynadık lafı sizden alıntı olsun..

bu kötü oynadık olayı yanlış aslında

başak maçından sonra uğur meleke doğru oyun - iyi oyunu yendi demişti..

biz bu maçta ilk yarıda doğru oynadık(bu arada sadece ilk yarıyı izledim)
                      iki defa stoperlerimizin bireysel hatası dışında pozisyon vermedik..

direkten dönen topumuz ve gol aradığımız birkaç pozisyon vardı..

Yusuf Yazıcıda gayet iyi oynadı bence
                      hemde o ne biçim sol ayak
                      adrese teslim ortalar
                      topu resmen atmak istediği noktaya atıyor
                      bu kadar net bir sol ayağa sahip şuanda türkiye liginde futbolcu hatırlamıyorum
                      malatyalı alexsiçi çok övdüler iki gs maçını izledim adam hiçbirşey yapamadı..

kusura bakmayın da bu taraftarlada işimiz zor
                      futbolu sadece gol ve asist zanneden birdolu adam var

niye böyle konuşuyorum diyorsanız
                      roda pelatı atınca
                      atmasın sosa atsın dendi
                      sosa kaçırınca şimdi ibanez atsın diyorlar
                      ibanez eskiden çöptü şimdi hem penaltı atsın hem duran topları kullansın oldu

bu anlayışla hiçbiryere varamayız
                      Abdüş için bile hemen satalım elimizde patlayacak yorumu yapılıyordu
                      şimdi oklar Yazıcıya döndü..

böyle olmaz gol de kaçar maçta kaybedilir oyuna ve takıma katkısına bakacaksın
                      bir metreden gol atamayan aguero lar messi ler ne adamlar gördüm

ha bu arada ilk yarı az pozisyona girmemiz ile ilgili şunu söyliyim
                      çok uzun bir süre Trabzonspor maçlarında birçok pozisyona giren
                      ama karşı kalecileri kahraman yapan
                      ve maçın sonundada kaybeden takım olurdu..

siz hala aynı oyunu istiyorsunuz
                      hızlı ve düzensiz hücum yapacaz
                      şut çekecez kaleye yakın gidecek
                      abovvvvvv ne oynadık diyecez
                      sonuç
                      sonuçta kaybedecez

sebebi hızlı ve düzensiz oyunda
                      takım boyu uzayacak hücum hattı ile defans bloğu kopacak
                      biz saldırırken rakip 2 tane sıkıştırdımı
                      geçmiş olsun uğraş dur

ondan sonra rakip teknik direktör bize bazı yerleri ile gülerken bizde
                      kendi teknik direktörümüzü eleştirip ya hiç futboldan anlamıyor bunu değiştirelim diyecez..

bu döngü bu paradoks hiç değişmiyor ne kadar yazsakta söylesekte itibar görmüyor..
                      ama kulüp olarak kaybetmeye devam ediyoruz ve öyle görünüyorki bu bitmeyecek..
                      En son alperrr tarafından düzenlendi; 13.04.2019, 15:07.
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Kötü oyun, iyi galibiyet.
                        Tebrikler Takım...

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen sene 10 gol 10 asisit yaptı yine bu boş laflar ediliyordu. Milletin agzinin suyu akiyor Yusuf diye,bizim taraftar beğenmiyor. Çok komik taraftar kitlemiz var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          müdür geçmişe mazi derler diye bir söz vardır adı üstünde zaten geçmiş futbolda dün yoktur bugün ve yarın vardır bende diyorumki yusuf yazıcı bu sene satıldı satıldı yoksa nasılski sen yusf erdoğan için büyük futbolcu diyordun yusuf yazıcıda onun izinden devem eder

Yorum

• İç saha ve deplasmanda kazanma alışkanlığını sürdürmek güzel. Rakip senden korkacak
                            Kalan maçlara 2.6 milyon gözüyle bakacaksın. Galibiyet hem para hem de oyuncuların piyasa yapması demek

Yorum

• 1 puanın bile değerli olduğu alt sıra takımlarının hepsini yeniyoruz. Bakıldığında iyi sonuç.
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Yusuf için boşuna 9,5 numara demiyoruz...

Yusuf forcettif

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X