Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 28. Hafta | Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Macin tamamini 2 defa izledim. Yusuf 5-6 tane mukemmel ortalar acmis. Burak ya da novak gibi kafa vuracak adamlar olmadigi icin hepsi bosa gitmis. Huseyin turkmeninde hatalarina ragmen mukemmel mudahaleleri var. Ama mac sirasinda bu iki genc icin baya kotu yorumlar vardi burada.

Yorum

• Yorum

• bence en mantıklısı ortaya yukarı atmak kaleciler hertürlü bir kenara atlıyor.
          atlarkende ayaklar orta kısma geliyor oda seviyesi maksimum 1 metre olacağı için orta yukarısı maksimum golün olabileceği yerdir.
          her futbol maçında penaltı olduğunda aynı şekilde düşünüyordum ve şuana kadar izlediğim 500 penaltı izlediysem kalecinin ortada durduğu penaltı en fazla %10-%15dir. oda tercihden ziyade kalecinin kilitlenmesi ve kıpırdayamaması oldu.
          amatör bir kaleci olarak yorumum budur

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu penaltıları köşeye yerden sert vursalar kalecilerin çıkarma şansı yok. Eleme maçı oynasak iş penaltılara kalsa demek halimiz harap, takım penaltı atamıyor. Takıma penaltı çalıştırmak lazım.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• hüseyin maçın ilk yarısında çok kötüydü sürekli pas hatası yaptı rakip değerlendirse şuan hüseyine linç vardı
            yusuf ise sürekli maçın içinde olamıyor kopuk kopuk oynuyor. ortaları iyi diyoruz ama gol olmadıktan sonra pek önemi yok. orta olmuyorsa yerden ikili oyun oynarsın ama onu yusufta göremedim bu maç. 10 numara oynayan birisi için üretkenliği olmayan çok kötü bir maçtı.

İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Macin tamamini 2 defa izledim. Yusuf 5-6 tane mukemmel ortalar acmis. Burak ya da novak gibi kafa vuracak adamlar olmadigi icin hepsi bosa gitmis. Huseyin turkmeninde hatalarina ragmen mukemmel mudahaleleri var. Ama mac sirasinda bu iki genc icin baya kotu yorumlar vardi burada.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Pas oyunumuzu uygulayamadan kazandık bu önemli bir arti, bunun temel etkenleri A.Omur ve Bursa'nın becerili oyuncu eksikliği oldu.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://twitter.com/efecinho/status/...534941184?s=19

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Elimizdeki kadro en iyi bu oyunu oynar.
                Bunu demek istiyorum hep.
                Bu oyunu 90 dk ya ne kadar yayarsak,
                Bu oyunu sezon içerisinde ne kadar çok maça yayarsak,
                Bu sistemi A takımdan minik takıma hatta pilot takıma kadar ne kadar çok tabana yayarsak,
                Eksik kaldığımız noktaları bu sisteme göre transferler yaparak doldurursak,
                Coğrafyamızda yaşayan fiziki yapısı, anatomik yapısı genelde çabukluk ve teknik bakımdan üstün olan,boyu kısa fakat yetenekleri çok üst düzey,
                potansiyelinin önü çok açık olan futbolcu kaynağına(Soner Boz,Hamdi Aslan,GökdenizKaradeniz,Parmak,Abdüş,Murat Cem vesaire. sistemsizlikten dolayı harcanıp giden yetenekleri saymıyorum bile ) hitap eden bir yapı oluşturur ve bunda "Israr" edersek başarıda gelir.
                Bu çözüm hem özgün,hem ucuz,hem yerli hem milli hem ülke futbolunun hayrına olur.
                Bunun üzerine teknolojik gelişimleri ve bilimselliği ekleyince ortaya dünya futbolcularından aşağı kalmayacak futbolcu kaynağı çıkar.

Yorum

• Link eksik olmuş. http://www.futbolakademi.net/2019/04/analiz-bursaspor-0-1-trabzonspor.html

Diziliş zaten niye istediğimiz oyunu oynayamadığımızı gösteriyor. Stoperler çok uzak ve Parmak bölgesini boşaltmış.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Link eksik olmuþ. http://www.futbolakademi.net/2019/04/analiz-bursaspor-0-1-trabzonspor.html

Dizilis zaten niye istedigimiz oyunu oynayamadigimizi gösteriyor. Stoperler çok uzak ve Parmak bölgesini bosaltmis.
                    Parmak'in bolgesi orasi. ilk yari ikinci yari sosa ile onlu arkali yer degistirdikleri icin ortalama pozisyonda uste uste biniyorlar.
                    En son artvints tarafından düzenlendi; 14.04.2019, 15:05.

Yorum

• Bu macta omur yusuf parmak huseyin tecrubeli oyuncularimiz olcay, ekuban, nwakeme, sosa ve hosseini'den daha kotu oynamadi. Ama elestiriler genc oyuncular uzerinde yogunlasiyor. Bu cifte standart oluyor cogu zaman. Bu macta yasanan sorunlar sistem ile alakali. Bireysel sorunlar agirlikta degildi. Belki huseyin'in hatalarini sayabiliriz. Benzer hatalari hosseini de yapti ama pozisyona donusmedi. Huseyin'in pozitif taraflari da vardi.

Macta en cok hata yapan sosa'ydi. Belki cok yuk binmis olabilir, baski altinda insiyatif aldigi icin hatalar yapmis olabilir ama pas isabeti kalitesinin altinda kaldi ustune de penalti kacirdi.

Yorum

• Hüseyin çok bam güm oynuyor top ilişki kalitesi daha genç oldugu icin eksik. Halbuki en azından sol stoperine pas verebilir ama.panikle ortaya paslar şişirme oluyor eksigini kapatmalı.. Topu Hosseini sokabilir oyuna

Yorum

• Hüseyin çok bam güm oynuyor top ilişki kalitesi daha genç oldugu icin eksik. Halbuki en azından sol stoperine pas verebilir ama.panikle ortaya paslar şişirme oluyor eksigini kapatmalı.. Topu Hosseini sokabilir oyuna

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3.lü olmak icin kalan 6 macin 5 ini kazanmamiz gerekecek.

Bunu basarmamiz münkünmü bence evet ama kolay degil
                            Fenerin aşağıyla bağlantısı kalmazsa 6 maçı da kazanacağız inşallah.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu penaltıları köşeye yerden sert vursalar kalecilerin çıkarma şansı yok. Eleme maçı oynasak iş penaltılara kalsa demek halimiz harap, takım penaltı atamıyor. Takıma penaltı çalıştırmak lazım.
                              Hami'den sonra penaltıcı bulamadık.

2010-2011'de TS-FB maçında Colman'ın kaçırdığı penaltıdan bu yana ne çok penaltı kaçırdık, bunların cezasını çok çektik, hala çekiyoruz.

ANTRENMANLARDA PENALTI ÇALIŞTIRMASI LAZIM ÜNAL'IN
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Her şeyi hakkını vererek yapalım; eleştiriyi de öyle...

Vaktim olsa tek tek incelemek isterdim ama o kadar vaktim yok. O yüzden eleştirilerin yoğunlaştığı olay ve isimlere değineceğim kendi bakış açımdan...

1- Hüseyin: Vasat seviyesindeydi. Yerin dibine sokmaya gerek yok. Hatalar da yaptı, kritik müdahaleler de yaptı. Gol öncesi attığı pası da ligde atabilecek 2-3 stoper ya vardır ya yoktur. Kötü oyunlar da tecrübeye katkıdır. Bu çocuk daha 19 yaşında.

2- Sosa: Maç içinde ben de kızdım kendisine. Penaltıyı da kaçırınca çıldırttı hatta ama bu işin görünen yüzü. Maç boyu 14 ikili mücadele kazanmış. Sosa'nın tarzındaki ve yaşındaki bir adam için bu inanılmaz bir olay. Hem bu kadar temaslı oyun oynayıp hem de düzgün top dağıtması beklenemez. Üstelik maçın iki devresi de abartılı uzatıldı. Mücadele yükünün doğru dağıldığı bir oyunda bu performansı göstermeyecektir.

3- Takım oyunu: Biz Bursa maçında alışkın olduğumuz oyunu oynayamadık ama kötü de oynamadık. Ben de hoşlanmıyorum topun rakibe verilmesinden, yalnız Bursa'ya neredeyse pozisyon vermedik ki bu bizim açımızdan bir artıdır. Öte yandan Aytaç-Badji-Saviet orta sahasından hakemin de yardımlarıyla dayak yedik resmen. Bu adam yiyen kurguya hakem de müsaade edince direnmek çok zor. Ligde bunu yapabilecek takım da pek yok. Temaslı oyunu pasla kıramazsan -ki kıramadık- bu herifler kralını alır teke tekte İkinci yarı da Ömür'ün girişi zaten grafiği bizim lehimize çevirdi ve can havliyle saldıran Bursa deplasmanından istediğimizi alıp dönmüş olduk.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X