Son 4 rakibin 3'ü lige tutunma adına en kritik sınavlari bizle oynadıkları maclarda verdi. Zorluk derecesi ve hayati önemi yüksek maçlarda özellikle son haftalarda çok iyi futbol falan bekleyenler Premier ligi takip etsin. Takım bunca şerefsizlik ve ayak oyunlarına rağmen ayakta durabiliyorsa takım gibi takım olduğu içindir. Üstümüzdeki puştlar bir kaç hafta üst üste puan kaybı yaşasın onları da yakalayıp geçecez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık daha neler küme düşen takımdan az parlayan adammi toplayacağız .
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen 37 yaşındaElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış bir düşünce
Seneye hem kupa hem avrupa hemde ligde oynayacağız. Egemen tecrübesiyle çok şey katar.13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemenden geçti ama Yalçın Ayhan bu konuda aranılan adam olur. Koşa koşa gelir ikinci baharını yaşar bizde
Yorum
-
-
her mağlubiyet de burada olup Agaogluna laf atan galibiyet de yazmaması ilginç. Bunlar Trabzonspor mağlubiyet olsun diye dua eden Trabzon düşmanları. Şikebahcelir den varki yok maçı iyi mi oynadık hayır ama 3 puanı aldık hocamız ibanez batuhan sevdasından vazgecmeli artıkYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Nedir bu Egemen muhabbeti tamam sağlam bir stoperimiz yok ama Egemen olacağına Yumlu olsun daha iyi neyse benim dikkat çekmek istediğim konu koca erzurumda sadece oynamayan Egemeni mi gözleriniz aradı
Orta sahamızı hallaç pamuğu gibi atan Gabriel Obertan ı görmediniz mi Onazinin yerinde hiç düşünmediniz mi o zaman siz hiç maça bakmamışsınızEkli dosyalar@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir bu Egemen muhabbeti tamam sağlam bir stoperimiz yok ama Egemen olacağına Yumlu olsun daha iyi neyse benim dikkat çekmek istediğim konu koca erzurumda sadece oynamayan Egemeni mi gözleriniz aradı
Orta sahamızı hallaç pamuğu gibi atan Gabriel Obertan ı görmediniz mi Onazinin yerinde hiç düşünmediniz mi o zaman siz hiç maça bakmamışsınız
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi’nin yerinde oynamıyor ki.@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamı Sosa ile arkalı önlü oynatacaksın orta sahada level atlarız fiziği çok sağlam ve topla iyi gidiyor seneye muhtemelen Yusufu okuturlar onun boşluğunu doldurabilecek tek adam
Obertan bu takımda ikinci bir Nwakaeme vakası olur..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleObertan'ı ben de istiyorum..Dediğin gibi arkalı önlü oynatacaksın Sosa'nın yanına dinamik atlet bir 6 numara transferi yaparsak da kaymaklı kadayıf olur..
Obertan bu takımda ikinci bir Nwakaeme vakası olur..En son nakzo tarafından düzenlendi; 20.03.2019, 23:27.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum