Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli arada mutlaka hazırlık maçı yapmalı sakatlıklardan dönen oyunculara maç temposu kazandırmalıyız!!
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Erman Toroğlu: "Nwakaeme normal bir insan değil , insan makine karışımı tuhaf bir adam."
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok akılsız top oynadık ilk yarı özellikle.. top bizim stoperlerdeyken rakip hiç baskı yapmadı ama buna rağmen biz geride yan pas yapıp rakibi üstümüze çekmek yerine topu ileri şişirip sürekli top kayıpları yaptık.. çıkarken kaptırdığımız topların hepsi kalemizde sonlandı.. halbuki rakibin 3 puana çok ihtiyacı varken sabırlı olmalı gerekirse kaleciyi de kullanıp geride top çevirmeliydik.. aynı şeyi onlar çok iyi yaptılar..
        Zaten ikinci yarı senin bahsettiğin gibi oynayınca iş düzeldi.
        İlk yarı çıkarken kaptırdığımız toplarda aslında gollük atakların başlangıcı olacak çok tehlikeli olabilecek toplardı ama çıkarken kaptırdığımız için dönüp bizim kalede gol oluyordu nerdeyse.
        İşte bu nokta da Yusuf faydalı oluyor bunu maalesef anlatamıyoruz ama bir kez daha anlatayım.
        Evet doğru Bu çıkışları Yusuf'la hızlı bir şekilde yapabiliyoruz çünki Yusuf topu "hızlı" süren bi oyuncu.
        Sosa bunu Yusuf kadar iyi yapamaz bi kere yaşı,enerjisi ve temposu yetmez buna.
        Zira biz bir maçta bu çıkışları ve akabinde ki dönüşleri defalarca yaptığımız için bu takımda koşu,kondisyon ve mevkisel durumundan dolayı buna ancak Yusuf'un gücü yeter.
        Fakat ben hep şunu istiyorum.
        Çok iyi anlatamıyorum belki ama Yusuf bu çıkışı yaptıktan sonra topu kaybetmeden,frene basmadan,rakip defansı yerleştirmeden hatta önündeki oyuncularıda yöneterek topu en doğru yere aktararak pozisyonu neticelendirebilmeli.
        Ha gerekirse tabi ki şut atmalı(fb maçındaki gibi)
        Fakat önceliği kesinlikle oluşturduğu pozisyonu sonuna kadar yapılandırmak olmalı,topu gerektiği kadar sürmeli,zamanında ayağından çıkarmalı,pas tercihlerini kadroya ilk girdiği zamanlardaki gibi daha önce bunu başarabildiğini bize gösterdiği gibi yapabilmeli.
        Bunu çok basit bi şekilde yapacak gücü ve yeteneği var ve sorunu mental.
        Adamların içinden geçme gibi bir yeteneğin futbolda olmadığını öğrenmesi lazım.
        Özetle o akılcı oyunu oynayacak yetenekler elimizde var fakat mental sıkıntıları aşamıyoruz maalesef...

Yorum

• Evet Arkdaşlar binbir sıkıntıyı aşarak en sonuunda Erzurumspor tarafında maçı staddan izledim.

Genel olarak şöyle özetleyebilirim. Takımımız bu kısıtlı kadro ile nasıl bu puanları alıyor diye lalırıyoruz bazenç. Bugün bunun sebebini daha iyi anladım. Belki her mevkide yeterli oyuncumuz yok ama SOSA-EKUBAN-NVAKAME-A.PARMAK-NOVAK-ve hatta UĞURCAN ve HÜSEYİN gerçekten kaliteli ayaklar. Takımı bu adamlar taşıyor.

SOSA tam bir kaptandı. PAzubant çok yakışmış. Pas alışverişini iyi yaptı.
          EKUBAN müthiş top taşıdı. Erzurum defansını dağıttı.
          NWAKAME yeminle dalga geçti rakiple. Sahanın yıldızıydı.

Ve AMİRİ tam bir fiyasko. Defalarca topu ayağında geveledi ve gereksiz top kayıpları yaptı. yerine giren Olcay sadece savunmaya katkı sağladı.

TS için güzel bir maç oldu. ERzurum tribününden olsa da TS'u canlı izlemek güzeldi. HAkedilen bir 3 puan denilebilir.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Sosa çıkınca kaptanlık bandını Olcay taktı sanırım.. sahi bu adamı neden kadro dışı bırakmıştılar??
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Maç öncesi ve sonrası hangi futbolcularımız konuştu. Bunları dinlemeyi seviyorum ama bein sitesinde bulamıyorum
              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Bu kadar berbat futbol oynanırdı ancak gerçi ben beraberlik bekliyordum galip geldik.

Oynadığımız futbol rezildi o ayrı
                .

Yorum

• maçın adamı ekubandı

Yorum

• Gel de kaçırılan galibiyetlere yanma...

Yorum

• Biz kötü oynadik diyecektim bjk oynamadan kazaninca birşey demiyorum

Yorum

• obertan, sehic ve egemen alınabilir. zaten küme düştüler.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bizim kötü oynamamızdan ziyade Erzurum çok iyi oynadı ilerde bastılar iyi yüklendiler ama bitiricilik kısmında felaketleri.

Haketmişti Erzurum maçı inşallah ligte kalırlar.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Sadece 90.dakikalarda gol yediğimiz Bursa-Bjk-A.Gücü-Kasımpaşa maçlarında galip gelseydik 8 puanımız daha olacaktı. Çok bariz hakem hatasıyla gol yediğimiz bir sivas maçı var mesela.

Şu an rahatlıkla 50-55 arası puanımız vardı. Bu takım saygıyı hak ediyor. Hocasıyla ve bütün gücüyle mücadele etmeye çalışan futbolcularla.

O kadar da eksiğimiz var.

Gurur duyuyorum..
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              obertan, sehic ve egemen alınabilir. zaten küme düştüler.
                              Sehic belki fazla olabilir ama Obertan ile Egemen on numara olur.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Önemli bir üç puan kazanıp milli takım arasına moralli giriş yapmış olduk.

Maça gelirsek rakip daha iyi başladı daha agresif oynayan,daha çok koşan,ikili mücadelelerde daha sağlam kalan taraf idi fakat güçlerini ekonomik kullanamadıkları ikinci yarıda ortaya çıktı ve erken yoruldular.Bizim açımızdan bakarsak önce rakibi yorduk ikinci yarıda sonuca gitmiş olduk.

Bireysel birkaç performans değerlendirirsek;

Antony hücum bölgesinde hem doğru oynayan hemde topu iyi kullanan görüntüsüyle yine ön plana çıktı.Gollerine devam ederek çıkışını sürdürdü.

Ekuban gücünü tam doğru şekilde kullanamasa da topla driblingleri takıma büyük güç katıyor fakat gol vuruşlarını tekrar eski haline döndürmesi lazım en son başakşehir maçında güzel net gol vuruşu yaptı ondan sonra vuruşlarında ciddi düşüş oldu.Gol vuruşlarına daha çok konsantre olmalı.

Hugoya gelirsek kalsa mı gitse mi diye ikilem yaşadığım bir oyuncu yönetimin sağlam bir santrafor alacak gücü olacağını bilsem hemen gitsin derim çünkü fizik gücü olarak ihtiyaçlara cevap veremiyor,gol vuruşları iyi olsa da bize çok daha iyisi gerekiyor ama yeterli bütçe yoksa bir yıl daha devam edip transfer bütçesini stoper ve merkez orta sahaya kullanabiliriz.

Abdülkadir; merkezde oynadığı en kötü maç buydu,ikili mücadelelerde çok zayıf kaldı,top kayıpları yaptı ama yine de iyi mücadele etti her yere yardıma gitti.

Sosa önceki maçlardan daha iyidi hücuma kilit pas denemeleri oldu ama daha da iyi olmalı.

Vahid; Böyle oynayacağını tahmin ediyordum çünkü son maçlarda fiziksel ve mental açıdan çok kötüydü o yüzden ben olcayla başlayalım demiştim fakat olcay da fiziksel açıdan pek iyi görünmedi kısacası al birini vur ötekine

Uğurcan bu maçta yer tutuşlarıyla ön plana çıktı,topları mıknatıs gibi üzerine çekti galibiyette yine önemli pay sahibi oldu.

Hüseyin Türkmen ise ilk yarı on üzerinden beşlik ikinci yarı ise on üzerinden sekizlik performans sergiledi çok kritik hamleler yaptı.

Novak da doğru zamanda doğru işler yaptı.Görevini iyi yaptı.Sadece bir pozisyonda çaprazdan şut denemesi vardı içerde arkadaşları varken o denemesi kalitesine yakışmadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X