Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    .....................uğurcan......................
    pereira.....hüseyin.....XXXXX......novak
    .................onazi.....XXXX..................
    abduş.............yusuf.............nwakame
    ......................XXXX.........................
    sosanın maaşı ve yaşı rodanın ise performansından dolayı gitmeliler artık
    ayrıca transfere göre olcay-amiri-batuhan-ibanez ile yollar ayrılmalı
    onazi-abduş-yusuf ile birbirlerini yedekleyebilicek isimler de bulunmalı
    yani 1 stoper 1 ortasaha 1 forvet ilk 11 için şart.
    ayrıca yedek olarak 1 solbek - 1 ortasaha - 1 sağ(ayaklı) açık - 1 forvet de alınmalı..
    çok oldu ama 7 isim lazım

Sosa bence 1 yıl daha kalmalı. Yerini doldurmak kolay olmaz. Evet maaşı fazla ama takıma ayrı bir hava katıyor. Hatta maaşını düşürürse 3 yıllık yeni anlaşma bile yapılabilir.
    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk yarı yorduk, ikinci yarı vurduk. Maçın özeti bu bence.

Maç boyunca bizim tribün ve Erzurum tribünü karşılıklı tezahüratlarda bulundu. Bu yönüyle de çok güzel bir deplasman oldu. Keşke Erzurum ligde kalsa ama maalesef öyle bir oyun oynamıyorlar. Mehmet Özdilek zamanında bile daha iyi bir oyun oynuyorlardı.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk yarı yorduk, ikinci yarı vurduk. Maçın özeti bu bence.

Maç boyunca bizim tribün ve Erzurum tribünü karşılıklı tezahüratlarda bulundu. Bu yönüyle de çok güzel bir deplasman oldu. Keşke Erzurum ligde kalsa ama maalesef öyle bir oyun oynamıyorlar. Mehmet Özdilek zamanında bile daha iyi bir oyun oynuyorlardı.
        Yazık kesin pfdk seyircisiz oynama cezası verir erzuruma
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç öncesi ve sonrası hangi futbolcularımız konuştu. Bunları dinlemeyi seviyorum ama bein sitesinde bulamıyorum
          Barış YURDUSEVEN, maç sonrası Ekuban ve Nwakaeme ile çok keyifli bir sohbet yaptı.
          Maşallah ikisi de çok formda, nazar değmesin, 41 kere maşallah
          Pereira ve Abdüş de dönsün artık
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazık kesin pfdk seyircisiz oynama cezası verir erzuruma
            Hamza'nın getirilmesi çok yanlış karar
            Özdilek'i ararlar
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sehic belki fazla olabilir ama Obertan ile Egemen on numara olur.
              Egemen 37 yaşında
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Gereksiz kaybettiğimiz puanlar ve kasti VAR kararları olmasa şamiyonlar ligi ön elemeleri işten bile değildi.
                Yine de onca sıkıntıya rağmen bu takımı izlemek keyif ve gurur verici
                Sakatlar da döndüğünde neden 3.lük gelmesin
                Seni sevmek ve seyretmek çok güzel bir duygu Trabzonspor efsanesi
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sehic belki fazla olabilir ama Obertan ile Egemen on numara olur.
                  Yok artık daha neler küme düşen takımdan az parlayan adammi toplayacağız .

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    .....................uğurcan......................
                    pereira.....hüseyin.....XXXXX......novak
                    .................onazi.....XXXX..................
                    abduş.............yusuf.............nwakame
                    ......................XXXX.........................
                    sosanın maaşı ve yaşı rodanın ise performansından dolayı gitmeliler artık
                    ayrıca transfere göre olcay-amiri-batuhan-ibanez ile yollar ayrılmalı
                    onazi-abduş-yusuf ile birbirlerini yedekleyebilicek isimler de bulunmalı
                    yani 1 stoper 1 ortasaha 1 forvet ilk 11 için şart.
                    ayrıca yedek olarak 1 solbek - 1 ortasaha - 1 sağ(ayaklı) açık - 1 forvet de alınmalı..
                    çok oldu ama 7 isim lazım
                    Ben Sosa'nın sözleşmesi bitene kadar kalmasından yanayım.
                    Sosa bu takıma sade ve basit oyun anlamında çok şey katıyor.
                    Genç oyuncular Sosa'dan çok şey öğreniyor bunu dün maçta bizzat gördük.
                    Maçın ilk yarısında ön taraftaki oyuncuların savruk futboluna Abdülkadir'de katılmak istedi fakat dikkat ettim bir çok defa Sosa buna engel oldu.
                    İkinci yarı Sosa'da Abdülkadir'de çok doğru oynadı ve maç döndü.
                    Dediğim gibi Sosa'nın varlığı bir çok oyuncu için çok şey demek tabi düşünüp anlamak isterlerse.
                    Sosa'ya verilecek yüksek maaaş tabi ki büyük bir yük fakat bunu genç oyuncular için bir tecrübe ve eğitim bedeli olarak görmek ve bu maaliyetten kaçmamak gerektiğini düşünüyorum.
                    Bu maddi kaybı kazanıma çevirmek genç oyuncularımızın elinde.
                    En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 17.03.2019, 12:05.

Yorum

• bu opseth falan nedir kardeşim, hangi özgüvenle forvet oluyor bu tip futbolcular anlamıyorum. hadi bu adam forvet olmuş sen niye takımına alıyorsun? yabancı sınırı olmasın ama bu tip transferler yapan takıma ligin kalitesini düşürmekten ceza verilebilir.

Yorum

• Bu maçta benim mi gözüme battı bilmiyorum ama kaçırılan pozisyonlar sonrası oyuncular birbirine çok ters davrandı gibi. Umarım takım içi arkadaşlıklarında bir sıkıntı yoktur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maçta benim mi gözüme battı bilmiyorum ama kaçırılan pozisyonlar sonrası oyuncular birbirine çok ters davrandı gibi. Umarım takım içi arkadaşlıklarında bir sıkıntı yoktur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Kazanma baskisindan oldu.
                          Evet baya baya oyuncular mac icinde pozisyonlarda yanlis tercih yapan oyunculara yuklendi mac boyu.

Ama mac sonu hepsi derin bir oh cekmistir gelen 3 puanla.

Asil hata yapip birbirlerine bagirmasalar ve herkes kafasina gore takilsa sikinti olur.

Unal hocanin en iyi asiladigi sey bu takima da bu ruh.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bir şeyin fiyatı yüksek demek için ondan alacağımızın vereceğimizden az olması lazım. Sosa nın maaşı takıma verdiklerine baktığımız zaman asla yüksek değil. Kalite fedakarlık ve liderlik noktasında Harika işler yapıyor yönetime kalması için baskı yapacağımıza gönderillsin diye yorum yapanlara hayret ediyorum gönderirsek yeri dolacak mı sanıyorsunuz ben hiç sanmıyorum
                            hem sol hem sağ bek oynayacak bir kaliteli adam
                            iki orta saha
                            Hugo ile anlaşılmazsa bir forvet anlaşılırsa istemez
                            bir de stoper
                            mbize yetecektir.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barış YURDUSEVEN, maç sonrası Ekuban ve Nwakaeme ile çok keyifli bir sohbet yaptı.
                              Maşallah ikisi de çok formda, nazar değmesin, 41 kere maşallah
                              Pereira ve Abdüş de dönsün artık
                              Yok bulamadım nette, belki sonra denk gelir
                              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Erzurum becerip iyi bir golcü alsaydı kurtarabilirdi. Akhisar da aynı şekilde. Bursa yine öyle. Oynuyorlar oynuyorlar gol atamıyorlar. Öncelikle atanın ve tutanın iyi olacak. Sehic iyi kaleci ama gol atamazsan ne yaparsan yap boş, o yüzden öncelikle iyi bir golcü lazım her takıma.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X