Avrupa icin sanilandan cok daha kritik bir 3 puan aldik..erzuruma 1.ligde basarilar artik ozellikle yerli kalitesi cok kotuydu ligde kalamazdi zaten bu kadro yapisiyla a.gucu ve asansorspora sahip cikilirken erzurum hem sahipsiz birakildi hem de rakipleriyle oynagi kritik maclarda cok ezildi hakemler tarafindan tecrubeli bir sekilde donerler bir sene sonra umarim.akhisar ve erzurumun ardindan dusen diger takim goztepe bursa a.gucunden biri olur ki bence en zor durumda olan bursa kadro yapisi itibariyle..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kim olursa olsun son 40 saniye oyuna alınan her futbolcu bu hoca benimle dalga geçiyor diye düşünür. Maç vardır sırf zaman geçirmek için alırsın maçı bitirirsin ama 19 yaşında bir çocuğu 40 saniye oyuna almak çok büyük ayıp bence. Al 5-10 dakika oynasın kardeşim hani sizin cevherleriniz?
Eğer çocuğa güveniyorsan ikinci yarı sür oyuna oynasın Abdüş, Yazıcı, Hüseyin, Uğurcan gibi. Ha yok güvenmiyorsan niye çocuğu yedeklerde çürütüyorsun? Ünal Karaman korkak bir teknik direktör kesinlikle.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Ankaragücüne de sahip çıkıldığı yok. Asansörspora çok yatırım yapıldı evetİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa icin sanilandan cok daha kritik bir 3 puan aldik..erzuruma 1.ligde basarilar artik ozellikle yerli kalitesi cok kotuydu ligde kalamazdi zaten bu kadro yapisiyla a.gucu ve asansorspora sahip cikilirken erzurum hem sahipsiz birakildi hem de rakipleriyle oynagi kritik maclarda cok ezildi hakemler tarafindan tecrubeli bir sekilde donerler bir sene sonra umarim.akhisar ve erzurumun ardindan dusen diger takim goztepe bursa a.gucunden biri olur ki bence en zor durumda olan bursa kadro yapisi itibariyle..
Yorum
-
Hocam yanlış düşünüyorsunuz.İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim olursa olsun son 40 saniye oyuna alınan her futbolcu bu hoca benimle dalga geçiyor diye düşünür. Maç vardır sırf zaman geçirmek için alırsın maçı bitirirsin ama 19 yaşında bir çocuğu 40 saniye oyuna almak çok büyük ayıp bence. Al 5-10 dakika oynasın kardeşim hani sizin cevherleriniz?
Eğer çocuğa güveniyorsan ikinci yarı sür oyuna oynasın Abdüş, Yazıcı, Hüseyin, Uğurcan gibi. Ha yok güvenmiyorsan niye çocuğu yedeklerde çürütüyorsun? Ünal Karaman korkak bir teknik direktör kesinlikle.
Eğer maç 3-0 olur dediğin doğru 5 dk değil 20 dk oynatsin ama maç 1-0 ve son dakikalarda bir çok maçta gol yedik galibiyeti kaçırdık mantıklı bir değişiklikti
Yorum
-
.....................uğurcan......................
pereira.....hüseyin.....XXXXX......novak
.................onazi.....XXXX..................
abduş.............yusuf.............nwakame
......................XXXX.........................
sosanın maaşı ve yaşı rodanın ise performansından dolayı gitmeliler artık
ayrıca transfere göre olcay-amiri-batuhan-ibanez ile yollar ayrılmalı
onazi-abduş-yusuf ile birbirlerini yedekleyebilicek isimler de bulunmalı
yani 1 stoper 1 ortasaha 1 forvet ilk 11 için şart.
ayrıca yedek olarak 1 solbek - 1 ortasaha - 1 sağ(ayaklı) açık - 1 forvet de alınmalı..
çok oldu ama 7 isim lazımEn son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 16.03.2019, 18:21.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
İbanez, Amiri, Rodellegga rezaletti bu maçta ama bir şekilde 3 puan almayı başardık.3 haftalık aradan sonra sakatlarımızın düzeleceğini düşünürsek şampiyonlar ligi elemeleri bizim için uzak bir hedef olmaz. Gsnin 2-3 haftaya yarıştan kopup büyük düşüş yaşayacağını düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son PortoDeGalinhas tarafından düzenlendi; 16.03.2019, 18:37.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk yarı sahada yokları oynayan TS
İkinci devre muhteşem oynayan TS
Uğurcan, Nwakaeme, Ekuban ve H.Türkmen mükemmel oynadı
İbanez sahanı en kötüsü, bu takımda olmamalı
Erman TOROĞLU:
TS üstüne koyarak ilerliyor.
Onca badireye rağmen taraftar bu takımla gurur duymalı
Nwakaeme insan değil. İnsan makine arası bir yaratık ama mükemmel
Başkan ve Ünal başta olmak üzere TS camiasını kutluyorum.
Ünal KARAMAN'ı çok başarılı buluyorum.
Trabzonspor'u izlemek keyif veriyor.
Erman Hoca'nın Antony Nwakaeme konusundaki yorumu beni kahkahaya boğdu.
Nwakaemenin son 9 maçta gole katkısı olmuş.
TS takımının 20.direkten dönen topu bugün Erzurum'da oldu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Novak skor 1-0 iken sağda bomboş 2 arkadaşına pası verse son dakikalarda stres yaşamazdık.
Futbolda aklını kullanmazsan pahalıya patlayabilirdi bize Novak efendi.
İbanez ve Amiri yine sahada sıfır katkı yaptılar.
Takımın pas yüzdesi ve kanatları kullanması çok güzeldi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şimdi öğrendim skoru
Kendimi kötüsüne hazırlamaya çalışıyordum ama 1:0 ı grünce ağzım kulaklarıma varmadı dersem yalan olur
Oh be
Hopalı'nın yazdığından da anladığım kadarıyla Vakayeme reis açmış kilidi yine
Bu adamı çok seviyorum ben.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sahip cikilmasa o kadar transferi nasil yaptilar takimi komple degistirdiler neredeyse yeni stad var diye secimde varken dusurmek istemediler erzurum da nasilsa cantada keklik trabzon gibi..İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücüne de sahip çıkıldığı yok. Asansörspora çok yatırım yapıldı evet1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum