Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26.Hafta | BB Erzurumspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayirli gunler renkdaslar. Sizle bi durumu paylasmak istiyorum.Trabzonsporumuz bugun saat 4 gibi erzurum maci icin Bayburttan gecti. Bizde taraftr olarak sogukta bekledik takimi mesaleler yaktik.tezahueatlar ettik durdurduk otobusu. Koskoca otobusten bi unal hoca indi.o da 5 dk durdu durmadi. Gerisin geri bindi otobuse gittiler. Bi futbolcu inmedi asagi . Olcay efendiyi cam kenarindan gordjk tezahueat ettik lehine perdeyi kapadi. Kendi adima yillarca varini yogunu bu takima vermis biri olarak zoruma gitti bu durum. Bu taraftar bu takima nw yapti da bu yapilani reva gordu. Kulube yakin olan arkadslar bu dueumu bi aciklayabilir mi
    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• bu aksam beinsport da it dalasi varmis

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lokman fanatik fbli , birkaç sene önce attigi bir tivit ile gündeme gelmisti burda da
        Ne demiş acaba? O zaman kalsın da bu sadık yerine fb alabilirmiş uzun ve ayagı iyi

Yorum

• Zor bir maç bizi bekliyor.
          Bakalım kazanabileceğiz mi...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayirli gunler renkdaslar. Sizle bi durumu paylasmak istiyorum.Trabzonsporumuz bugun saat 4 gibi erzurum maci icin Bayburttan gecti. Bizde taraftr olarak sogukta bekledik takimi mesaleler yaktik.tezahueatlar ettik durdurduk otobusu. Koskoca otobusten bi unal hoca indi.o da 5 dk durdu durmadi. Gerisin geri bindi otobuse gittiler. Bi futbolcu inmedi asagi . Olcay efendiyi cam kenarindan gordjk tezahueat ettik lehine perdeyi kapadi. Kendi adima yillarca varini yogunu bu takima vermis biri olarak zoruma gitti bu durum. Bu taraftar bu takima nw yapti da bu yapilani reva gordu. Kulube yakin olan arkadslar bu dueumu bi aciklayabilir mi
            Bence kendini üzdüğüne değmez.
            Ben şahsen Trabzonsporlu futbolcular çıksın adam gibi topunu oynasın,aldıkları paranın hakkını versinler başka hiç bir şey istemem.
            Zaten ne bu ülkede,ne bu dünyada Trabzonspor taraftarının takımına beslediği sevgi gibi bi takım sevgisi yok.
            Haliyle bu kadar büyük bi sevginin hakkını hiçbir futbolcunun verebilmesini beklemem.
            Bundan dolayı hiç üzülmene gerek yok.

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence kendini üzdüğüne değmez.
              Ben şahsen Trabzonsporlu futbolcular çıksın adam gibi topunu oynasın,aldıkları paranın hakkını versinler başka hiç bir şey istemem.
              Zaten ne bu ülkede,ne bu dünyada Trabzonspor taraftarının takımına beslediği sevgi gibi bi takım sevgisi yok.
              Haliyle bu kadar büyük bi sevginin hakkını hiçbir futbolcunun verebilmesini beklemem.
              Bundan dolayı hiç üzülmene gerek yok.
              Iyi tamam da kendi taraftarinin yuzune perdeyi cekm3k nedir.
              Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Kazanmamiz lazim.
                Yarinki olasi galibiyetimiz Avrupa kupalarini getirdigi gibi, 3.luk yarisinda da bize buyuk avantaj saglar.

Hocaya guvenim tam ama kadrodaki gevsek yabanci futbolculara net guvenemiyorum. Basta da Rodellaga.
                Insallah futbolcular tatil moduna girmemistir, cunku 3 haftalik aradan onceki bir macin konsantrasyonu genelde iyi olmaz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 15.03.2019, 23:14.
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• renktaslarim
                  ilk önce konuyla alakasi yok fakat az evel iki sikeci takimin macini izledim ve anladimki tekrar bu sikeci fener isterse 100 mac yenilsin ligden düsürmezler hakem adil bir mac yönetse sikeciler birakin beraberligi farkli yenilgi yasarlardi fakat birde sivassporda oynayan bir kac oyuncu var kazanmamak icin hersey yapmislar , yani anlatmak istedigim cok ilgin sezonlar yasiyoruz bu sezon en ilginc sezonlarindan birisidir ..
                  erzurumspor ligde kalma mücadelesi veriyor egemenin olmayacagi söyleniyor gerisi önemli degil egemen erzurumsporun lokomotif futbolcusudur olsa gol atmakta zorlaniriz olmadigina göre tek rakibimiz erzurumun taraftaridir taraftar baskisi olacaktir malum adamlar can cekisiyor fakat erzurumlulari severim ligde kalirlar insallah birde bizden sonrada maclari var sadece bizimle oynamayacaklar bunu unutuyorlar ölüm kalim macina dönüyor sonra..
                  son maclarimizda anthony nwkaeme firtinazi devam ediyor erzurum macinin kahramanida nwkaeme olacaktir ayrica abdulkadir parmaktan da bir gol bekliyorum ..
                  mac tahminim 0 - 3 net skor alacagiz , yusuf yaziciyi elestiriyoruz seviyoruz kiziyoruz tabiki mutlaka trabzonlu oldugu icin daha cok seyler beklyioruz ama unutmayalimki sosa sakatken tek basina kemenceyi eline alarak orta sahayi yönlendirmisti erzurum macinda yoklugunu his edecegiz kesinlikle .
                  milli arasi umarim sakatlar ve yorgun düsen oyuncular toparlarlar kendilerini sonra kaldigimiz yerden daha güclü sekilde ligi artik 3 bitiririz ..erzurumsporada bizden sonra oynayacagi tüm maclarini kazanirlar insallah .
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Diese Seite enthält eine komplette Übersicht aller absolvierten und bereits terminierten Spiele sowie die Saisonbilanz des Vereins Trabzonspor in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

son 4 maç rakipler için hedef maçlarda hep.alanya göztepe kasımpaşa ve akhisar. bu düşmeme yada çıkış yakalamak için tırmalayan rakiplerden 4 maçta 7 puan çıkardık.fena sayılmaz.

şimdi gene bir hedef takımla oynuyoruz.erzurumspor.zor maç olacağa benziyor.

eğer antalyaspor bu hafta yenilirse gene bir hedef maç daha olacak.gelecek hafta antalyasporla.sonra bursaspor.

çoh enteresan bir fikstür oluştu .

bizim için bu durumun avantajları ve dezavantajları var. avantaj çünkü rakip stres altında puan ihtiyacı olarak çıkacak.rahat olmayacak oyuncular. dezavantaj çünkü ful konsantrasyon ve mücadele ile çıkacaklar.
                    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 16.03.2019, 00:52.
                    TEKKEBALL

Yorum

• erzurum yada bursa deplasmanlarından 1 tanesinden 3 puan çıkmazsa uefa yalan olur benden demesi son hafta maçlarımız çok zor
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Egemen ( sakat ) ve Sunu ( kart cezalisi ) bizim macta yoklar.

Ibrahim Akdag ve Rashad Muhammed kadroda olacaklar.

3 puan sart.

Yarin hepimiz Olcay oynar diye dusunuyoruz ama Amiri ilk 11 baslayabilir.

Olcay yine yedek beklerse sasirmayin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Erzurum evinde çoğu takımdan puan alıyor.En önemlisi bu maçı final gibi oynucaklar.İnşallah h0 da olsa kazanırız

Yorum

• Ey Tarzbonspor yönetimi sizlere yazıklar olsun!!! Erzurumda belki yıllardır yolunu gözleyen kendi taraftarına yaptığın bu yanlışı hiç unutmayacağım. Sen tüm bileti al sonra taraftar gruplarına dağıt sonra da yok sevdaymış da yok bordo mavi aşk. Bu yapılan çok zoruma gitti. Ben erzurumda birçok maça gittim ve hepsine de TS passo kartıyla girdim. Ama TS'un kendi maçına giremiyorum. İstesem alırım Erzurumun kartını yine girerim maça sorun değil ama yapılan hiç hoş olmadı.

Ben her sene en az 2 defa Erzurumdan kalkıp Trabzona sadece maç izlemeye gidebiliyorum, TS'u defalarca canlı izleme fırsatım da oldu. Ama buralarda yaşayıp TS'a gönül verenler belki de hayatında ilk defa TS tribününde olacak olanlar ne olacak şimdi.YAhu tüm biletleri kapatıp gruplara dağıtmak nedir?

Bu durumun açıklaması olamaz. Yapılan büyük bir yanlışş
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• her yerde aynısı yapılıyor maalesef bizde bu sene takımımızı izleyemedik bir türlü..

İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ey Tarzbonspor yönetimi sizlere yazıklar olsun!!! Erzurumda belki yıllardır yolunu gözleyen kendi taraftarına yaptığın bu yanlışı hiç unutmayacağım. Sen tüm bileti al sonra taraftar gruplarına dağıt sonra da yok sevdaymış da yok bordo mavi aşk. Bu yapılan çok zoruma gitti. Ben erzurumda birçok maça gittim ve hepsine de TS passo kartıyla girdim. Ama TS'un kendi maçına giremiyorum. İstesem alırım Erzurumun kartını yine girerim maça sorun değil ama yapılan hiç hoş olmadı.

Ben her sene en az 2 defa Erzurumdan kalkıp Trabzona sadece maç izlemeye gidebiliyorum, TS'u defalarca canlı izleme fırsatım da oldu. Ama buralarda yaşayıp TS'a gönül verenler belki de hayatında ilk defa TS tribününde olacak olanlar ne olacak şimdi.YAhu tüm biletleri kapatıp gruplara dağıtmak nedir?

Bu durumun açıklaması olamaz. Yapılan büyük bir yanlışş
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayirli gunler renkdaslar. Sizle bi durumu paylasmak istiyorum.Trabzonsporumuz bugun saat 4 gibi erzurum maci icin Bayburttan gecti. Bizde taraftr olarak sogukta bekledik takimi mesaleler yaktik.tezahueatlar ettik durdurduk otobusu. Koskoca otobusten bi unal hoca indi.o da 5 dk durdu durmadi. Gerisin geri bindi otobuse gittiler. Bi futbolcu inmedi asagi . Olcay efendiyi cam kenarindan gordjk tezahueat ettik lehine perdeyi kapadi. Kendi adima yillarca varini yogunu bu takima vermis biri olarak zoruma gitti bu durum. Bu taraftar bu takima nw yapti da bu yapilani reva gordu. Kulube yakin olan arkadslar bu dueumu bi aciklayabilir mi
                                Aman hocam salla gitsin,ben ne zaman futbol müsabakalarını eğlence olarak izlemeye başladım o zaman zevk almaya başladım fuboldan.Tabiki her sene kombine mi forma mı alıyorum ama maça gitmiyorum gitmem de.Sende öyle yap kendini üzmeye değmez takımımızı seviyoruz tabi o ayrı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X