İlk olarak delfino tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ruhla felan alakası yok. Trabzonsporun sadece ismi var.Kadro kalitesi ne rizespordan,ne malatyadan,ne konyadan ne alanyadan iyi degil o yüzden bu halde. İlk yarı diger takımlar kötüyken 29 puan gibi düşük bir puan bile iyi gözüktü şimdi millet takviye yaptı sen 3.ligde anca oynayabilecek futbolcularını yıldız sandın sonuç bu. Dedigim gibi bu kadro ve hocaya göre normal sonuç 47 puandan fazlasını alamaz bu takımda insallah 47 puanıda alabilir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
kabullenemiyorummmm
kaleyi bulan 1 şut nedir arkadaş.
90.dakika boyunca.
tekrar tekrar izliyorum
eminim şimdi bizlerden kat kat daha fazla üzülüyorsun roda
be kardeşim
sen şartlanmıssın böyle vurmaya
şimdi tekrar yine izledim topa vurmadan haydara baksan sağına hamle yaptığı göreceksin.
ne diyeyim sana
fayda etmeyecek.
Yorum
-
Sorun Akçaabat kadar nüfusu olan Alanya'nin yenmesi değil, sorun Trabzonspor takiminin Alanya kadar mücadele etmemesi!İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakçaabat kadar nüfusu olan alanya senelerdir içerde dışarda yeniyor bizi saygı duymak lazım.
Aptalca kaçirilan bir penalti sorasinda yenen bir gol ile dağilan bir takim, oyun disiplininden tamamen kopan bir takim...
Yorum
-
Berkay Sefa’nın futbol aklı takımdaki on beş adamdan daha iyi iki gol kaçırdı topa vuramadı diye oyuncuyu gömmüş herkes... ama çocuktaki oyun görüşünü topu alınca vücudunu kullanmasını oyunu açmasını kimse görmemiş madem 10 dakikalık süreyle adam değerlendirilmez ama bu çocuk sağlam. Topçu olacak belli
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakçaabat kadar nüfusu olan alanya senelerdir içerde dışarda yeniyor bizi saygı duymak lazım.
2011'den beri kötü yönetiliyoruz. Sadri Başkanın 1-2 yılı dışında öncesinde de kötü yönetiliyorduk. Bu kadar kötü yönetime iyi bile dayandı kulüp. Şimdi de batmanın eşiğinde zaten
Yorum
-
sadece 1 tane pozisyonumuz var ya....
abdülkadir ömür kardeşim,canımızsın,ciğerimizsin,seni el üstünde tutuyoruz bunların farkında olduğunu da biliyoruz.
haftalardır ciddi anlamda formsuzsun,
sağlıklı bir ömür;
o pozisyonda direk o topa vurmazdı...
vursa dahi haydarın kapattığı köşe değil zıt köşeye vururdu
veya sağ ayağıyla vurur gibi yapar önündeki ve haydarı yanıltır boş kaleye veya yazıcının önüne yuvarlayarak boş kaleye gol atmasını sağlardı.
eminim sende bizler gibi o pozisyonu yüzlerce izleyip üzülüyosundur.
toparla kendini ömür kardeşim ihtiyacımız var.
Yorum
-
Günde 500 bin tl faiz ödeyecek durumdayız başkan soylemişti yıl başı. Ve fb gs bjk de oyle diyip işin içinden çıkamayız çünkü onlar daha kalabalık daha güçlü parasal olarak. Bu noktada yonetime yapılacak tek eleştiri ilerde şu olacak :İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bursaspor taraftarı, alt yapısıyla övünen değil, zirvede mücadele eden bir takım ile övünmek istiyor. Ben söylemiyorum, genel kanaat bu. Kimse kimseyi kandırmasın."
"Bursaspor'un uğraşması gereken sadece alt yapıdan oyuncu çıkarmak değildir. Tek çözüm alt yapıymış gibi lanse etmek bu takıma yapılan en büyük haksızlıktır. Şimdi soruyorum; son 25 yılda alt yapıdan kaç oyuncu, bu takıma ne kazandırdı?"
Takim isimlerini degistirerek bu sorulari Ahmet Ağaoğlu ve yonetimine sorarlar yakinda.
Hoca kadar transfer yasağını kaldirtamayan yönetim de suçlu bu is de.
Yonetimi gereginden fazla cok sert elestiren bazi arkadaslara yüklendik ancak hakli olduklari noktalar vardi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden Sosa Kucka ve diğerleri ile sözleşme fesh etmedin sene başında ve teklifleri türkler için dahil degerlendirmedin? Bunun bize faturası 200 milyon tl civarlarında ama mutlu olduk galibiyetlerle fena degildi,, acaba daha düşük bütçeyle kümede kalma savası vermek daha dogru degil miydi sorgulanması gereken bu olacak bence
Yorum
-
Adamların sahası jilet gibi sen de suni çim de başarı bekliyorsunİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakçaabat kadar nüfusu olan alanya senelerdir içerde dışarda yeniyor bizi saygı duymak lazım.
Yorum
-
E54B7017-0202-4464-B192-57D5E2ABADAD.jpeg
Bu pozisyona tv deki yorumcular penaltı değil diyorlar. Bence futbol yorumculuğunu bıraksınlar.
Yorum
-
ne alâka yau... hem bizimki sûni çim degil kiİlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamların sahası jilet gibi sen de suni çim de başarı bekliyorsun
üstteki penalti olayinda da bence rakip bayagi çakalca faul yapmis, buna penalti vermek çok zor, 100% penalti olsa dahi saha hakeminin bunu görmesi tespit etmesi zor, kameralarla bile bir sey anlasilmiyor...
"evet gördüm temas var" diyen bile kendini avutuyor birçok zaman, 3d olmadigi sürece kesinlikle birçok olayi net göremiyoruz, tvnin içine giriyorum belli olmuyor arkadas, bende sorun yok herhalde,,, bâzen gerçekten kameralar açilar falan bile yetmiyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Evetİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakip bayagi çakalca faul yapmis
Yorum
-
yaptigi an bile elleri havaya kaldirmasindan anlasilir bence... tam çakal...İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvetTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ahmet Suat Ozyazıcı Stadının doğal çim olduğunu düşünmüyorum, 1461 i kastettim A takımdakiler çok kötü değil zaten..İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alâka yau... hem bizimki sûni çim degil ki
üstteki penalti olayinda da bence rakip bayagi çakalca faul yapmis, buna penalti vermek çok zor, 100% penalti olsa dahi saha hakeminin bunu görmesi tespit etmesi zor, kameralarla bile bir sey anlasilmiyor...
"evet gördüm temas var" diyen bile kendini avutuyor birçok zaman, 3d olmadigi sürece kesinlikle birçok olayi net göremiyoruz, tvnin içine giriyorum belli olmuyor arkadas, bende sorun yok herhalde,,, bâzen gerçekten kameralar açilar falan bile yetmiyor
Kastettiğim şey daha karışık ama şimdilik haklı gibiymişsin :dEn son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 19.02.2019, 17:49.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum