Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben olumlu bakan birisiyim ama bu ligin bir düzeni var. Bu düzeni şap diye yıkmak kolay değildir. Muharrem Bunu denemeye çalıştı sonumuz ortada. Ali Koç bunu profesyonellik diyerek denemeye çalıştı Fenerbahçe'nin durumu ortada. Bizde bu kuralları yok sayarak öze dönüş gibi anlamsız bir şeye bulaşırsak sonumuz giderek rezil bir hal alır.

Bakın Yusuf Erdoğan dün Bursaspor tribünleri tarafından yuhalandı. Aynı Yusuf bizde olsaydı hala daha alt yapı yıldız adayı diyerek kendisini oynatmaya çalışacaktık. Süper Ligin kurallarını bilerek oynamalısın. Pozitif futbol, gençler yarınlarımız falan fasa fiso. Bu rezil algının sonucu çok ağır bir fatura çıkar ortaya.

Sezonun ilk yarısı dile getirmiştim. Tekrar ediyorum. Şuan toplanan puanlar bir sistemin getirisi olan puanlar değildir. Şuan toplanan puanlar futbolcuların ilk yarıda özveri ile mücadelesi sonucu topladığı puanlardır. Süper ligde bu özverini kaybettiğinde gerçek kadro değerin ortaya çıkar ve insanlar tarafından şamarlanmaya başlarsın.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hakeme federasyona ne tepkisi verildi ? Kagıtlarla mı ? Cok etkiliydi !!!

Yorum

• Eger burayi okuyorsa Yusuf Yazici'ya sesleniyorum. Sen oyunda oldugun surece Rodallega'nin bir daha penalti kullanmasina izin verirsen senin Trabzonsporlulugundan suphe ederim!
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ha burada olcay gözünüze girsin gerizekalılar.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bence de kesinlikle transfer yasağı yok..
            en kötü kap da görürdük en ufak olayları bile kapda okuyoruz bu durum piyasada yok.
            başkan iyi yedi bizi..
            kendi becerisizliğini transfer yasağı ile atlatmaya çalıştı takım da iş yapınca coştu
            2-3 sakat verince takım mal oldu
            hoca da fantaziye geçince alın size eski trabzonspor..

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim kadar abartan insanlar daha dünyada görülmemiş. Genç oyuncu oynatmak tabi ki çok keyifli ama birden 20 tane adam alınır mı altyapıdan. Ben transfer yasağı olduğunu düşünmüyorum bilerekten futbolcu almadılar bence.Fazla üzülmeyin bu takımın kalitesi bu kadar Arda olmasaydı 5 tane yerdik .
            En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 18:19.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim oyuncuların dedeleri çaldıran savaşında şehit olmuştu o yüzden bu mac gecersiz olmalı!

sokucam su romantizme. Adam gibi takım yapın
              Helal dostum. Şiir gibi yazıyorsun.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocayıda bir bakıma anlıyorum. Yedek kulübesinde Yönetim futbolcu bırakmadı ki. Kimi oynatsın hoca?
                Oynatmasin arkadasim. Dun Bremen'e karsi 5-3-2 cikan Hertha berlin gibi 5 savunmayla ciksin, elinde olani farkli sekilde kullansin, yeter ki Ekuban ile Rodallega'yi ayni anda oynatmasin!
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Omur formsuz kac haftadir oynatti.
                  Huseyin kac haftadir dokuluyor oynatti Hosseini gelince de..
                  Kamil 4 haftadir yetersiz ama bu macta alternatifi de yokken oyundan cikardi ?
                  Seni 5 haftadir ileri - geri kosturup tasimaya calisan Yusuf'u bu macta oyundan alarak seyircinin önüne atti ?
                  Ekuban ile Rodellaga olmadi, olmayacak, anlamadi oynatti ?

Daha sayayim mi.

Unal Karaman baya baya bugüne kadar olan sorunlari erteleyerek takimin içine etti..

Haftalardir hakem hatalari yüzünden konusamadik sahadaki oyunsal sorunlarimizi.

Mac onu kadrosunu gorunce yenilecegimizi anlamistim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bu takımın adı Trabzonspor değilde Erzurumspor olsaydı bu takım şuanda maksimum 20 puan toplardı. Geri kalan puanları toplayan algı formadır. Formada bir yere kadar puan toplar. Futbolcuların elleri ayakları birbirine dolanmadan radikal kararlar alınmalıdır. Çünkü felaket tellallığı değil, kadroda hocada küme düşmek için en ideal seçim.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kenarda adam mı var ?

Kimi soksun hoca, sanki klübede Messi var da almıyor.

Ulan bıktım bu tarz yorumlardan.

Banane kardeşim banane.

Sen yaptın sen getirdin klübeyi de saha içini de bu hale.

Kalkıp hala adam mı var o mu var bu mu var?

Genç oyuncular görmek istiyorsanız gidin u21 maçını izleyin.

Saçma salak ego kasmalar yüzünden güzelim taraftarı çıldırttınız artık.

Ekonomik olarak kötüymüşüz de oymuş da buymuş.

Napıyım kardeşim başkan sen değil misin düzelt veya o koltuğa oturma.

Böyle başkanlığı ben de yaparım.

Benim de 5 kuruş param yok.

Verin koltuğu bana ben idare edeyim.

Sizin yapacağınız iş bu kadar olur.
                      Helal sana. Başkan ve yalakalarının kullakları çınlasınn

Yorum

• Alanyasapor a 6 puan verdik. Başka diycek söz yok.
                        ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence de kesinlikle transfer yasağı yok..
                          en kötü kap da görürdük en ufak olayları bile kapda okuyoruz bu durum piyasada yok.
                          başkan iyi yedi bizi..
                          kendi becerisizliğini transfer yasağı ile atlatmaya çalıştı takım da iş yapınca coştu
                          2-3 sakat verince takım mal oldu
                          hoca da fantaziye geçince alın size eski trabzonspor..
                          Bu işin bencesi mi olur. Bir belge çıkarırlar rezil olursun. 1461den bile topçu alamadık zaten.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Ligte ilk dörde gireceğimizi sanmıyorum yani Avrupa Kupası için tek yol Türkiye Kupası. İşte o da olmazsa o zaman yönetim ne anlatır merak ediyorum.
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bir takım kendi oyununu oynayarak maç alamaz. rakibe göre taktik belirlenmeli
                              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Omur formsuz kac haftadir oynatti.
                                Huseyin kac haftadir dokuluyor oynatti Hosseini gelince de..
                                Kamil 4 haftadir yetersiz ama bu macta alternatifi de yokken oyundan cikardi ?
                                Seni 5 haftadir ileri - geri kosturup tasimaya calisan Yusuf'u bu macta oyundan alarak seyircinin önüne atti ?
                                Ekuban ile Rodellaga olmadi, olmayacak, anlamadi oynatti ?

Daha sayayim mi.

Unal Karaman baya baya bugüne kadar olan sorunlari erteleyerek takimin içine etti..

Haftalardir hakem hatalari yüzünden konusamadik sahadaki oyunsal sorunlarimizi.

Mac onu kadrosunu gorunce yenilecegimizi anlamistim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2500 kere dile getirdim. Çift forvet rezaletini oynayacak bir yapımız yok. Her yere, her yere yazdım. ÇİFT FORVET OYNAYAMAZ. BU TAKIM ÇİFT FORVET OYNAYAMAZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X