Bizim bos konusan tayafa bu maci bekledi galiba. Cikmislar gün yüzüne. Macin kaybedilmesinin en büyük sebebi Ünal Karaman. Yüzde 50 ile atamayan birine neden hala penalti kullandiriyorsun?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hoca haftalardır Ekuban ve Rodallegayı birlikte oynatarak takımı düşürüyor.En büyük hatası bu.
Ve takımdaki labaulilik artık can sıkmaya başladı.Özellikle Ankaragücü maçında irrite etmişti bu durum beni.
Novak ve Pereiranın eksikliği inanılmaz etkiledi takımı.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Ya sen şakamısın anlama problemin mi var.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen hangi organınla maç izliyosun kardeşim bilemedim. bu kadro değilmiydi ligin tozunu attıran ? kafanı kumamı gömdün bu takım oynarken ?
Bugün sahada olanlar oynanan futbol, rakibin senden daha çok istemesi. Bırak geçmişi bugüne bak bugüne. İsteksiz saçma oyun, yanlış tercihler. Ka za na maz dın işte agıladın mı demek istediği mi. Basmadı mı hâlâ kafan
Yorum
-
Iyi oyuncular da penalti kacirir. Beckham'in Turkiye'ye karsi kacirdigi penalti, Trezeguet'nin 2006 dunya kupasi finalinde kacirdigi penalti, dun aksam bir tane Messi kacirdi ...
Ama soyle bir fark var, bu kacan penaltilar genelde nadiren kaciyor; bu oyuncular ekseriyetle gole ceviriyorlar penaltilari. Kaldi ki, az once biten mac ne uluslararasi bir mac ne de dunya kupasi finali.
Attigindan cok penalti kaciran forvet oyuncusu mu olur yahu?
Daha da acisi hala o oyuncuya penalti attiran teknik direktor mu olur?
Gitti guzelim 3 puan. Kendi evinde Alanyaspor'a yenildin...Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
başkan ne demişti takım yenilse bile alkışlanıyoruz diye bu maçta yuhalandılar bakalım bundan nasıl bir çıkarım yapacak ünal & ağaoğlu A.Ş ??En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 18:15.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Hocayıda bir bakıma anlıyorum. Yedek kulübesinde Yönetim futbolcu bırakmadı ki. Kimi oynatsın hoca?İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca haftalardır Ekuban ve Rodallegayı birlikte oynatarak takımı düşürüyor.En büyük hatası bu.
Ve takımdaki labaulilik artık can sıkmaya başladı.Özellikle Ankaragücü maçında irrite etmişti bu durum beni.
Novak ve Pereiranın eksikliği inanılmaz etkiledi takımı.
Yorum
-
Bizim kadar abartan insanlar daha dünyada görülmemiş. Genç oyuncu oynatmak tabi ki çok keyifli ama birden 20 tane adam alınır mı altyapıdan. Ben transfer yasağı olduğunu düşünmüyorum bilerekten futbolcu almadılar bence.Fazla üzülmeyin bu takımın kalitesi bu kadar Arda olmasaydı 5 tane yerdik .
Yorum
-
Sezonun ikinci yarısında işin buraya geleceğini olaya gerçekçi yaklaşan taraftarlarımız tahmin etmiştir zaten. Her ne kadar içinde bulunan şartlar gereği yönetim ve hocaya birşey demek istemesem kabul edemeyeceğim bazı şeyler var.
Puan durumundan bağımsız söylüyorum, bu ligin en kalitesiz 5 6 takım arasına Bursaspor, Göztepe , Alanya ve Erzurum yazılır. Biz bu dört takıma karşı içeride 2 gol attık ve alınabilecek 12 puandan sadece ikisini alabildik. Buna bir de kupadaki Ümraniye maçını ekleyip aynı sıkıntıyı Antalya maçında da yaşayacağımızı düşünün.
Durum gerçekten vahim arkadaşlar. Hocanın buna çözüm bulamayacağını bilmek daha da kötü. Allah yardımcımız olsun taraftar olarak.En son Gürsoy61 tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 18:17.
Yorum
-
Kenarda adam mı var ?
Kimi soksun hoca, sanki klübede Messi var da almıyor.
Ulan bıktım bu tarz yorumlardan.
Banane kardeşim banane.
Sen yaptın sen getirdin klübeyi de saha içini de bu hale.
Kalkıp hala adam mı var o mu var bu mu var?
Genç oyuncular görmek istiyorsanız gidin u21 maçını izleyin.
Saçma salak ego kasmalar yüzünden güzelim taraftarı çıldırttınız artık.
Ekonomik olarak kötüymüşüz de oymuş da buymuş.
Napıyım kardeşim başkan sen değil misin düzelt veya o koltuğa oturma.
Böyle başkanlığı ben de yaparım.
Benim de 5 kuruş param yok.
Verin koltuğu bana ben idare edeyim.
Sizin yapacağınız iş bu kadar olur.
Yorum
-
Malesef aynen öyle. Bu takımda bazı oyuncular koşmaktan götünden solurken bazıları istatistik ve çok güzel hareketler yapmak için gol öldürürse böyle mal gibi yeniliriz. Acilen Ünal hocanın Sosa önderliğinde bu takımı displine etmesi gerekİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoda topa gelmeden kaleci yatmıştı. bomboş kaleye yuvarlayamadı adam. böyle tiplerle uğraşmanın anlamı yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
1.Yusuf forvet arkası dışında oynayamaz
2.Takım tek forvet üçlü orta saha dışında çok maç daha kaybeder.Bu oyuncu grubu 3lü göbek Oynar, gerisi hikaye.
3.Takımın oyun kurucusu Pereira'dır, o oynarsa tüm takımı oynatıyordu onun yokluğunda takım oyunu da dağılıyor.
4.Arda büyük bir övgüyü ve Kontratı hak ediyor, bu çocuk olacak, helal olsun.
5.Berkay tam mevkisini hala bulamadı sanki forvet arkası Yusuf ile değişse olacak,
6.Gerçekçi hedef Kupa diyorduk, bugünden sonra futbolcular için de böyle olduğu anlaşılmıştır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum