İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Alanyasporun deplasmanda kaç galibiyeti var bir açta bak .Bok gibi kadronun sonu bu rezalettir 5 maç 4 puan nedir hemserim nedir bu kepazelik.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Ahmet Ağaoğlu biraz vizyoner, futboldan anlayan bir insansa önümüzdeki senenin teknik direktörünü belirlemek için çalışmaya bugün başlamalı.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Eserleri ile artık gurur duysunlar. Demekki adamlar kümeye düşmek istiyorlarmış. Bizler anlamamışız.İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bence bilinçli kaldirilmadi bizden 3 4 kat borcu olanlar yasak yemedi biz nasıl yedik biz bu kadro ikinci dönem galibiyet çok zor alır diyince bize saydiran forumdakiler nerde acaba bu kadro yurumezdi çok belliydi sosa bile gitsin muhabbeti en donduydu para kimse almasın gibi bir kafa oluştu forumda ligin bence şuanda en yetersiz kadrosuyla oynuyorz yönetim altyapı fantazisine devam etsin
Yorum
-
kusura bakmayında bu takımı ilk yarıda burak roda ikilisi ile çift forvet oynatıp şimdide o hatadan ders almayıp roda-eku ikilisini aynı anda sahaya süren ahmet ağaoğlu değil ünal karamandır. Ayrıca hani ilk yarı alanyayı sahasına hapsetmişiz ya o alanya oynamaya çıksaydı şu anki skor ilk yarıda olurdu merak etme. Artık bazı yanlışları görün bende Ünal Karaman'ı destekledim ama maalesef bu kapasitede başarılı olamayacağı belli.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına siz Alanyaspor'u daha önce izlediniz mi? Sergen geldikten sonra nasıl futbol oynadıkları izlediniz mi?
Adamlar Galatasaray'a futbol dersi verdiler. Maçı da şansa kazanamadılar. Alanyaspor şu an ligin en iyi oynayan ekiplerinden biri.
Ve biz bu maçın ilk yarısında bu takımı sahasına hapsettik. Gayet iyi futbol oynadık. İlk yarıdan siz memnun değil miydiniz?
İkinci yarıda da iyi başladık penaltı bulduk. Ama sığırın biri yüzünden hem penaltıyı kaçırdık hem de motivasyonumuzu kaybettik.
Sağ olsun Rodellega takımın emeklerinin içine sıçtı!
Ayrıca ikinci yarı kaybedilecek puanlar Ünal Hocaya falan yazmaz! Adam daha ne yapacaktı?
Şu kadro ile sakatlıklar olana kadar ligde ikinci sıraya kadar takımı çıkardı. Takımda 4 azı dişi gibi oyuncu sakatlandı.
Hala üçü sakat halde. Siz ne bekliyorsunuz? Eleştirirken az mantık, az akıl lütfen.
Bir suçlu arıyorsanız transfer yapamayan yönetimi eleştirin.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Takim ligi birakmis bu vurdumduymazligin disipsizligin baska aciklamasi olamaz evinde bu kadar kotu oynayamazsin yenik duruma dussen bile dua edelim de kupada ayni sekilde olmasin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Tamamen hocanın eseri. Her ne kadar kötü oynasa da Kamil'e kızıp kenara aldı güya. Adamın alternatifi yok, stoper koydu yerine. Dalga geçer gibi penaltı atan Rodayi kenara almaya yüreği yetmez tabi. Parmak gibi Kâmil gibi adamlara yetiyor çapı. Tek hatalarında kenara alıp cezalandırıyor ama ben daha Rodallegayi değil cezalandırmak, kenarda dahi aldığını hatırlamıyorum.İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHosgeldin KAOS
Bak hemen Yusufu aldı kenara. Çıkarsana hadi Rodayi. Yooo küser, üzülür. Daha önce nasıl Burak'ı kenara almamak için Roda,Burak oynuyorsa şuan Rodayi kenara almamak için Roda-Ekuban oynuyor.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Adam hala transfer diyor ruh hastası.

Yorum