Abdüş daha topa değmedi :d
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Dalga gecersen oyle dayarlar 1 dakka sonraİlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca bu maç büyük hayal kırıklığı.
Ne hayal kırıklığı kardeşim?
Adam sahaya gerekli kadroyu çıkardı. Oyunun hakimi idik. Gayet de istediğimiz gibi oyunu yönlendiriyorduk
Ama sığırın biri çıkıp penaltıyı kaçırdı. Takımın dengesini bozdu. Her şeyin yükünü hocaya yüklemeyin.
Yorum
-
Aynen öyle. Bu sonucun baş sorumlusu Ağaoğlu dur. Futbol ustasıdır zaatı muhterem.İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadslar ben başakşehir maçından önce demiştim bana sovmediginiz kalmıştı bu dönem bu kadro maximum 4 galibiyet alır demiştim yani sırf ikinci devre puan durumuna bakarsak küme hattında tamamliyacagiz bu konuda hala aynı gorusteyi yönetimin basiretsiz ligi ve altyapının suyunu cikarmsi yüzünden bu takım bir adım ileri gitmez
Yorum
-
kimse kamile amiriye kızmasın ortasaha bomboş kimse top almaya gelmiyor yusuf-sosa-abduş kimse top alayım demiyor.
adamlar da top kaybına meğilli hata yapıyor.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 17:21.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Ya kusura bakmayın ama bizim böyle aptal taraftarımız olduğu sürece hakkımız daha çoook yenir. Millet şike yapıyor feto meto diyip üzerine yatıyor. Ekuban'in ayağa müdehale var. Sağda solda bize penaltı hediye ettiler, ucuzcu cartti curttu yazıyor.
Rizenin küme düştüğü Bursa maçında da bu tarz aptal insanlar en başta bu maç midemi bulandırıyor, maçı sattık vs yazdılar. Sonra Rizeliler hedef arıyordu bizi buldular.
Objektif olduğunuzu sanıp takıma zarar veriyorsunuz.( ゚д゚)
Yorum
-
Abartmayalım, bu kuralı bursa 90%ı bilmiyordu.İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle35 yaşındasın penaltı direkten döndükten sonra vurulmıcağını hala bilmiyorsun.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Yorum
-
cevabını kendin vermişsin zaten.İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok abi vallahi aklım almıyor.ulan sığır dönen topa niye vurursun ya niye.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
))))
Yorum