Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanki son dakika penaltı kaçtı da herkes şokta! Bu ne ya böyle salakça bir gol yenemez...

Yorum

• Ekuban pas verse gol olacak ama adamda en küçük bir zeka kırıntısı bile yok.Tam bir anadolu takımı topçusu.Hızlı ve güçlü ama ne beyin var ne de bitiricilik.Yusuf forvet arkası olmalı diyoruz ama hala anlaşılmıyor.

Yorum

• Ünal efendi adam penaltı kaçırmaktan yoruldu sen adama artırmaktan yorulmadın. Şu Rode öküzü bir an önce kovulmalı !
        McLas was Here

Yorum

• yedigimiz golde bir Amiriyi iyi izleyin. resmen uyumuş adam

Yorum

• Bugünkü futbol havlu atmışlığın göstergesi en tehlikelisi de bu

Yorum

• gerçekten haketmiyoruz oynadığımız futbolla haketmiyoruz.

Yorum

• Evet kaç kişi benim gibi rodallage topun başına geçince aynı şeyi düşündü

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Net Penalti begler, yanlis anlamadim, niye penaltidan sonra düdük calindi ??

Messi barcelonada penaltida pass yapip suarez gölü atti, bizim lig niye annormal?
                  Dediğin gibi. İkinci şahıs attı golü. Burada bir kişi var.

Yorum

• Ünal ve Rode ürünü bir maç daha...
                    Kamil Ahmet hala oyunda bütün akınlar o yönden ve gol geldi bunu görmek zor olmasa gerek..
                    Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• rodallega senin aammmijnnaaaa koyayim siktir git simdi amk hiyari seni siktir lan siktir siktiiiirrrr

beyinsiz ssalak

sie

yeter lan
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ligin ikinci yarısı full kayıp, sadece birşeylerle övünüyoruz.

Yorum

• Bu aq oğlu bir sürü penaltı kaçırdı hâla niye kullanıyor

Aptal mısınız abi

Yorum

• ekubanla rodayega takımın ipini çektiler.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal efendi adam penaltı kaçırmaktan yoruldu sen adama artırmaktan yorulmadın. Şu Rode öküzü bir an önce kovulmalı !
                              Katılıyorum

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yedigimiz golde bir Amiriyi iyi izleyin. resmen uyumuş adam
                                Hayır bu amirinin sol bekte iyi oynadığını falan sanıyor Ünal hoca sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X