Işın şakası yok küme düşme hattı 24 oldu böyle giderse ters durumlara düşebiliriz düşecek son takım 40 ı bulur trabzonun kadro derinliğinde olmadığına göre işi çok zor bu saatten sonra bu takım kolayına maç alamaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kişisel fikrim takım iyiydi oyunun kopma anı penaltı konusunda istatistiklerle ortada olan Rodaya ısrarla penaltı attırma gayreti ve onunda normal penaltıyı zor atarken şekil denemesidir.Ünal hoca ne kadar kötü olsada artık solbekte gerçek bir solbek kullanmalı.Amiri'den sol bek yaratmaya çalışıyorsun ama adam ne ofansta var nede defansta.Bence göbek Sosa,Parmak ve Yusuftan oluşmalı,Ekuban ya forvet oynasın yada yedek beklesin.Ekubandan ofansif ortasaha yaratma çabaları boşuna.
Bu maç Roda ve Ünal hocaya yazar ama ben umutsuz değilim takım daha iyi olacak.Adamlar 20 milyon euro harcıyor sizi sadece hakemle yenebiliyorsa bu çocuklara güvenmeye devam.Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
ben şunu düşünüyorum.
belki de yasak almış olabiliriz(düşük ihtimal) ama detayları bilmiyoruz neden aldık kurtarabilir miydik.
mesela başkanımız sponsor bulmaya çalışıp yasağı açabilir miydi zaten böyle en kolayını seçti ceza yedik oh mis..
öyle başkanlığı ben de yaparım.
maçlara git, röportaj yap, hakemlere saydır, elindeki oyuncuları önce parlatıp sonra onlardan para kazanamadan gönder, sürekli ekonomiden ağla
valla iyiymiş..
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdiye kadar herhangi bir kulüp yasak aldık diye açıkladı mi? Ben hatırlamıyorum.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
33 puandayız, 10 puan alsak yetiyor.İlk olarak erdo6 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIşın şakası yok küme düşme hattı 24 oldu böyle giderse ters durumlara düşebiliriz düşecek son takım 40 ı bulur trabzonun kadro derinliğinde olmadığına göre işi çok zor bu saatten sonra bu takım kolayına maç alamazElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
100% katılıyorum.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şunu düşünüyorum.
belki de yasak almış olabiliriz(düşük ihtimal) ama detayları bilmiyoruz neden aldık kurtarabilir miydik.
mesela başkanımız sponsor bulmaya çalışıp yasağı açabilir miydi zaten böyle en kolayını seçti ceza yedik oh mis..
öyle başkanlığı ben de yaparım.
maçlara git, röportaj yap, hakemlere saydır, elindeki oyuncuları önce parlatıp sonra onlardan para kazanamadan gönder, sürekli ekonomiden ağla
valla iyiymiş..
Yorum
-
Abdüşü çıkarmak en mantıklı olandı. Kötü iyi oynamayı geçtim hiç oyuna bile girmiyordu. Ama kamil ve yusuf değişikliği saçmalatmaca idi. Ekuban berkay mantıklı olurdu.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçta Rodellega'nın her hareketi hatalı, her hareketi problemli...
Her ne kadar kötü oynamış olsa da alternatifi olmadığı için Kamil Ahmet'in çıkarılması hata oldu.
Abdüş'ü çıkarıp Parmak'ı sokmak mantıksızdı. Zira Abdüş çıkarılacak kadar kötü oynamıyordu. Rodellega veya Ekuban'ı çıkmalıydı.
Yusuf'u çıkarıp Berkay'ı sokmak anlamsız oldu. İkinci golden sonra herkes skoru kurtarmak için bireysel oyun oynadı.
Takım oyunundan koptuk. Ve maalesef yenildik.
Bana kalırsa bu yenilgi
Altyapı yı fazla abartmamıza yazar. Yani özetle en başta BAŞKANA. Ligi 2.ci bitirdik ve en iyi oynayan takımdık.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Nerden nereye ahhh .. Sampiyonlar ligi hedefinden kümeye. Kötü takım kurarsan iyi olma sansın yoktur rizeye bir bakın iyi adamlar aldı ve iyi sonuclar aldı futbolda tesadüflere yer yoktur bu kafayla devam edildiği surece bu camiaya 4.olmak bile sampiyonluk kadar uzak gözükecek.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle33 puandayız, 10 puan alsak yetiyor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Rodallega adam değil bunu her şekilde belli ediyordu bugün yaptığı Trabzonspor camiasına hakarettir, kadro dışı kalması gerekir ama tabiki yapmayacaklar.. Ahmet Ağaoğlu sen futbolculara kral muamelesi yaparsan bi tanesi çıkıp tüm camiayla böyle ..... geçer..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
futbolcuları taraftarın önüne atmaktan başka bir şey değil.
sanki kamil çıkınca süper top oynadık o tarafta.
gereksiz bir hamle.
aynısını yusufa da yaptı onu da yuhallattırdı çocuk iyi kötü 4-5 haftadır ortasahada mücadale vermeye çalışıyor..
işin ilginci haftalardı top oynamayan abduşu alkışlayanlar yusufa yuh çekti. hoca da kurtardı sorumluları buldum cezalandırdım ayağına
ünal hocadan böyl birşey beklemezdim şaşırttı
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ beki çıkarıp, stoperi sağ beke çekip oyuna stoper almak nedir ya hala çözemedimYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Her ne kadar Batuhan dan nefret etsekte elimizdeki tek ön libero o arkadaşlar Batuhan oynamasın gerekirse eksik oynayalım gibi bir mantık yok futbolda bizde biliyoruz kötü bir futbolcu olduğunu ama bugün Ceyhun un yaptığını yapardı en kötü olmuyo iki ofansif orta saha çift forvet olmuyor üzülerek söylesemde Batuhan oynamalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum