haydar kaleciyi bizim maçlarda hatırlıyor umarım bugün unutur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
O maci da Burak ve Rodellaga ile başlayan kadrolu hoca ve adini anmak istemedigim kaleci vermisti.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöztepe'nin tek deplasman galibiyeti var hatırlatırım.
Kadroya neresinden bakarsak bak hatali.
Ilk yariyi 2 farkli onde kapatamazsa bugunku takim maci mumkunati yok kazanamaz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Katiliyorum.İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu muazzam kaleci performanslarını, topları üst üste kalecinin üzerine vurmamıza bağlıyorum. Doğru düzgün köşeye vuruş yaparsak yemeyecek kaleci yoktur. Umarım pozisyonları harcamayız da sonradan sıkıntıya düşmeyiz
Rakip kalecilerden cok biz beceriksisiz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
yok o maç tek forvet oynadık ama burak başlamıştı.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO maci da Burak ve Rodellaga ile başlayan kadrolu hoca ve adini anmak istemedigim kaleci vermisti.
Kadroya neresinden bakarsak bak hatali.
Ilk yariyi 2 farkli onde kapatamazsa bugunku takim maci mumkunati yok kazanamaz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ibanez ile ilgili cümlerlerin beni benden aldı
sezgiler ve hız 
sadece murat cem ve kaleciler konusuna katılıyorum.
hüseyin hatalıydı ama toure yerine oynasaydı daha felaket olurdu. o yüzden şuan stoperler arasında hala en iyisi. hüseyin-husseini ikilisini bozmayalım.
parmak 10 numara olabilir mi bilmiyorum bu forumda senden duydum ilk
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem yedeklerde yok, onun yerine 2 tane kaleci yedeğe alınmış. Murat Cem'i U21 izledim Kerem'in gösterdiği performansın çeyreğını gösteremedi ama her hafta yedekte. Hocanın burada ciddi hatası var.
Stoperde asıl form düşüklüğü olan Hüseyin, son haftalarda çok ciddi hataları oldu. Toure asıl mevkisi sağ stoperde oynamalıydı.
Ibanez sol bek oynamalıydı. Amiri ise Abdülkadir yerine sağ kanat. Rakibe basardı, adam takip ederdi, kontraları keserdi... Ömür bir kere iki kere kovalıyor rakibi sonra bırakıyor, bu tip takımlara karşı daha iyi savunma yapmalıyız. Ibanez de bu açıdan iyi, sezgileri kuvvetli ve hızlı bir oyuncu olduğu için rakibin hızlı ataklarını kesebiliyor.
Rodallega yerine Ekuban, 10 numarada da Parmak olmalıydı.
Tabii ki hocanın böyle bir kadro çıkartacağını beklemiyordum. Bu haftaya kadar değiştirmedi bu hafta niye vazgeçsin. Olası bir puan kaybını ben hocaya yazarım.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 15:34.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Çıkarılan 11'den ziyade nasıl top oynayacağız ona bakmak lazım..
İç saha maçından beklediklerim..
1-Bol paslı oyun
2-Top rakipde iken kafasını kaldırmadan ön alanda baskı.
3-Kaybedilen topları çabuk geri kazanmak maksim 8 9 saniye.
4-Öndr basarken geri dörtlünün takım boyunu kısaltması.
5-Çift forvetle ceza.sahasında kalabalık oluşturmak isteniyorsa kanatları çalıştırmak savunmanın dengesini bozmak.
6-İkinci topları toplayıp atağa tazelik kazandırmak için doğru baskı doğru yerleşme.
Ünal hocadan bunları bekliyorum ben..Sonuçta ligin kalburüstü takımlarından Basaksehir ve gs ile oynamıyorsun her ne kadar ileri ucunda iyi adamları olsa da ligin vasat takımlarından Alanya ile oynuyoruz o yüzden cift forvet tercihi eleştirisi bu maç için rafa kaldırılmalı..Önemli olan yukarıda maddeler halinde yazdığım taktik anlayıştır..
Bakalım nasıl bir oyun felsefesi ile oynayacağız..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Benimde atleticonun defansif yerleşimini izleyince 4-4-2 aşkım alevleniyor. Geçen leipzigin 4-2-4 taktığını izledim. Muazzam.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenfica'yı izledikten sonra 4 4 2 sevgim depreşti ama bizim ki çok karışık. yetenekli, yıldız oyuncunun forvet 'in yanında gezindiği, 4 orta saha oyuncusunun birlikte hareket ettiği bir 4 4 2 izlemek isterim. biz son dönemde yine oyuncular üzerinden oynuyoruz. bir ara sıyrılmıştık bundan, herkes yerini bulmuştu ama çabuk bozuldu.( ゚д゚)
Yorum
-
Aynen simdi hatirladim. Ikinci yari girmisti Rodellaga.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok o maç tek forvet oynadık ama burak başlamıştı.
Yorum
-
Alanya nın defansta 2 eksik var Tzevallas ve Nskala. O bölgeyi zorlamak lazım, kazanırsak haftaya derbi maç var üst sıralar yine karışacak. Alanya'yı yenmek demek yine yukarılara tırmanmak demek. Oyuncuların sahaya karakter koymaları lazım, 2. devre başladığından beri o patlamayı bir türlü yapamadılar 2. devreye iyi girdiler diyebileceğimiz performans göremedik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Rakip, ilk yarı durdurup ikinci yarida kontradan vurma takımı yapmış resmen. Çok sıkıntılı bir maç bekliyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum