Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunyamin Gezer sike sezonunda Fenere tekme tokat dayak yiyerek yenildiğimiz macta 1 tane kart cikarmayan çakal.

Ve sike sezonundan sonra hakemligi birakarak büyük mevkilere gelmiş bir asalak.

Cengiz fena konuşmadı, kurban seçilen biziz ama bu sene Gs ve Basaksehir yarısında Trabzonspor maci sonrasi net olarak Basaksehir üstünlüğü eline aldi masada.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ulan bünyamin sende bizi az yakmadin, simdi dürüstlük yapmaya çalisiyorsun,,,, hay ben senin... sahadayken dürüst olsaydin be ya...

bir de herkesin atladigi linnes'in sari karti, ona sari veren diagne'ye bin kere 2.sariyi vermeli, bunu nasil kimse dile getirmez anlamiyorum, maç esnâsinda kimse tepki vermedi mi o olaya ? ben yerimden firladim basladim hakeme sövmeye, onun için aklimda çok net olarak kaldi o an....
      zaten diagne'ye kırmızı vermem ben diyerek özüne döndü.

Yorum

• - Bize de haksızlık yapıldı onlara da yapıldı.
        - Ağaoğlu yönetse bile kazanırdık
        - Trabzonspor'a yapılanlar için içim rahat değil.

Hiç samimi değil, kıvırmakta dansözü geçti. gsye yapılan haksızlık herhalde 1 beleş penaltı verilmesi, 2 kırmızı kartın çıkmaması, yaptıkları net penaltının es geçilmesi.

Yorum

• Her daim bizi kullanarak bazı hakemlerin işini bitiriyorlar. Tepedeki itlere hiçbir şey olmuyor alt kademedeki hakemler meslekten oluyor. Ümit Öztürk kolay kolay maç yönetemez artık. Ama melere bir şey olmaz. Adam şu an prens konumunda. Nispeten daha vasat olan halis gibi hakemler ilk vazgeçilecek olan kaşar türü hakemler. Hesaplar çok başka. Var ile birlikte gerçekten rekabet ortamı da iyice artmış görünüyor. Adam bir pozisyonda vara gel bak derken başka birinde çağırmıyor. Çağırdığında da top orta hakemin üzerine düşüyor. Biri düşerken diğeri yükseliyor. Bayağı bildiğin iç hesaplaşmalar sebebiyle takımlar birbirine düşürülüyor aslında.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Mustafa Cengiz: "Büyük bilgi kirliliği var. O bildiriyi 17 takım değil 8 takım imzaladı. Görüştüklerim de onaylamadıklarını söylediler. Biz neredeyse Türkiye'nin %40'ını temsil ediyoruz. Bakkalın bile veresiye defteri olur. Bana neden imza gelmedi? Kulüpler Birliği'nin yok mu?"

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zaten diagne'ye kırmızı vermem ben diyerek özüne döndü.
              isin saçma tarafi -iste futboldaki bâzi rezil ezeberlerden dolayi- diagne tekme sallamayip bizim oyuncuyu arkadan hafif çekse ya da tutsa, yâni daha yumusak bir hareket dahi olsa, alayi sari kart diyecek... he diyecekler ki ama burda topa müdahale etmeye çalisti, öyle bir sey yok aga diagne kendi de biliyor ne halt yedigini onun için hemen sonra "aman ben bir sey yapmadim" hareket çekiyor, köpek gibi hissetti 2.sarinin gelecegini...
              ayrintiya girmeden bile bakarsak, salladigi tekme kötü niyetli, bunu burda yapsa direk kirmizi bile verebilecek hakemler de var, çünkü normal çelme degil o bildigi tekmeyi salliyor çelme süsü vererek
              İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Bize de haksızlık yapıldı onlara da yapıldı.
              - Ağaoğlu yönetse bile kazanırdık
              - Trabzonspor'a yapılanlar için içim rahat değil.

Hiç samimi değil, kıvırmakta dansözü geçti. gsye yapılan haksızlık herhalde 1 beleş penaltı verilmesi, 2 kırmızı kartın çıkmaması, yaptıkları net penaltının es geçilmesi.
              ilk 2 aynen rezil ve dalga geçici açiklama...
              içi rahat degil diyor ya, ya yalandan yere gaz almak için diyor, ya da basaksehir'den dolayi tirstigi için öyle düsünüyor,,, belki de o da farkinda bilhassa dünkü basaksehir paylasimi sonrasi ilerleyen haftalarda baslarina gelecek olanlardan...
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• o degilde bu macta Ekubandan nefret ettim.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her daim bizi kullanarak bazı hakemlerin işini bitiriyorlar. Tepedeki itlere hiçbir şey olmuyor alt kademedeki hakemler meslekten oluyor. Ümit Öztürk kolay kolay maç yönetemez artık. Ama melere bir şey olmaz. Adam şu an prens konumunda. Nispeten daha vasat olan halis gibi hakemler ilk vazgeçilecek olan kaşar türü hakemler. Hesaplar çok başka. Var ile birlikte gerçekten rekabet ortamı da iyice artmış görünüyor. Adam bir pozisyonda vara gel bak derken başka birinde çağırmıyor. Çağırdığında da top orta hakemin üzerine düşüyor. Biri düşerken diğeri yükseliyor. Bayağı bildiğin iç hesaplaşmalar sebebiyle takımlar birbirine düşürülüyor aslında.
                  biraz öyle evet
                  cinconlularin fuzuli konusmalari hâriç zâten cincon ya da baska bir takimla derdimiz yok, kimse de cincon maçi satin aldi demiyor, bjk aldi demiyor, basak aldi da demiyor, ki hakemi ayarlamis birini seçeceksek o da yine de basak'tir, dogruya dogru... simdi bunu geçelim...

benim sinir oldugum çildirma noktasina geldigim, baskanin da bunlari belirtmesini isterdim :

arkadas cincon konya ile bir mesele yasiyor, bunlarin arasinda bir sey olmuyor, haftalar aylar geçiyor, hirsini bizden aliyor düzen... bjkde senol aglar aglar, sonra hooopp kirmizilar verilmez, rakibi yine biz...

bu ne lan harbiden bu ne yaa ?? antalya açiklama yapar istedigi sonucu alir falan....

konya gs maçinda hesâbi görsünler agzina yandigimin serefsiz köpekleri yaa

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    JP olacaktı o an. Bu adamdaki hırs kimsede yok.
                    Aynen ya. Hakemi de topu da yemişti.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu da şartlanmış demek. gs'nin penaltısını nasıl verdi? asıl izlemesi gereken penaltı oydu.

iki tane penaltı var pozisyonu var. birinde ortada top var, engelleme var, var'dan izleniyor ve penaltı verilmiyor. diğerinde top yok, dolayısıyla engelleme söz konusu değil, ciddi bir müdahale yok ama incelemeye gerek görmeden penaltı. yani açıklaması yok, çifte standart.
                      Normalde pozisyonu devam ettirip var dan işaret beklemesi lazımdı. Bu eleman kendini olaya o kadar kaptırmış ki, 20 metre geriden verdi penaltıyı.

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Macdan sonra AvatarImI degistidim.

Bu Resimin anlamI cok büyük.
                        Güzel olmuş.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Normalde pozisyonu devam ettirip var dan işaret beklemesi lazımdı. Bu eleman kendini olaya o kadar kaptırmış ki, 20 metre geriden verdi penaltıyı.
                          zaten öyle bir uygulama yok ki. penaltı vereyim de var'dan haber bekleyeyim diye iş olmaz. belki o arada adam yemeğe gitti, arkada tenis falan oynuyor. bir sürü dedikodu var. hakem kaşarsa sırf makara olsun odayı terk edebilir. bunların yaptığa işe güven olmaz.

Yorum

• yorum farki olur
                            iç saha takimini biraz kollama olur

hepsini anlarim

ama Ekuban'in pozisyonu bize gösterdi ki 0-2 önde olsak yine kazanamazdik, sinir bozucu olan da bu, hakemin niyeti, veya tâlimatli olmasi, artik hangisiyse

diagne 2.sari olayini da es geçeyim diyorum, sonra aklima linnes'e verdigi sari geliyor aklima, deliriyorum,,, belâni bu ü.ö

Yorum

• Maçtan sonra hakem hakkında yaptığımız yaygaranın onda birini maçtan önce yapsak hakem bu kadar rahat yönetemezdi maçı.. örneğin adamın Alanya maçından sonra terim ile foto çektirme çabası var ailesi ile.. neresinden bakarsan bak büyük rezalet.. ama ben maçtan sonra gördüm bunu..

cincon ve şimdi yeni yeni BJK ve fener kaçtan önce bu yaygarayı yapıyorlar..
                              En son memozcan tarafından düzenlendi; 12.02.2019, 15:43.
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                güzel tespit, orda ne fuski görmüs ?
                                bizimkinde ise nasil vermemis ?

düsüsten dolayi diyecegim, onyekuru sahtekarinin kendini mok çuvali gibi yere birakmasi nedir ? vallahi tam delirmelik yaa...

bu arada tekrar belirtmek istiyorum ki dünya futbolunun en rezil en sirk maymunu topçusu badou ndiaye sahtekaridir.... tam bir sirk maymunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X