Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu da şartlanmış demek. gs'nin penaltısını nasıl verdi? asıl izlemesi gereken penaltı oydu.

iki tane penaltı var pozisyonu var. birinde ortada top var, engelleme var, var'dan izleniyor ve penaltı verilmiyor. diğerinde top yok, dolayısıyla engelleme söz konusu değil, ciddi bir müdahale yok ama incelemeye gerek görmeden penaltı. yani açıklaması yok, çifte standart.
    Ümit ÖZTÜRK denen boyu uzun, aklı kısa herif
    Ekuban'a yapılan harekete neden penaltı ÇAL-A-MADIN
    Açıkla lan şerefsiz
    Delikanlı gibi çık ve açıkla
    Ben de mühendisim senin gibi hem de 25 yıllık
    Allah'a şükür hiç hak yemedim, vicdanım rahat, alnım apak
    Ya sen? Bundan sonra nasıl para kazanacaksın bu utançla
    Sen bırak bu işleri
    Ne mühendislik yap
    Ne de hakemlik
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ümit ÖZTÜRK denen boyu uzun, aklı kısa herif
      Ekuban'a yapılan harekete neden penaltı ÇAL-A-MADIN
      Açıkla lan şerefsiz
      Delikanlı gibi çık ve açıkla
      Ben de mühendisim senin gibi hem de 25 yıllık
      Allah'a şükür hiç hak yemedim, vicdanım rahat, alnım apak
      Ya sen? Bundan sonra nasıl para kazanacaksın bu utançla
      Sen bırak bu işleri
      Ne mühendislik yap
      Ne de hakemlik
      abi hakem normalde iyi bir insan, duruşundan belli oluyor ama fanatik gs'li. bunu gs maçlarına vermek hatalı bir durum. hatta gs'yi ilgilendiren maçlara bile vermeyeceksin. dolayısıyla ikinci lig kendisi için uygun.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diagne'nin Roda'ya çelme attığı pozisyon sonunda kaptanlik sorumluluğu verilen Yusuf'a bakıyorum daha maçın ilk devresi kart seceresini kafasına kaziyip Diagne'nin hareketine hakemin yakasına yapışması gereken yerde geriden arkadaşlarını duran top için ceza alanına davet ediyor. Ya arkadaş haftalardır dile getiriyorum, biz bu lig için birilerine yaranmamiza gerek yok. Ağlamayan bebeye emzik vermezler, saracaksin hakemin etrafını s..... yedi sülalesini olay bu kadar basit. Artık gençliğiniz mençliğiniz kalmamış yıllardır bu maçların havasıni yemiş yutmuş olmanız lazım, koyun gibi seyrediyorsunuz size yapılanı. Hocanın bu mevzuyu antremanlarda özellikle çalıştırması lazım. Hakemin başına bir kaç kişi üşüştünmü göt korkusuna kartta veremez. Çalışın şunları kardeşim çalışın.
        Aynen hocam. Hakeme sahayı dar etmeliyiz. 8-9 kişi birden. Adam hata yaparsa oradan çıkamayacağını, o maçı bitiremeyeceğini bilmeli.

Yorum

• Ntv'de Semih Özsoy Tff ve Mhk yapılanmasını çok güzel irdeliyor.

Vaktiniz varsa dinleyin..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Mehmet Demirkol, Rodallega'nın golü öncesi faul verse niye verdi demezdim demiş, yani kısaca orada da faul vardı ama golü verdi demek istemiş. Yayını izlemedim futbol cahili yorumcuları dinleyip günaha giremem ama bu adam tam bir İstanbullu...

Başak City konusunda düşüncelerim tamamen değişti, şampiyon olsunlar da şunların kuduruşunu zevkle izleyeyim. Transferler bir taraflarında patlayınca bakalım Uefa'ya ne hesap verecekler.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Demirkol, Rodallega'nın golü öncesi faul verse niye verdi demezdim demiş, yani kısaca orada da faul vardı ama golü verdi demek istemiş. Yayını izlemedim futbol cahili yorumcuları dinleyip günaha giremem ama bu adam tam bir İstanbullu...

Başak City konusunda düşüncelerim tamamen değişti, şampiyon olsunlar da şunların kuduruşunu zevkle izleyeyim. Transferler bir taraflarında patlayınca bakalım Uefa'ya ne hesap verecekler.
              sen 5 tane gs'li arasından o topa nasıl vurursun, tt arena'da muslera'ya o golü nasıl atarsın. net rodallega'ya sarı kart.

diagne'nin pozisyonuna penaltı diyen bile var. halbuki aynısı rodallega'ya oldu, donk yaptı, özetlere bile girmemiş. yav ne penaltısı kardeşim diye geçecekleri yerde müdahale var mı diye didik didik ediyorlar. bu aptal yorumlama şekli yüzünden içine ediyorlar futbolun. en iyisi avrupa'da oynamak.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 12.02.2019, 13:12.

Yorum

• Bu Macdan sonra AvatarImI degistidim.

Bu Resimin anlamI cok büyük.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Süper Lig‏ @TFFSuperLig<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px; white-space: nowrap;">
                  </small>

İddiaya göre Ümit Öztürk, Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından otelde Trabzonspor'un penaltı pozisyonunu tekrar izlediğinde "penaltıymış" dedi.

Rüzgarı dindirmek için ortaya atılmış yalanlar bunlar. İnanan var mı gerçekten.

Uzun uzun pozisyonu ekranda izledi, kime hikaye anlatıyorlar.

Yok otelde izlemiş penatlı demiş bla bla bla.

Hakem art niyetli ART NİYETLİ; satılmış itin teki.
                  En son Tayfun tarafından düzenlendi; 12.02.2019, 14:01.
                  .

Yorum

• bu arada bünyamin gezer onyekuru'nun penaltısını tıpkı benim açıkladığım gibi açıklamış. topun arda'nın eline çarptığını da eklemiş. malesef düşük futbol zekalı yorumcular yüzünden müdahale var penaltı diye geçiştirildi pozisyon. tek tek dökülüyor ortaya pozisyonlar ama bir yerde toplayıp maç sonrasında anlatacak yüksek zekalı bir yorumcumuz olmadı.

Yorum

• kendi başkanları bile itiraf etti.
                      bi de ğs taraftarı isyan ediyordu yalandan..
                      bu açıklama gslilere glsin..
                      tüh başka bahaneleri de kalmadı
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://twitter.com/sporx/status/1095284369135161344

kendi başkanları bile itiraf etti.
                        bi de ğs taraftarı isyan ediyordu yalandan..
                        bu açıklama gslilere glsin..
                        tüh başka bahaneleri de kalmadı
                        Linke giremiyorum Ahmet, kim, ne diyor?
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Linke giremiyorum Ahmet, kim, ne diyor?
                          mustafa Cengiz 'Gönlüm Trabzonspora karşı yapılan hakem hatalarından dolayı rahat değil' diyor...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu arada bünyamin gezer onyekuru'nun penaltısını tıpkı benim açıkladığım gibi açıklamış. topun arda'nın eline çarptığını da eklemiş. malesef düşük futbol zekalı yorumcular yüzünden müdahale var penaltı diye geçiştirildi pozisyon. tek tek dökülüyor ortaya pozisyonlar ama bir yerde toplayıp maç sonrasında anlatacak yüksek zekalı bir yorumcumuz olmadı.
                            ulan bünyamin sende bizi az yakmadin, simdi dürüstlük yapmaya çalisiyorsun,,,, hay ben senin... sahadayken dürüst olsaydin be ya...

bir de herkesin atladigi linnes'in sari karti, ona sari veren diagne'ye bin kere 2.sariyi vermeli, bunu nasil kimse dile getirmez anlamiyorum, maç esnâsinda kimse tepki vermedi mi o olaya ? ben yerimden firladim basladim hakeme sövmeye, onun için aklimda çok net olarak kaldi o an....
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mustafa Cengiz 'Gönlüm Trabzonspora karşı yapılan hakem hatalarından dolayı rahat değil' diyor...
                              Teşekkür ederim abi...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hepsi bir yana, iyi fenâ konusmadi gibi diyelim,,, ama "Agaoglu maçi yönetse yine maçi kazanacagimizi düsünüyoruz" demesi resmen dalga geçmektir
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X